קניית נגן חדש
קניתי לפני די הרבה זמן את הSANSA E250 והוא התקלקל יחסית מהר ללא מנוס...
אז אני מעוניין בקניית נגן חדש, אין צורך ביותר מדי גודל, איכות מוזיקה ווידאו סבירה, עדיף עם מסך מגע ועדיף עם אפליקציות/משחקים (לא צריך הרבה, סתם לכיף) והכי חשוב שלא יעשה בעיות כי יש לי טראומות מהE250.
בינתיים הסתכלתי על:
iPod Touch
Zune HD (כן, אני יודע שאי אפשר לקנות בארץ)
Cowon D2
אז יש לי כמה שאלות:
1.האם משהוא פה התנסה בZune HD
2.האם לD2 יש אפליקציות ומשחקים כמו לשניים האחרים?
3.האם הנגנים שציינתי מחזיקים להרבה זמן?
4.האם תוכלו למצוא לי עוד נגן אמין באותו סגנון?
אז אני מעוניין בקניית נגן חדש, אין צורך ביותר מדי גודל, איכות מוזיקה ווידאו סבירה, עדיף עם מסך מגע ועדיף עם אפליקציות/משחקים (לא צריך הרבה, סתם לכיף) והכי חשוב שלא יעשה בעיות כי יש לי טראומות מהE250.
בינתיים הסתכלתי על:
iPod Touch
Zune HD (כן, אני יודע שאי אפשר לקנות בארץ)
Cowon D2
אז יש לי כמה שאלות:
1.האם משהוא פה התנסה בZune HD
2.האם לD2 יש אפליקציות ומשחקים כמו לשניים האחרים?
3.האם הנגנים שציינתי מחזיקים להרבה זמן?
4.האם תוכלו למצוא לי עוד נגן אמין באותו סגנון?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
מנסיון שלי הנגנים של סאן דיסק וסידרת סנסה אמינים מאוד. אחרי כמה זמן התקלקל? אין אחריות?
היה לי את הZuneHD. מכשיר מאוד אלגנטי, לא נופל מהטאצ' בממשק והיכולות הגרפיות, אומרים שעדיף גם בסאונד. מסך מגע *מאוד* משוכלל עם ניגודיות שלא מביישת טלויזיית LCD איכותית. מבחינת ץוכן אז יש לך גישה לZune Marketplace שבו אפשר לרכוש תוכנות ומשחקים אבל לא מוזיקה. יש פה שירשור עליו, תבדוק אותו. כמו כן, בנוי היטב עם צד אחורי ממתכת (אלומיניום אני מניח) והצד הקדמי, איפה שאין מסך, מחומר פלסטי קשיח שמותאם למגע (לא מחליק).
אני מצאתי את הסאונד קצת יבש לטעמי, לא מספיק דינאמי. כמו כן המגבר הפנימי שלו די חלש והתקשה לדחוף את הKSC75 שלי לווליום גבוה. זה כמובן סובייקטיבי למידת ההנאה. החלפתי לS9 ואני מאוד מרוצה ממנו בכל מה שקשור לSQ. עוד נגן שנשמע יותר טוב לפי פרסומים זרים ועם יכולות גרפיות לא מבוטלות הוא הP3 של סמסונג. [/u]
אני מצאתי את הסאונד קצת יבש לטעמי, לא מספיק דינאמי. כמו כן המגבר הפנימי שלו די חלש והתקשה לדחוף את הKSC75 שלי לווליום גבוה. זה כמובן סובייקטיבי למידת ההנאה. החלפתי לS9 ואני מאוד מרוצה ממנו בכל מה שקשור לSQ. עוד נגן שנשמע יותר טוב לפי פרסומים זרים ועם יכולות גרפיות לא מבוטלות הוא הP3 של סמסונג. [/u]