נטוויז'ן, או בעיה אצלי?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3465
נתן תודות: 84 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אהלן חברה.
הטורנטים אצלי, בהתחלה יורדים בקצב מקסימום, ואז צונחים ל30KB, וזהו, לא עולה חזרה יותר.
ואם זה עולה חזרה, זה כל הזמן זז. הוא לא קבוע.
פעם 1.2MBS פעם 500MBS ופעם גם 700MBS.
כל הפורטים פתוחים.
זאת בעיה אצלי או אצל נטוויז'ן?
אשמח לעלות לפה את הטורנט, כדי שתגידו לי אם גם אצלכם זה ככה, אבל אני לא יודע אם זה מותר.
אז אני אשלח בה"פ..

תודה

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

תנסה להוריד את הטורנט הזה לראות מה המצב:
http://borft.student.utwente.nl/~adrian ... xe.torrent

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

קודם כל זאת לא בעיה. ברגע שאתה אומר לתומך טכני שזו בעיה, הוא מנסה למצוא לבעיה פתרון. אבל כשאתה יודע בוודאות שעושים את ההגבלות הללו במכוון יהיה מאוד טיפשי לנסות לטפל בזה דרך התמיכה הטכנית של נטוויזן.
לצורך דוגמא, אתה עובד עם תוכנת UTORRENT ומגביל את קצב הDL ל30K . מגיע מישהו אחר למחשב שלך ואין לו מושג שהגבלת את זה ל30K , אז הוא שואל אותך למה המהירות היא 30K בלבד.
יש לך 2 אפשרויות לענות. או להגיד את האמת, או להסתיר כדי שלא יחנקו לך בבית את הרוחב פס.
לעומת זאת אצל הספקיות יש אפשרות 3 . כמו שMOCO הגדיר אותה , סימפטום השקרן שהוא לא יודע שהוא משקר כי לא גילו לו את זה עדיין.
התומכים הטכניים בנטוויזן , בוא נגיד אין להם את ההרשאות לעזור לך. אבל כן יש להם 8 שעות משמרת, הם מקבלים על זה כסף. לא מעניין אותם אם להעביר את זה בלזיין לך תשכל, על כך שהם לא תומכים בביטורנט ולא בתוכנות BT(הPUNCH LINE שאתה מקבל אחרי שעתיים בדיקות שעשית , כולל ניתוק ראוטר וFW ).

בקיצור ולעניין, יש לנטוויזן ציוד מאוד יקר של CISCO שיודע להצפין פרוטוקולים של P2P , טורנטים וכדומה (זה חוסך להם רוחב פס, ומי שכן רוצה שיוסיף כסף..אבל הכי כיף לעשות את זה שלא בגלוי, אחרת זו עילה לבריחת לקוחות). אין סיכוי שיגלו לך את זה, כי תבין לבד הם רוצים שתוסיף כסף למנוי עיסקי.
ברגע שהמהירות של טורנטים עולה למעלה ואז תוך שניות צונחת ולא עולה מעל מהירות מסויימת, תדע שהציוד שלהם עושה עבודה מעולה.
אין פקודה או אפליקציה שאני יודע עליה שתדע לזהות את ההצפנה וההגבלה.
הדרך הכי מהירה זה לפתוח יוזר ב018. והדרך העוד יותר מהירה זה פשוט להגיד שכבר יש לך יוזר כזה ועשית את הבדיקות, כך שחבל על הזמן הן שלך והן של נטוויזן.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3465
נתן תודות: 84 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

תודה לך על התשובה.
אני הבנתי מה הבעיה, הטורנט עד שהוא מתייצב חזרה למעלה, ואז הוא נשאר על המקסימום.
וכדי שהוא ישאר על המקסימום אני צריך להגביל את הUPLOAD(תשתית ADSL, ההורדה משפיעה על ההעלה ולהיפך)
בקיצור הבעיה הזאת הסתדרה נכון לעכשיו.
בעיה נוספת שמרגיזה אותי.
אני מחובר ל10MBIT, אני מקבל בהורדות 1.0-1.1 מגה לשניה. ובחיים לא קיבלתי יותר.
כן זאת מהירות גבוהה והכל, אבל אני לא מקבל אף פעם מעל, התקשרתי לבזק, התווכחתי עם התמיכה שלהם, הם אומרים לי עד 10% תקין, אז אני אומר שזה מעל 10% היא מביאה לי תמוך בכיר, הוא אומר לי, עד 20% תקין!
לי לא נאמר כלום במעמד החיבור, לי נאמר הן בנטוויז'ן, והן בבזק 10%+-(תמיד זה -), השאלה שלי היא האם זה באמת ככה?
או שלא, ואז אני רשאי להתנתק מהם וכד', כי הם לא עומדים במחויבות.
אני שמעתי על אנשים שהתווכחו ובסוף הגדירו להם 12MB בתשתית רק כדי שהם יקבלו את ה10MB שלהם, זה נכון?

אריאל

נ"ב, בקובץ שהבאת לי זה עולה לאט לאט ומגיע ל1.1MBS, אבל בגלל שהבנתי מה הייתה הבעיה, אז זה בסדר.
אני אנסה בשעות הערב נראה מה הולך אז.

drporat
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

יש לי אותה הבעיה כבר יומיים, יוזנט מוצפן SSך מוריד במלוא רוחב הפס שלי 12M, יוטורנט גירסת 2B עם כל הפורטים פתוחים ברמת WINDOWS והראוטר זוחל על הגחון בגג 100 קב"ש. עברתי כבר את שלב השיחות עם התמיכה, היו אמורים לחזור אליי היום מקשרי לקוחות לצורך ניתוק (3 החודשים הראשונים בחינם, ללא התחיבות).
נחש מה - לא יצא להם לחזור.
ביזיון של שרות, כיאה לחברה עצמה.
כרגע מברר לגבי חבילת גיימר 12M בבזק בינלאומי, יש להם אותה בהתחיבות ל12 חודש ב99 ש"ח לחודש, ביקשתי לקבל אותה ללא התחיבות.
נאמר לי שבשבוע הבא זה יתאפשר, שוקל גם את 018.
בקשר לנטויז'ן - אם זה השרות שלהם בתקופת הנסיון, מענין מה קורה כשאתה כבר בהתחיבות והם אוחזים בך מהvitals
ariel-ro כתב:אהלן חברה.
הטורנטים אצלי, בהתחלה יורדים בקצב מקסימום, ואז צונחים ל30KB, וזהו, לא עולה חזרה יותר.
ואם זה עולה חזרה, זה כל הזמן זז. הוא לא קבוע.
פעם 1.2MBS פעם 500MBS ופעם גם 700MBS.
כל הפורטים פתוחים.
זאת בעיה אצלי או אצל נטוויז'ן?
אשמח לעלות לפה את הטורנט, כדי שתגידו לי אם גם אצלכם זה ככה, אבל אני לא יודע אם זה מותר.
אז אני אשלח בה"פ..

תודה
...

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”