מכונת קפה אוטומטית בעלת 2 דודים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תיקון "קל" ל jura אין שני דוודים - יש שני תרמובלוק
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לא חושב שאני מכיר מכונה אוטומטית עם שני דודים באמת.
אבל תקפוץ לקופיטיים ותבקש הדגמה על ה JURA אם תאהב אז תשקול - יש לה תרמובלוקים מנירוסטה לא מאלומיניום ואינסוף הגנות וכיוונונים. יש גאגי'ות אוטמטיות טובות וכמובן סאקו.
אבל תקפוץ לקופיטיים ותבקש הדגמה על ה JURA אם תאהב אז תשקול - יש לה תרמובלוקים מנירוסטה לא מאלומיניום ואינסוף הגנות וכיוונונים. יש גאגי'ות אוטמטיות טובות וכמובן סאקו.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש הסבר (אולי ארוך) על ההבדלים פה: http://www.htcafe.co.il/article01688
בגדול תרמובלוק זה צינור מוקף חמום ודוד זה דוד... דוד יהיה יותר יציב בטמפרטורה וייתן יותר קיטור להקצפה.
כמו שאמרתי אני לא מכיר מכונה עם שני דודים אוטומטית - אולי יש אבל זה לא משנה.
תיגש לחנות ותשתה קפה שיצא מ JURA או גאג'יה. יש היום פטנטים של הקצפה מהירים כמו קפוצ'ינטור וכאלה ותקבל קפוצ'ינו בלחיצת כפתור.
יש בפורום מספר אנשים שמרוצים מאוד ממכונה אוטומטית עם 2 תרמובלוק כמו JURA או עם דוד אחד וקפוצ'ינטור (גאג'יה, סאקו) וזה יכול להיות פתרון טוב גם לך.
מה שטוב פה זה שאתה יכול לבדוק לפני קנייה. יש את קופיטיים, אמיגו, אינטרפרק, קפה עולה - כולם ייתנו לך לטעום ולהחליט.
בגדול תרמובלוק זה צינור מוקף חמום ודוד זה דוד... דוד יהיה יותר יציב בטמפרטורה וייתן יותר קיטור להקצפה.
כמו שאמרתי אני לא מכיר מכונה עם שני דודים אוטומטית - אולי יש אבל זה לא משנה.
תיגש לחנות ותשתה קפה שיצא מ JURA או גאג'יה. יש היום פטנטים של הקצפה מהירים כמו קפוצ'ינטור וכאלה ותקבל קפוצ'ינו בלחיצת כפתור.
יש בפורום מספר אנשים שמרוצים מאוד ממכונה אוטומטית עם 2 תרמובלוק כמו JURA או עם דוד אחד וקפוצ'ינטור (גאג'יה, סאקו) וזה יכול להיות פתרון טוב גם לך.
מה שטוב פה זה שאתה יכול לבדוק לפני קנייה. יש את קופיטיים, אמיגו, אינטרפרק, קפה עולה - כולם ייתנו לך לטעום ולהחליט.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני קניתי Gaggia Titanium באמיגו רעננה במבצע של סוף השנה ואני מאוד מרוצה.
אמנם אין למכונה את כל יכולות התכנות של Jura אבל יש לה rapid steam, מיכל מים גדול, היא עשויה ממתכת, יש צג דיגיטלי שמתריע על מחסור במים, חוסר בפולים, מיכל פסולת מלא וצורך במחזור ניקוי למכונה. כמו כן יש למכונה מגש חימום אקטיבי שמתחמם מאוד מהר מרגע הפעלת המכונה.
יש לה גם energy save mode כדי שלא תשאר דולקת כל היום.
אמנם אין למכונה את כל יכולות התכנות של Jura אבל יש לה rapid steam, מיכל מים גדול, היא עשויה ממתכת, יש צג דיגיטלי שמתריע על מחסור במים, חוסר בפולים, מיכל פסולת מלא וצורך במחזור ניקוי למכונה. כמו כן יש למכונה מגש חימום אקטיבי שמתחמם מאוד מהר מרגע הפעלת המכונה.
יש לה גם energy save mode כדי שלא תשאר דולקת כל היום.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

בשעה טובה !