קורה לי הרבה לאחרונה. כשאני מגיע לקפה הדו סיפרתי במשרד בערב אני מקבל מעין בחילה קלה מהקפה וכאב ראש מתחיל.
אז אני יודע שאחרי הקפה הזה חייבת לבוא הפסקה
כמובן שקפה לפני השינה זה חובה.
סוג? מה שיש במכונה במשרד וTC

עכשיו זה כבר לא סטייה אלא נושא השרשור. אני מאד אשמח אם תוכל להמשיך ולהסביר - אותי זה מאד מעניין ואני בטוח שאחרים גם יתעניינו.yanivol כתב:התכוונתי להמשיך בהסבר אך גם כאן כבר יש סטיה רצינית מן השרשור....

pup26 כתב:לי יותר מ2 קפה ביום עושה כאבי ראש וחולשה מטורפת, לאחר בדיקות שעשיתי הבעיה היא פשוטה מאוד - זה מקפיץ לי את הלחץ דם (אנחנו גברים, זה כבר גורם סיכון אחד נוסף למחלות לב)....

דבוטאנט כתב:אני פשוט מוריד שוט של ייגרתי או ייגרמייסטר לפני השינה כשאני מגזים עם קפאין......
אתם מזכירים לי את הפרק ב"זהו-זה" על ההוא מחברת חשמל שכשהיה לו יותר מידי קר מהמזגן הוא הדליק תנור ספיראלה לחמם קצת...דעה_עכורה כתב:ניסיתי לשתות וויסקי/קוניאק/בנדיקטין לפני השינה, לאחר סשן אספרסו+ריצה. לא עזר נגד ההיי....

דירקטור וולטjoncafe כתב:דבוטאנט כתב:אני פשוט מוריד שוט של ייגרתי או ייגרמייסטר לפני השינה כשאני מגזים עם קפאין......אתם מזכירים לי את הפרק ב"זהו-זה" על ההוא מחברת חשמל שכשהיה לו יותר מידי קר מהמזגן הוא הדליק תנור ספיראלה לחמם קצת...דעה_עכורה כתב:ניסיתי לשתות וויסקי/קוניאק/בנדיקטין לפני השינה, לאחר סשן אספרסו+ריצה. לא עזר נגד ההיי.......

מעניין אם יש משהו שסותר את השפעת / ספיגת הקפאין בדם.דבוטאנט כתב:תמיד אפשר לשאול נוירולוג. היה מי שהמליץ פעם על תרופה בשם "רילרט" נגד מיגרנות קפה....

moti_r כתב:9 מ"מ ??דבוטאנט כתב:מעניין אם יש משהו שסותר את השפעת / ספיגת הקפאין בדם.
אתה לוקח כדור, מחכה שתי דקות, ואז שותה 4 כפולים בלי בעיה......
רק שצריך להפוך את הסדר - קודם 4 כפולים ואחרי זה הכדור, אחרת זה לא יעבוד.
אהה... ולא לחייבים לחכות דתי דקות......