קניית נגן חדש

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
RealDeal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

קניתי לפני די הרבה זמן את הSANSA E250 והוא התקלקל יחסית מהר ללא מנוס...
אז אני מעוניין בקניית נגן חדש, אין צורך ביותר מדי גודל, איכות מוזיקה ווידאו סבירה, עדיף עם מסך מגע ועדיף עם אפליקציות/משחקים (לא צריך הרבה, סתם לכיף) והכי חשוב שלא יעשה בעיות כי יש לי טראומות מהE250.
בינתיים הסתכלתי על:
iPod Touch
Zune HD (כן, אני יודע שאי אפשר לקנות בארץ)
Cowon D2

אז יש לי כמה שאלות:
1.האם משהוא פה התנסה בZune HD
2.האם לD2 יש אפליקציות ומשחקים כמו לשניים האחרים?
3.האם הנגנים שציינתי מחזיקים להרבה זמן?
4.האם תוכלו למצוא לי עוד נגן אמין באותו סגנון?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 13885
נתן תודות: 944 פעמים
קיבל תודות: 1091 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

מנסיון שלי הנגנים של סאן דיסק וסידרת סנסה אמינים מאוד. אחרי כמה זמן התקלקל? אין אחריות?

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2541
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

היה לי את הZuneHD. מכשיר מאוד אלגנטי, לא נופל מהטאצ' בממשק והיכולות הגרפיות, אומרים שעדיף גם בסאונד. מסך מגע *מאוד* משוכלל עם ניגודיות שלא מביישת טלויזיית LCD איכותית. מבחינת ץוכן אז יש לך גישה לZune Marketplace שבו אפשר לרכוש תוכנות ומשחקים אבל לא מוזיקה. יש פה שירשור עליו, תבדוק אותו. כמו כן, בנוי היטב עם צד אחורי ממתכת (אלומיניום אני מניח) והצד הקדמי, איפה שאין מסך, מחומר פלסטי קשיח שמותאם למגע (לא מחליק).
אני מצאתי את הסאונד קצת יבש לטעמי, לא מספיק דינאמי. כמו כן המגבר הפנימי שלו די חלש והתקשה לדחוף את הKSC75 שלי לווליום גבוה. זה כמובן סובייקטיבי למידת ההנאה. החלפתי לS9 ואני מאוד מרוצה ממנו בכל מה שקשור לSQ. עוד נגן שנשמע יותר טוב לפי פרסומים זרים ועם יכולות גרפיות לא מבוטלות הוא הP3 של סמסונג. [/u]

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 229 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

לD2 יש משחקי FLASH שאפשר למצוא
הD2 שלי מחזיק כבר משהו כמו 3 שנים (לא זוכר מתי בדיוק קניתי) עם זמן סוללה מטורף עדיין ושרידות מעולה (עבר את הצבא בלי בעיה)

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”