עוד סיפורים על נטוויזיון.
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי לכולם.
קראו בבקשה טוב טוב את מה שאני הולך לספר וכך תמנעו מעצמכם הרבה מאוד עוגמת נפש.
נטוויזיון יצאו לפני כחודשיים בחבילות אינטרנט גבוהות במיוחד כאשר השנה הראשונה חינם על זה אין צורך להרחיב.
אני בתור לקוח טוב שלהם מעל ל-10 שנים ואפילו עברתי בית איתם החלטתי לשדרג ל7 מגה ביט במקום 3.
כמובן שהתקשרתי אליהם והסכמתי לתנאים שלהם של שנה ראשונה חינם והתחייבות למחיר די הגיוני לאחר מכן.
וכמובן שגם הרחבתי את החבילה מול הוט.
לאחר כמה ימים אני רואה שהאינטרנט די איטי ולא כמו שציפיתי שיהיה, כמובן שהתקשרתי לתמיכה של נטוויזיון לבדוק מה קורה.
ענה לי בחור שעשה איתי בדיקות כלשהן ולאחר מספר דקות וישן לציין שללא כל ממצא הוא מפתיע אותי ואומר לי שהזמן שהוקצב לשיחה שלנו הסתיים והוא צריך להעביר אותי לטכני בכיר.
לא האמנתי למשמע אוזניי אבל מאחר שהוא אמר לי שהוא מעביר אותי מייד ולא לאחר 24-48-72 שעות, הסכמתי.
ענתה לי בחורה שהסברתי לה את המצב ועשינו ביחד המון בדיקות כולל החזרה של החייגן והורדתו בשנית.
כלום לא עבד, הסברתי לה שיש לי חשבון פרימיום בראפידשר ואני לא מוכן לשלם על 7 מגה ולקבל מהירות יותר נמוכה (בחצי בערך) מה-3 מגה שהיה לי מקודם.
היא כמובן הבינה אותי והציעה לבדוק את החשבון אינטרנט שלי מרחוק, והיא התחברה מהמשרדים שלהם כנראה על היוזר שלי, וגם השיגה מעובד שלהם חשבון פרימיום.
לאחר כמה שעות היא חזרה אלי ואמרה לי שבאמת יש לי בעייה בחיבור ושהמהנדסים פותרים כרגע את הבעייה והיא אמורה להפתר לאחר שבוע וחצי בערך.
הסברתי לה שאין לי בעייה לחכות את הזמן אבל אם הבעייה לא תפתר אני אתנתק מהם לאחר תשלום יחסי של החודש שבו "גלשתי במהירות 7" וכמובן ללא קנס.
הנציגה כמובן קיבלה את זה.
עוברים שבועיים והמהירות אותה מהירות, היום התקשרתי לשירות בכדי לנתק את הקו, כמובן שאין להם שום תיעוד ולמזלי שמרתי את המספר פניה.
הנציגת שירות אומרת לי שהוסכם שאם אין שום שיפור אין להם בעייה להחזיר אותי ל-3 מגה שהיה לי מקודם (מגוחך לא?). כמובן שלא הסכמתי והיא אמרה לי שאין בכיולתה לעזור לי ושאני צריך לחכות למנהל 48 שעות.
כמובן שלאחר שבועיים של המתנה לא הסכמתי ואמרתי לה בתוקף שאני לא יורד מהקו עד שאני לא מקבל מנהל.
ברוב חוצפתה היא אמרה לי שמצדה אין בעייה ושאני יכול לחכות על הקו 48 שעות, ולאחר שאפילו לא נתנה לי להגיב העבירה אותי למנגינה שלהם, לא האמנתי שזה באמת קורה.
התקשרתי שוב הפעם בטונים קצת אחרים והסברתי לנציגה השניה מה קרה ולאחר וויכוחים רבים היא הסכימה לתת לי לדבר עם מנהלת.
הסברתי את מהלך העניינים למנהלת ושאני רוצה להתנתק והיא אמרה לי שנציג למיכה טכנית לא יכול להבטיח לי כאלה דברים (מה איכפת לי מה הוא יכול ומה לא).
ועוד היא הסבירה לי שהחיבור המובטח הוא לא 7 מגה הוא עד 7 מגה, שזה אומר בעצם שהם מסירים כל התחייבות למהירות.
ושהייתי צריך לראות את התנאים שלהם באינטרנט למרות שאף אחד לא אמר לי לעשות זאת, בטח הנציגה שחיברה אותי.
וכשסיפרתי לה את מה שהיה לי מוקדם יותר היום עם הנציגה שפשוט השאירה אותי לחכות 48 שעות על הקו היא ענתה לי בתגובה של " איזה עוד אפשרויות היו לה?"
הייתי בטוח שכשאני אדבר עם מנהל התשובות שאני אקבל יהיו יברמה קצת יותר גבוהה מזה.
וכל העניין הזה קרה לאחר שאחי הקטן(17) שלשום התקשר לנציגים שלהם לברר על הוספת קו אינטרנט בבית
והנציגים שלהם הצליחו להוציא ממנו את הספרות של הכרטיס של אבא שלי ולחייב אותו.
ולאחר 10 דקות שביקשנו מהם לבטל את העסקה הם לא הסכימו וגם זה נגרר עד היום.
בקיצור אין לי מושג מה לעשות עם החברה המזעזעת הזאת אין שום שיתוף פעולה וזה ממש לדבר לקיר.
קראו בבקשה טוב טוב את מה שאני הולך לספר וכך תמנעו מעצמכם הרבה מאוד עוגמת נפש.
נטוויזיון יצאו לפני כחודשיים בחבילות אינטרנט גבוהות במיוחד כאשר השנה הראשונה חינם על זה אין צורך להרחיב.
אני בתור לקוח טוב שלהם מעל ל-10 שנים ואפילו עברתי בית איתם החלטתי לשדרג ל7 מגה ביט במקום 3.
כמובן שהתקשרתי אליהם והסכמתי לתנאים שלהם של שנה ראשונה חינם והתחייבות למחיר די הגיוני לאחר מכן.
וכמובן שגם הרחבתי את החבילה מול הוט.
לאחר כמה ימים אני רואה שהאינטרנט די איטי ולא כמו שציפיתי שיהיה, כמובן שהתקשרתי לתמיכה של נטוויזיון לבדוק מה קורה.
ענה לי בחור שעשה איתי בדיקות כלשהן ולאחר מספר דקות וישן לציין שללא כל ממצא הוא מפתיע אותי ואומר לי שהזמן שהוקצב לשיחה שלנו הסתיים והוא צריך להעביר אותי לטכני בכיר.
לא האמנתי למשמע אוזניי אבל מאחר שהוא אמר לי שהוא מעביר אותי מייד ולא לאחר 24-48-72 שעות, הסכמתי.
ענתה לי בחורה שהסברתי לה את המצב ועשינו ביחד המון בדיקות כולל החזרה של החייגן והורדתו בשנית.
כלום לא עבד, הסברתי לה שיש לי חשבון פרימיום בראפידשר ואני לא מוכן לשלם על 7 מגה ולקבל מהירות יותר נמוכה (בחצי בערך) מה-3 מגה שהיה לי מקודם.
היא כמובן הבינה אותי והציעה לבדוק את החשבון אינטרנט שלי מרחוק, והיא התחברה מהמשרדים שלהם כנראה על היוזר שלי, וגם השיגה מעובד שלהם חשבון פרימיום.
לאחר כמה שעות היא חזרה אלי ואמרה לי שבאמת יש לי בעייה בחיבור ושהמהנדסים פותרים כרגע את הבעייה והיא אמורה להפתר לאחר שבוע וחצי בערך.
הסברתי לה שאין לי בעייה לחכות את הזמן אבל אם הבעייה לא תפתר אני אתנתק מהם לאחר תשלום יחסי של החודש שבו "גלשתי במהירות 7" וכמובן ללא קנס.
הנציגה כמובן קיבלה את זה.
עוברים שבועיים והמהירות אותה מהירות, היום התקשרתי לשירות בכדי לנתק את הקו, כמובן שאין להם שום תיעוד ולמזלי שמרתי את המספר פניה.
הנציגת שירות אומרת לי שהוסכם שאם אין שום שיפור אין להם בעייה להחזיר אותי ל-3 מגה שהיה לי מקודם (מגוחך לא?). כמובן שלא הסכמתי והיא אמרה לי שאין בכיולתה לעזור לי ושאני צריך לחכות למנהל 48 שעות.
כמובן שלאחר שבועיים של המתנה לא הסכמתי ואמרתי לה בתוקף שאני לא יורד מהקו עד שאני לא מקבל מנהל.
ברוב חוצפתה היא אמרה לי שמצדה אין בעייה ושאני יכול לחכות על הקו 48 שעות, ולאחר שאפילו לא נתנה לי להגיב העבירה אותי למנגינה שלהם, לא האמנתי שזה באמת קורה.
התקשרתי שוב הפעם בטונים קצת אחרים והסברתי לנציגה השניה מה קרה ולאחר וויכוחים רבים היא הסכימה לתת לי לדבר עם מנהלת.
הסברתי את מהלך העניינים למנהלת ושאני רוצה להתנתק והיא אמרה לי שנציג למיכה טכנית לא יכול להבטיח לי כאלה דברים (מה איכפת לי מה הוא יכול ומה לא).
ועוד היא הסבירה לי שהחיבור המובטח הוא לא 7 מגה הוא עד 7 מגה, שזה אומר בעצם שהם מסירים כל התחייבות למהירות.
ושהייתי צריך לראות את התנאים שלהם באינטרנט למרות שאף אחד לא אמר לי לעשות זאת, בטח הנציגה שחיברה אותי.
וכשסיפרתי לה את מה שהיה לי מוקדם יותר היום עם הנציגה שפשוט השאירה אותי לחכות 48 שעות על הקו היא ענתה לי בתגובה של " איזה עוד אפשרויות היו לה?"
הייתי בטוח שכשאני אדבר עם מנהל התשובות שאני אקבל יהיו יברמה קצת יותר גבוהה מזה.
וכל העניין הזה קרה לאחר שאחי הקטן(17) שלשום התקשר לנציגים שלהם לברר על הוספת קו אינטרנט בבית
והנציגים שלהם הצליחו להוציא ממנו את הספרות של הכרטיס של אבא שלי ולחייב אותו.
ולאחר 10 דקות שביקשנו מהם לבטל את העסקה הם לא הסכימו וגם זה נגרר עד היום.
בקיצור אין לי מושג מה לעשות עם החברה המזעזעת הזאת אין שום שיתוף פעולה וזה ממש לדבר לקיר.
- 013Netvision
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אנא צור קשר,
ראינו את פנייתך והיא חשובה לנו מאוד.
כדי שנוכל לבחון אותה במהירות נודה באם תעביר/י פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: [email protected]
תודה,
פניות הציבור
013 נטוויז'ן
כדי שנוכל לבחון אותה במהירות נודה באם תעביר/י פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: [email protected]
תודה,
פניות הציבור
013 נטוויז'ן
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

גם מילאתי תלונה מסודרת במועצה הישראלית לצרכנות, יש לי מספר תלונה.
העניין הוא שבאמת אתה מרגיש כזה קטן מולם שאין מה לעשות אלה לפרוק פה את העצבים שלך ולקוות שאחרים לא יחזרו על אותה טעות.
מקווה להתבדות.
העניין הוא שבאמת אתה מרגיש כזה קטן מולם שאין מה לעשות אלה לפרוק פה את העצבים שלך ולקוות שאחרים לא יחזרו על אותה טעות.
מקווה להתבדות.
אם זה לא היה סתם סיסמה ריקה מתוכן,לא היו בורחים לקוחות ותיקים ממכם,פשוט הפכתם לחברה בדיחה013Netvision כתב:אנא צור קשר,
תודה,
פניות הציבור
013 נטוויז'ן...
בתור לקוח לשעבר משנת 2000 שברח ממכם לפני שנה....ועל הדרך כל הסביבה הקרובה שלי,אין אצלכם מושג כזה שרות
לפותח השירשור,אני הייתי בסרט שלך לפני שנה עם 5MB,פתאום המהירות צנח ל-10-20K,עם חשבונות פרמיום.
אצלי אמרו שהם מחוייבים "עד 5MB בתוך הארץ"
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

באמת שלא האמנתי לתשובות של מי שנתן לי מענה, או שהם היו שיקריות או שהם היו ילדותיות
אני לא מאמין שהכסף שלי הולך לשם.
זה היה פשוט מעליב היום ואין לי שום מילה אחרת לתאר את זה.
היה לי סיפור גם עם אורנג' לפני שנה וחשבתי לעצמי שזה הכי נמוך שיכול להיות.
הגיעו נטוויזיון והציבו רף חדש.
אני לא מאמין שהכסף שלי הולך לשם.
זה היה פשוט מעליב היום ואין לי שום מילה אחרת לתאר את זה.
היה לי סיפור גם עם אורנג' לפני שנה וחשבתי לעצמי שזה הכי נמוך שיכול להיות.
הגיעו נטוויזיון והציבו רף חדש.
כי זאת המדיניות שם,שתבין ביזבזתי 3 שעות !!! מחיי כדי לדבר איתם פעמיים,שהעלו כל מני טיעונים מופרכים וילדותיים (מה לעשות כל מני ילדים מסכנים שמתחלפים בתדהירות מטורפת בחברות כאלה),באמת מרחם אליהם הרי מה הם יכולים להגיד,הבעיה למעלה,בהחלטות של הקודקודים להשקיע בציוד לתיעדוף אינטרנט ובשיווק אגרסיווי של חבילות בכל מני צורות שנועלים אותך להרבה זמן,כל זה במקום לרכוש רוחב פס בהתאם לכמות הלקוחות........אני אישית נשברתי,פשוט יש לי דברים יותר חשובים בחיי,וגם הבריואת יותר חשובה,מאשר להתעצבן על חברה אינפנטילית,נישאר לי עוד 3 חודשים של התחייבות שלא היו מוכנים לשחרר אותי,כי מבחינתם הם עומדים בחוזה מולי..אז ואחותי הייתה גם לקוחה שלהם ב-2.5MB ובידיוק נגמר לה ההתחייבות,אז ביטלתי את שלה (ועוד עשרות מחבריי ומשפחתי בשנה אחרונהPavelz כתב:מתסכל לאללה העניין הזה.
מילא לא לעמוד בהתחייבות לתת שירות אבל גם להתייחס בצורה כזאת ללקוחות זה כבר מבזה....
בקיצור מקווה שהשוק יעבור שינוי,עד אז אין להם בעיה להכפיל/לשלש את המהירות של החבילה שלהם באותו מחיר הכולל חתונה קטולית עם חוזה דרקוני בשיטת מצליח,הרי ממילה לא חושבים לשניה לספק את זה,הם יחליטו איזה/כמה/איך/מתי תקבל את זה....מישהו אמר "אינטרנט חופשית" ללא התערבות
הדבר השני זה תוצאה הכרחית של הדבר הראשון.Pavelz כתב: מילא לא לעמוד בהתחייבות לתת שירות אבל גם להתייחס בצורה כזאת ללקוחות זה כבר מבזה....
אם מחליטים למכור הבטחות ללא כיסוי, אז בוודאי שאין להם סיבה לדאוג ליחס ללקוחות, שבמקרה כזה יכול להסתכם רק במענה מנומס ומהיר אך חסר תוכן.
אנשים לא יישארו איתם אם השירות לא עובד, רק בגלל שעונים להם בנימוס ומהר.
מצד שני, כשהשירות עובד כמו שצריך, אף אחד בכלל לא יצטרך לפנות לשירות לקוחות והתפקוד של המחלקה הזו יהיה הרבה פחות רלוונטי, וגם יותר טוב בגלל פחות לחץ.
משה
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3778
- נתן תודות: 419 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אל תסמוך על המשתמש 013Netvision
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&u=27525
היא דיברה איתי כמה פעמים בטלפון והיפנתה אותי למנהל תמיכה בכיר שהבטיח לנטר לי את הקו ולא חזר
אלי מאותו יום לפני שבועיים!!!
היא הבטיחה לי שוב ושוב שהוא יחזור אליי- אבל הוא לא חזר .
גם הבטיחה לי שתחזור אלי בעניין פיצוי\הטבה ולא התקשרה.
הייתי מציע בכלל להרחיק אותה מהפורום כי היא שומעת מה יש לך להגיד , אומרת שתעזור ונעלמת!
מי שכן חזר אליי זה מנהל צוות המנהלים (כן, זה התפקיד שלו) שאני בקשר איתו (חלקית)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&u=27525
היא דיברה איתי כמה פעמים בטלפון והיפנתה אותי למנהל תמיכה בכיר שהבטיח לנטר לי את הקו ולא חזר
אלי מאותו יום לפני שבועיים!!!
היא הבטיחה לי שוב ושוב שהוא יחזור אליי- אבל הוא לא חזר .
גם הבטיחה לי שתחזור אלי בעניין פיצוי\הטבה ולא התקשרה.
הייתי מציע בכלל להרחיק אותה מהפורום כי היא שומעת מה יש לך להגיד , אומרת שתעזור ונעלמת!
מי שכן חזר אליי זה מנהל צוות המנהלים (כן, זה התפקיד שלו) שאני בקשר איתו (חלקית)
נערך לאחרונה על ידי FIRE_WIRE ב 31/12/2009 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

הלוואי ויכולתי לפעול ככה, העניין הוא שאני קשור אליהם לעוד הרבה זמן, הרי רק לפני חודש התחייבתי.ocsi כתב:כי זאת המדיניות שם,שתבין ביזבזתי 3 שעות !!! מחיי כדי לדבר איתם פעמיים,שהעלו כל מני טיעונים מופרכים וילדותיים (מה לעשות כל מני ילדים מסכנים שמתחלפים בתדהירות מטורפת בחברות כאלה),באמת מרחם אליהם הרי מה הם יכולים להגיד,הבעיה למעלה,בהחלטות של הקודקודים להשקיע בציוד לתיעדוף אינטרנט ובשיווק אגרסיווי של חבילות בכל מני צורות שנועלים אותך להרבה זמן,כל זה במקום לרכוש רוחב פס בהתאם לכמות הלקוחות........אני אישית נשברתי,פשוט יש לי דברים יותר חשובים בחיי,וגם הבריואת יותר חשובה,מאשר להתעצבן על חברה אינפנטילית,נישאר לי עוד 3 חודשים של התחייבות שלא היו מוכנים לשחרר אותי,כי מבחינתם הם עומדים בחוזה מולי..אז ואחותי הייתה גם לקוחה שלהם ב-2.5MB ובידיוק נגמר לה ההתחייבות,אז ביטלתי את שלה (ועוד עשרות מחבריי ומשפחתי בשנה אחרונהPavelz כתב:מתסכל לאללה העניין הזה.
מילא לא לעמוד בהתחייבות לתת שירות אבל גם להתייחס בצורה כזאת ללקוחות זה כבר מבזה....) ונתתי את ה-USER שלי מתנה בישבילה,ובאותו יום רכשתי מחברה אחרת 5MB,ופלא המהירות חזר מיידית ל-620+....לפי 013 יש תקלה בקו לחו"ל....שלפי שירשורים מאז זה נמשך
בקיצור מקווה שהשוק יעבור שינוי,עד אז אין להם בעיה להכפיל/לשלש את המהירות של החבילה שלהם באותו מחיר הכולל חתונה קטולית עם חוזה דרקוני בשיטת מצליח,הרי ממילה לא חושבים לשניה לספק את זה,הם יחליטו איזה/כמה/איך/מתי תקבל את זה....מישהו אמר "אינטרנט חופשית" ללא התערבות...
עכשיו יש דבר שאני לא מבין, אני חשבתי שהם יתכחשו לכל עניין התעדוף אבל הם ממש לא הם מודעים לזה ואפילו מציעים לך לשלם על זה.
אז איך אחרי זה הם אומרים שהם לא מתערבים לך בגלישה?!?!
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1809
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
המשתמש הנ"ל משתמש פיקטיבי שלא עוזר בשיט - אל תטפחו תקוות,מנטוויז'ן בטוח שלא תבוא הישועה.
מי שרוצה יכול לקרוא את השתלשלות המקרים שלי בת'רד אחר.
long story short - אחרי שתומך בכיר הגיע למסקנה שיש בעיה ביוזר שלי,לקחו אותו לבדיקת מערכות ל24שעות ונתנו לי יוזר זמני.
מעניין שעם הזמני הכל טס ! קיבלתי מהירויות דמיוניות מכל חור בעולם,והכל תקתק כמו שעון.
למחרת מחקו את היוזר הישן (והזמני גם כמובן,נראה לכם שהם פראיירים?) יצרו לי יוזר חדש וכמובן שגם איתו ישנם בעיות.
המשך? אין,הם פשוט לא שווים את העצבים והזמן (שבוזבז המון ממנו בשבוע האחרון) והשיחות טלפון (כנ"ל).
שיהיה להם לתרופות
l33cher - משתמש נטוויז'ן מתוסבל.
נ.ב - הם בהתחלה אשכרה גרמו לי לחשוב (ואפילו שיחת ועידה עם נציג בזק[תשתית] עזרה בזה) שהבעיה בתשתית.
קראתי לחבר שעובד בבזק והוא אומר שהקו שלי מעולה (אפילו שאני כמעט 5ק"מ מהמרכזיה) ואני יכול לשדרג אפילו ל8מגה נקי בלי תקלה בודדת,מבחינת תשתית הכל טס.
מי שרוצה יכול לקרוא את השתלשלות המקרים שלי בת'רד אחר.
long story short - אחרי שתומך בכיר הגיע למסקנה שיש בעיה ביוזר שלי,לקחו אותו לבדיקת מערכות ל24שעות ונתנו לי יוזר זמני.
מעניין שעם הזמני הכל טס ! קיבלתי מהירויות דמיוניות מכל חור בעולם,והכל תקתק כמו שעון.
למחרת מחקו את היוזר הישן (והזמני גם כמובן,נראה לכם שהם פראיירים?) יצרו לי יוזר חדש וכמובן שגם איתו ישנם בעיות.
המשך? אין,הם פשוט לא שווים את העצבים והזמן (שבוזבז המון ממנו בשבוע האחרון) והשיחות טלפון (כנ"ל).
שיהיה להם לתרופות
l33cher - משתמש נטוויז'ן מתוסבל.
נ.ב - הם בהתחלה אשכרה גרמו לי לחשוב (ואפילו שיחת ועידה עם נציג בזק[תשתית] עזרה בזה) שהבעיה בתשתית.
קראתי לחבר שעובד בבזק והוא אומר שהקו שלי מעולה (אפילו שאני כמעט 5ק"מ מהמרכזיה) ואני יכול לשדרג אפילו ל8מגה נקי בלי תקלה בודדת,מבחינת תשתית הכל טס.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

לפי הניסוח של ההודעה של 013NETVISION הבנתי שזה סתם משהו.
שימו לב לב להודעה הראשונה שלו.
כאילו הוא עשה COPY PASTE.
חוץ מזה שהשארתי את כל מה שהם רצו וכלום לא חזרו אלי.
בכל מקרה מבירור קטן עם המועצה לצרכנות,
כאשר עושים עסקת טלפון בית העסק חייב לשלוח לך את תנאי העסקה, ואם הנ"ל לא שולח אפשר לבטל אותה תוך 14 יום.
אפשר אפילו לבטל את ההוראת קבע מול חברת האשראי, בכלל שזה הוראת קבע ולא עסקה.
שימו לב לב להודעה הראשונה שלו.
כאילו הוא עשה COPY PASTE.
חוץ מזה שהשארתי את כל מה שהם רצו וכלום לא חזרו אלי.
בכל מקרה מבירור קטן עם המועצה לצרכנות,
כאשר עושים עסקת טלפון בית העסק חייב לשלוח לך את תנאי העסקה, ואם הנ"ל לא שולח אפשר לבטל אותה תוך 14 יום.
אפשר אפילו לבטל את ההוראת קבע מול חברת האשראי, בכלל שזה הוראת קבע ולא עסקה.