המשך מנוי megashares
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
בעוד יומיים נגמרת לי החצי שנה של megashares
קיבלתי מהם הצעה של חידוש מנוי ב29.9 דולר ל7 חודשים למנויים שהמנוי שלהם עומד לפוג.
האם מישהו קיבל הצעה טובה יותר לאחר שנגמר כבר המנוי? האם כדאי לחכות לכשייגמר המנוי ואולי אקבל מבצע טוב יותר?
קיבלתי מהם הצעה של חידוש מנוי ב29.9 דולר ל7 חודשים למנויים שהמנוי שלהם עומד לפוג.
האם מישהו קיבל הצעה טובה יותר לאחר שנגמר כבר המנוי? האם כדאי לחכות לכשייגמר המנוי ואולי אקבל מבצע טוב יותר?
לדעתי קיבלת הצעה מצויינת יוצא לך 16-17 ש"ח לחודש . כמה אתה משלם להם כרגע פחות מזה ? לא ניראה לי.
-
sagyle
- חבר ותיק

המבצע הקודם היה 25 דולר לחצי שנה. כיום המחיר הרגיל הוא 29.9 לחצי שנה והם מציעים לי עוד חודש חינם . (כלומר ל7 חודשים)
אין ספק שזה משתלם, בגלל זה אני גם מחדש - שאלתי האם יש מבצעי "שימור" לאחר ניתוק אפילו טובים יותר , או שזוהי הצעה טובה ולא אקבל טובה ממנה ?
אין ספק שזה משתלם, בגלל זה אני גם מחדש - שאלתי האם יש מבצעי "שימור" לאחר ניתוק אפילו טובים יותר , או שזוהי הצעה טובה ולא אקבל טובה ממנה ?
-
sagyle
- חבר ותיק

יש לו המון יתרונות על RS
קבצים בגודל מקסימלי של 10GB (סרט בד"כ בקובץ אחד בלבד, בלי קבצים לא נפתחים, חלקים חסרים, קטעים שבאופן זמני לא על השרת וכד' ) הסרטים ללא סיסמאות כלשהם
יש מקומות שבהם יש רשימות אינסופיות לקישורים לMS .
אין הגבלת תעבורה וכד'.
כמובן , שזה טוב בעיקר לסרטים וסדרות ופחות לכל השאר - לRS יש יתרון של כמות קבצים מאוחסנים הרבה יותר גדולה והוא גם הרבה יותר ותיק.
והמחיר כמובן זול יותר.
קבצים בגודל מקסימלי של 10GB (סרט בד"כ בקובץ אחד בלבד, בלי קבצים לא נפתחים, חלקים חסרים, קטעים שבאופן זמני לא על השרת וכד' ) הסרטים ללא סיסמאות כלשהם
יש מקומות שבהם יש רשימות אינסופיות לקישורים לMS .
אין הגבלת תעבורה וכד'.
כמובן , שזה טוב בעיקר לסרטים וסדרות ופחות לכל השאר - לRS יש יתרון של כמות קבצים מאוחסנים הרבה יותר גדולה והוא גם הרבה יותר ותיק.
והמחיר כמובן זול יותר.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1809
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
אני במקומך הייתי עושה מנוי על MEGAUPLOAD,גם שם אין הגבלת תעבורה,זול יותר מ RS,ויותר נפוץ מ MEGASHARES.
מצד שני - אם היה דחוף לי,הייתי עושה מנוי חצי שנתי ל RS
(את הגבלת התעבורה פותרים עם להגדיר הורדות באמצע הלילה עד לבוקר
)
מצד שני - אם היה דחוף לי,הייתי עושה מנוי חצי שנתי ל RS
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
מבצע טוב, כדאי לקחת.
אני אישית מחכה למנוי משולב (Rapidshare, Megaupload, FileFlyer, MegaShares, VIP-File ועוד כמה).
הייתי מוכן לשלם על כך יותר, כולנו מגיעים למצב שיש קובץ שאנחנו מאוד רוצים להוריד אבל דווקא על השרת הזה אין לנו פרימיום..
אני אישית מחכה למנוי משולב (Rapidshare, Megaupload, FileFlyer, MegaShares, VIP-File ועוד כמה).
הייתי מוכן לשלם על כך יותר, כולנו מגיעים למצב שיש קובץ שאנחנו מאוד רוצים להוריד אבל דווקא על השרת הזה אין לנו פרימיום..
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1809
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
יש כזה כבר
Filehostings
We are supporting downloads from all major filesharing services: rapidshare.com, megaupload.com, depositfiles.com, easy-share.com, uploaded.to, netload.in
http://www.mydownloader.net/
הבעיה שהם מגבילים ל3גיגה ליום,ובכלל כל המערכת שלהם עדיין בחיתולים,אז יש באגים פה ושם.
Filehostings
We are supporting downloads from all major filesharing services: rapidshare.com, megaupload.com, depositfiles.com, easy-share.com, uploaded.to, netload.in
הבעיה שהם מגבילים ל3גיגה ליום,ובכלל כל המערכת שלהם עדיין בחיתולים,אז יש באגים פה ושם.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2602
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
יש למישהו ניסיון איתם?l33cher כתב:יש כזה כבר
Filehostings
הבעיה שהם מגבילים ל3גיגה ליום,ובכלל כל המערכת שלהם עדיין בחיתולים,אז יש באגים פה ושם....
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...