Web dl - העתיד ?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
בעוד שחברות הכבלים והלווין משקיעות מאמצים עצומים לחבל במקליטים והמפיצים אני רואה טרנד חדש של web-dl שנוצרו מהורדות מאמזון, נטפליקס אך בעיקר מחנות אייטיונ.
האיכות לעיתים קרובות טובה יותר ממה שמשודר בכבלים ובלווין האמריקאים.
האיכות לעיתים קרובות טובה יותר ממה שמשודר בכבלים ובלווין האמריקאים.
-
oferlaor
- מנהל

זה אומר שמקור התוכן הגיע מהרשת ולא מלווין, בלוריי, DVD או כבלים.
Web downloaded...
Web downloaded...
+1oferlaor כתב:בעוד שחברות הכבלים והלווין משקיעות מאמצים עצומים לחבל במקליטים והמפיצים אני רואה טרנד חדש של web-dl שנוצרו מהורדות מאמזון, נטפליקס אך בעיקר מחנות אייטיונ.
האיכות לעיתים קרובות טובה יותר ממה שמשודר בכבלים ובלווין האמריקאים....
ללא ספק,במיוחד בסדרות זה הופך ללהיט.וגם סרטים חדשים שלא ידוע,מתי (אם בכלל) יצאה ב-BR,דוגמה אחרונה
The.Goods.2009,והאיכות פשוט מרשימה,99% מ-ITUNES,וגם מקודדים כמו CTRLHD נכנסים לזירה...
ומדובר פה בקובץ קטן בהרבה
RUNTiME.......: 1:29:09 (h:mm:ss
SiZE..........: 2.77 GB
ViDEO.CODEC...: AVC [email protected]
FRAMERATE.....: 23.976 fps
BiTRATE.......: ~3 985 Kbps
RESOLUTiON....: 1280x720 px
AUDiO.........: AC3 5.1 @ 384 Kbps
SUBTiTLES.....: None, buy `English for Dummies` plx
SOURCE........: iTunes
חד משמעית לא נופל משידור YES HD
-
oferlaor
- מנהל

ברור,לכן רשמתי שבתחום הסדרות הוא הופך ללהיט...בסרט איכותי נרצה 1080P עם פסקול HD....oferlaor כתב:המגבלה של אייטיונז זה 720p כך שלסרטים זה טיפה מפריע...
דרך אגב בהקשר למה שרשמתה בהתחלה על "....שחברות הכבלים והלווין משקיעות מאמצים עצומים לחבל במקליטים והמפיצים...",הנה התייחסות לזה בכתבה של THEMARKER
".."נקודת המפנה של הווידאו באינטרנט באמת הגיעה. באמת. כבר אין בעיה לראות וידאו, גם ב-HD, באיכות גבוהה בדיוק כמו בטלוויזיה" - כך מצהיר מנכ"ל ונשיא חברת אקמאי (Akamai), פול סייגן, שהיה אורח כנס מונקו מדיה פורום שמארגן תאגיד הפרסום פובליסיס מדי שנה.
..... הווידאו באינטרנט כבר עובד, אבל מאחר שלאנשים יש בבית כבלים, לוויין וטלוויזיה מסורתית, אין ולא היה להם עד כה עניין לעבור למחשב כדי לראות את אותו הדבר", הוא קובע. "אבל אם מחברים ליכולת הטכנולוגית את האינטראקטיביות ואת יכולות ההפצה של האינטרנט - הרי שהמהפכה מגיעה........"
ציטוט מהמאמר
http://shivuk.themarker.com/news/index.dot?id=23349
עופר, הרי אתה כמוני, חסיד גדול של PushVod שזה למעשה סוג של Download
אני חושב שיש תכנים שנרצה לראות כאן ועכשיו ויש כאלו שאנו יכולים לצפות שנרצה לראות אותם, כמו סדרות קבועות שבהן אנו צופים, או רשימת סרטים שהוכנה מבעוד מועד, ונשמח להוריד אותם קודם, בדיוק כמו שאנו עושים היום.
אני חושב שיש תכנים שנרצה לראות כאן ועכשיו ויש כאלו שאנו יכולים לצפות שנרצה לראות אותם, כמו סדרות קבועות שבהן אנו צופים, או רשימת סרטים שהוכנה מבעוד מועד, ונשמח להוריד אותם קודם, בדיוק כמו שאנו עושים היום.