אתר hd-torrent פתוח להרשמה!!!
-
ofer_shml
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 140
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום לכולם
אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ואם כן אני מצטער ותמחקו את ההודעה אבל רציתי לידע את חברי הפורום שהאתר hd-torrent.org פתוח להרשמה ל-4 ימים בלבד (נשארו עוד יומיים)
זה אתר שאני משתמש בו כבר יותר משנה עם תכנים טובים ומהירות מעולה
תהנו..
אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ואם כן אני מצטער ותמחקו את ההודעה אבל רציתי לידע את חברי הפורום שהאתר hd-torrent.org פתוח להרשמה ל-4 ימים בלבד (נשארו עוד יומיים)
תהנו..
תודה . נרשמתי לשם .
ועכשיו אם מישהו יוכל לעזור לי להבין איך אני מתחיל אני אשמח . יש מסך של האתר ויש פורומים , מה בדיוק צריך לעשות להוריד , ומה צריך לעשות כדי לשמור על החברות באתר ? אני פשוט לא יודע כלום , וצריך הדרכה מהצעד הראשון . כך שאם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד
ועכשיו אם מישהו יוכל לעזור לי להבין איך אני מתחיל אני אשמח . יש מסך של האתר ויש פורומים , מה בדיוק צריך לעשות להוריד , ומה צריך לעשות כדי לשמור על החברות באתר ? אני פשוט לא יודע כלום , וצריך הדרכה מהצעד הראשון . כך שאם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד
נראה לי שהכתובת הנכונה היא:ofer_shml כתב:שלום לכולם
תהנו.....
http://hd-torrents.org
ונראה שהם סגורים - הרשמה בהזמנה בלבד...
Batnun
.
לא אמרתי שאתה לא נרשמת.truejoker כתב:אבל אתמול בלילה נרשמתי . עשיתי עשיית חשבון או מה שהיה שם , נתתי שם משתמש וסיסמה , ועכשיו אני יכול להכנס לאתר עם שם המשתמש שלי . אז איך זה שאתה אומר שאי אפשר להרשם לשם ?
אז מה עשיתי אם כך ?...
כשבוחרים עכשיו את האופציה Create account, זה מה שמקבלים:
Error:
You need invite to enter here, ask some friends!
OR
You can use also the donate page.
Batnun
.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
איזה תחושת פספוס יש לי
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8816
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 659 פעמים
אפשר להתווכח על זה. קבוצות כמו WIKI ,CtrlHD נחשבות טובות באותה מידה אם לא יותר.זהו טרקר אליו עברה קבוצת הפצה eureka, על פי דעת רבים ברשת הקבוצה הזאת מפיצה תכנים עם דחיסה הכי איכותית ברשת....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5877
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 296 פעמים
אם אני לא טועה שתי הקבוצות שציינת מפיצות Scene releases, ו-eureka - רק סרטים שיצאו ב-BD. לגבי האיכות - כמובן שאפשר להתווכח, כי כל אחד רואה בטלויזיה אחרת ועם העיניים משלו:)toxin כתב:אפשר להתווכח על זה. קבוצות כמו WIKI ,CtrlHD נחשבות טובות באותה מידה אם לא יותר.זהו טרקר אליו עברה קבוצת הפצה eureka, על פי דעת רבים ברשת הקבוצה הזאת מפיצה תכנים עם דחיסה הכי איכותית ברשת.......