בעיות עם JDOWNLOADER
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני מריץ ווינדוס 7.
ה - JDOWNLOADER כל פעם קופא, דהיינו כל ההורדות מרפיד פשוט נעצרות, אני רואה כאילו הוא CONNECTING אבל זהו אין תגובה יותר, התוכנה כשאני עושה לה EXIT לא נסגרת, אי אפשר לעצור את ההורדה רק דרך ה - TASK MANEGER.
יש רעיונות?
אני אשמחגם להמלצות לתוכנה אחרת (ניסית את USDOWNLOADER ועוד איזו אחת אבל הן ממש מש לא ידודיות כמו ה - JDOWNLOADER...) ולמעשה לא הצלחתי אפילו להפעיל הורדה דרכן.
תודה
ה - JDOWNLOADER כל פעם קופא, דהיינו כל ההורדות מרפיד פשוט נעצרות, אני רואה כאילו הוא CONNECTING אבל זהו אין תגובה יותר, התוכנה כשאני עושה לה EXIT לא נסגרת, אי אפשר לעצור את ההורדה רק דרך ה - TASK MANEGER.
יש רעיונות?
אני אשמחגם להמלצות לתוכנה אחרת (ניסית את USDOWNLOADER ועוד איזו אחת אבל הן ממש מש לא ידודיות כמו ה - JDOWNLOADER...) ולמעשה לא הצלחתי אפילו להפעיל הורדה דרכן.
תודה
גם לי לאחרונה יש את הבעיה של ההיתקעויות ב VISTA
אני סוגר את ה process של ה JAVA ומתחיל מחדש ואז זה עובד
גם אני סובל מבעיות עם JD. (ראו שרשור נפרד)
כרגע אני עובד עם cryptload, אבל יש לה בעיה שהיא
לא שומרת על קצב הורדה גבוה לפעמים (יש לי פרימיום)
ואין לה resume להורדות והיא מפסיקה באמצע ומתחילה מחדש.
פתחתי גם שרשור בפורום של JD, שם נאמר לי שהבעייה נובעת
מהאנטיוירוס (Eset במקרה שלי, אבל זה רלוונטי גם לאחרים).
כרגע אני עובד עם cryptload, אבל יש לה בעיה שהיא
לא שומרת על קצב הורדה גבוה לפעמים (יש לי פרימיום)
ואין לה resume להורדות והיא מפסיקה באמצע ומתחילה מחדש.
פתחתי גם שרשור בפורום של JD, שם נאמר לי שהבעייה נובעת
מהאנטיוירוס (Eset במקרה שלי, אבל זה רלוונטי גם לאחרים).
JDOWNLOADER = באגים, באגים ועוד קצת באגים. מניסיון, התוכנה מצויינת אבל העדכונים שלא פוסקים במקום לתקן רק מוסיפים עוד באגים.
אני עברתי לIDM בווינדוס, ובמאק אני משתמש בSpeed Download Lite שתיהן מעולות ואני לא מתלונן.
אני עברתי לIDM בווינדוס, ובמאק אני משתמש בSpeed Download Lite שתיהן מעולות ואני לא מתלונן.
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
גם אני חוווה את אותם הבעיות עם WIN 7, מנסה את הפתרון שרשמת בהמשך להודעה זו ואגיב אם זה עוזר.Star-Blazer כתב:אני מריץ ווינדוס 7.
יש רעיונות?
תודה...
ניסיתי להשתמש בIDM היא לא נוחה כמו ה-JDOWNLOADER. היא מעתיקה כל דבר שזז זה נכון אבל לא תמיד אתה רוצה שזה יקרה. בהרבה מקרים סתם קבצים שהיו נפתחים לי (כגון מוסיקה או PDF) בדפדפן והייתי יכול לבחור אם להוריד או לא, פה אתה מחויב להוריד. לא מצאתי דרך בתוכנה לבטל את זה.
מה שתיארת קורה לי לעתים רחוקות, ואז אני פשוט סוגר את התוכנה עם הטאסק מנג'ר ומתחיל מחדש.
אין ויכוח על כך שלא חסרים באגים בתוכנה, ובנוסף היא זוללת כמות עצומה של זכרון, אבל לדעתי אין לה בכלל מתחרים מבחינת האפשרויות שהיא מציעה (ובכל פעם אני מגלה עוד ועוד כאלה)
אין ויכוח על כך שלא חסרים באגים בתוכנה, ובנוסף היא זוללת כמות עצומה של זכרון, אבל לדעתי אין לה בכלל מתחרים מבחינת האפשרויות שהיא מציעה (ובכל פעם אני מגלה עוד ועוד כאלה)