Rapidshare סגרו לי את החשבון!!!
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אין לי מושג מה קרה..השתמשתי היום בחשבון ככל יום רגיל
פתאום הוא לא נתן לי להוריד. נכנסתי לאתר rapidshare עשיתי login וקיבלתי את ההודעה
Fraud detected, Account 10429201: This Account has been illegally used by several users.
תאמינו לי שבחיים לא נתתי את פרטי לאף אחד ואני לא מבין מה העניין...למישהו יש רעיון למה אני יכול לעשות בנידון
בנתיים שלחתי להם אימייל ואני מחכה לתשובות
מישהו נתקל בבעיה או שיש לו רעיון מה לעשות?
תודה
פתאום הוא לא נתן לי להוריד. נכנסתי לאתר rapidshare עשיתי login וקיבלתי את ההודעה
Fraud detected, Account 10429201: This Account has been illegally used by several users.
תאמינו לי שבחיים לא נתתי את פרטי לאף אחד ואני לא מבין מה העניין...למישהו יש רעיון למה אני יכול לעשות בנידון
בנתיים שלחתי להם אימייל ואני מחכה לתשובות
מישהו נתקל בבעיה או שיש לו רעיון מה לעשות?
תודה
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
כנראה פרצו לך לחשבון .
אחרי שתקבל מהם שיחזור של החשבון, תבדוק אם גנבו לך נקודות. יש לי חבר שקיבל כמה חודשים חינם במקום הנקודות שנגנבו לו.
אני למשל מחלק את החשבון במשפחה, אבל מתאם איתם שיורידו בשעות היום ואני אוריד בלילה.
עד לא מזמן היה ניתן להוריד במקביל, אבל בחודשים האחרונים ראפיד התקינו תוכנה לזיהוי IP שמוריד במקביל מאותו חשבון, וברגע שמישהו מוריד במקביל מקבלים מייל ובו יש הודעה על שינוי סיסמא, ועל כך שהיתה פעילות IP מועצת במהלך היום.
הם גם אומרים במייל הזה שבמידה והם יראו לנכון החשבון ייסגר חד צדדית בטענה להפרת התנאים שלהם.
אחרי שתקבל מהם שיחזור של החשבון, תבדוק אם גנבו לך נקודות. יש לי חבר שקיבל כמה חודשים חינם במקום הנקודות שנגנבו לו.
אני למשל מחלק את החשבון במשפחה, אבל מתאם איתם שיורידו בשעות היום ואני אוריד בלילה.
עד לא מזמן היה ניתן להוריד במקביל, אבל בחודשים האחרונים ראפיד התקינו תוכנה לזיהוי IP שמוריד במקביל מאותו חשבון, וברגע שמישהו מוריד במקביל מקבלים מייל ובו יש הודעה על שינוי סיסמא, ועל כך שהיתה פעילות IP מועצת במהלך היום.
הם גם אומרים במייל הזה שבמידה והם יראו לנכון החשבון ייסגר חד צדדית בטענה להפרת התנאים שלהם.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

תודה על התגובה
דבר ראשון לא קיבלתי מייל מראפידשר שזה מעצבן אותי הם אפילו לא יידעו אותי על זה
דבר שני יש לך רעיון איך פרצו לי ואם אני יכול למנוע את זה?
דבר שלישי מה אני עושה אם הם לא עונים לי ?!?
דבר ראשון לא קיבלתי מייל מראפידשר שזה מעצבן אותי הם אפילו לא יידעו אותי על זה
דבר שני יש לך רעיון איך פרצו לי ואם אני יכול למנוע את זה?
דבר שלישי מה אני עושה אם הם לא עונים לי ?!?
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
לוקח להם 48 שעות לענות, כך בחשבון שכולם מתים בימי שבת וראשון, יותר גרוע מהחרדים.
איך פרצו לך? כנראה היתה לך סיסמא קלה, אני מניח שיש תוכנות שסורקות חשבונות של ראפידשר ושלך עלה ברשימה. תעשה סיסמא עם אותיות גדולות וקטנות עם מספרים שיהיה קשה לגלות.
אין סיבה שלא יענו לך, תתן להם את מספר העיסקה של הPAYPAL לצורך זיהוי אם צריך, ותסביר להם את השתלשלות העניינים.
במקרה הכי גרוע אם אני זוכר נכון יש להם גם מספר טלפון ופקס.
בהצלחה
איך פרצו לך? כנראה היתה לך סיסמא קלה, אני מניח שיש תוכנות שסורקות חשבונות של ראפידשר ושלך עלה ברשימה. תעשה סיסמא עם אותיות גדולות וקטנות עם מספרים שיהיה קשה לגלות.
אין סיבה שלא יענו לך, תתן להם את מספר העיסקה של הPAYPAL לצורך זיהוי אם צריך, ותסביר להם את השתלשלות העניינים.
במקרה הכי גרוע אם אני זוכר נכון יש להם גם מספר טלפון ופקס.
בהצלחה
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

שחררו לי את החשבון בחזרה...
Hello,
your account has been locked because it was suspected of accountsharing.
We have checked the account and it seems that you are the only person which is using it.
Therefore we have unlocked your account.
This problem may occur if your IP-Adress changes several times a day. If this is caused by technical difficulties with your internet connection, we recommend you to contact your ISP.
Should the account be blocked repeatedly, we reserve the right to not unlock the account anymore.
דרך אגב יש דרך לבקש מבב''ל או בזק איי פי קבוע בשביל לא להיתקל בבעייה הזאת?
Hello,
We have checked the account and it seems that you are the only person which is using it.
This problem may occur if your IP-Adress changes several times a day. If this is caused by technical difficulties with your internet connection, we recommend you to contact your ISP.
Should the account be blocked repeatedly, we reserve the right to not unlock the account anymore.
דרך אגב יש דרך לבקש מבב''ל או בזק איי פי קבוע בשביל לא להיתקל בבעייה הזאת?
זה בדיוק מה שקרה לי....knazi כתב:שחררו לי את החשבון בחזרה...
Hello,
דרך אגב יש דרך לבקש מבב''ל או בזק איי פי קבוע בשביל לא להיתקל בבעייה הזאת?...
וזה ממש מייגע להתכתב עם RS .
ד"א המיילים שלהם מובנים - זה לא שהם באמת בדקו את החשבון שלך זה פשוט מייל קבוע שהם שולחים לפני השחרור של החשבון.
אגב אני לא יודע אם קלטת אבל יש שם איום "we reserve the right to not unlock the account anymore"...חארות.