יש כל כך הרבה פרטים כדי להגיע לכוס קפה מושלם, אבל זה שווה את המאמץ...
זורם לי קופאין בדם...
אני אחרי יום הדרכה מרתק ב"אופציות קפה" היבואנית של קפה דנסי וטאצה דורו. הדרכה שכללה את כל הנושאים מרמת הטחינה ועד הכנת כוס קפוצ'נו מושלם, הדרך עוד ארוכה, צריך לצבור ניסיון ואני מאמין שאם הזמן הקפה שאני אכין ילך והשתפר !
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
חיליק, אני מוכרח להודות שצחקתי בקול רם כשקראתי את הנושא של ההודעה שלך
זה נשמע כמו וידוי של מכור. משהו כמו הקטע המפורסם ההוא של זהר ארגוב, עם ה-"אני חופר בתוך הורידים"
על מה בדיוק היתה ההדרכה? הכנה של קפה בעזרת מכונה?
על איזו מכונה? ובאיזה פורמט היתה ההדרכה? זה משהו שפתוח לקהל הרחב?
זה נשמע כמו וידוי של מכור. משהו כמו הקטע המפורסם ההוא של זהר ארגוב, עם ה-"אני חופר בתוך הורידים"
על מה בדיוק היתה ההדרכה? הכנה של קפה בעזרת מכונה?
על איזו מכונה? ובאיזה פורמט היתה ההדרכה? זה משהו שפתוח לקהל הרחב?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
הלכתי עם חבר טוב שפותח בית קפה ולוקח מהם טאצה דורו,קיבלנו מהם את ההדרכה כדי שנתחיל להבין איך מתעסקים עם מכונת קפה...
ההדרכה הייתה סוליקו רק לשנינו עם מנהל ההדרכות שלהם, בריסטה משכמו ומעלה !
נראה לי שהם גם עושים הדרכות לקהל הרחב.
ההדרכה הייתה סוליקו רק לשנינו עם מנהל ההדרכות שלהם, בריסטה משכמו ומעלה !
נראה לי שהם גם עושים הדרכות לקהל הרחב.
יש מצב אולי שיאורגן שהו גם לחברים כאן?
נראה לי שיהיה נחמד גם להכיר האחד את השני וללמוד עוד דברים מאחרים מקצוענים מהשטח ...
בני

בני
מישהו ללכת איתו?
דנסי אחד הטובים שיש כשמדובר בקפה מיובא,אבל מבחינתי תמיד עדיף קליה מקומית וטריה-חוץ מזה תשדירי השרות משכנעים לקנות תמיד תוצרת מקומית.חיליק כתב:אני אחרי יום הדרכה מרתק ב"אופציות קפה" היבואנית של קפה דנסי וטאצה דורו. הדרכה שכללה את כל הנושאים מרמת הטחינה ועד הכנת כוס קפוצ'נו מושלם, הדרך עוד ארוכה, צריך לצבור ניסיון ואני מאמין שאם הזמן הקפה שאני אכין ילך והשתפר !
יש כל כך הרבה פרטים כדי להגיע לכוס קפה מושלם, אבל זה שווה את המאמץ......
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

בני, אנחנו נתחיל לתכנן אירוע בקרוב. אני מניח שנשלב הרצאה פרונטאלית, טעימות, התנסות והיכרות עם האנשים בפורום.
יוסי, לטעמי עד היום הדנזי אורו היא התערובת המוצלחת ביותר ששתיתי משקית. לא פחות ממדהימה, ולוקחת (לפחות מיד כשפותחים את השקית והפולים עדיין טריים לגמרי) בסיבוב כמעט כל תערובת מקומית ששתיתי. הבעיה היחידה היא המחיר הלא נורמאלי (וכמובן הבעיה הרגילה עם פולים משקית - הם מתיישנים מאוד מהר).
יוסי, לטעמי עד היום הדנזי אורו היא התערובת המוצלחת ביותר ששתיתי משקית. לא פחות ממדהימה, ולוקחת (לפחות מיד כשפותחים את השקית והפולים עדיין טריים לגמרי) בסיבוב כמעט כל תערובת מקומית ששתיתי. הבעיה היחידה היא המחיר הלא נורמאלי (וכמובן הבעיה הרגילה עם פולים משקית - הם מתיישנים מאוד מהר).
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אני רואה שיש מבצע כרגע באמיגו. מחיר באמת טוב.
בד"כ המחיר הכי זול שאפשר להשיג הוא 160 ש"ח.
אני הייתי קונה מבית-קפה שכונתי ליד העבודה שלי. הוא היה מוכר לי ב-120 ש"ח (זה היה בתור טובה, לא כדי להרוויח ממני).
בד"כ המחיר הכי זול שאפשר להשיג הוא 160 ש"ח.
אני הייתי קונה מבית-קפה שכונתי ליד העבודה שלי. הוא היה מוכר לי ב-120 ש"ח (זה היה בתור טובה, לא כדי להרוויח ממני).