קנית ראוטר חדש-צריך עזרה
אני התקנית ראוטר ישן של בזק B-FOCUS ROUTER 312 בתוספת סוויץ ישן-של LINKSYS-בממד--ויש לי רשת שמחברת מחשב אחד בממד למחשב אחד בחדר רגיל(רשת קווית עם כבלים בתוך הקירות)
יש לי המון ניתוקים כל היום במיוחד כשאני רואה סרטוני יוטיוב-כל המסך קופא מלא-ואני מתכנן לקנות ראוטר חדש N סדר גודל של 300-400שח עם3 אנטנות
אזה חברה של ראוטרים עדיפה? ואזה דגם מומלץ-גלישה כרגע 1.5 (אני חושב לשדרג עוד חודש ל 2.5)-ב נטוויזין
הבנתי שאדימקס יש הרבה ניתוקים שזה בעצם מה שיש לי כרגע כשאני רואה סרטונים במיוחד בשעות הצהרים-ערב
מה עדיף D-LINK או TP-LINK? ואזה דגםעד 400שח?
אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה לקנות ביום ראשון
תודה
שי
יש לי המון ניתוקים כל היום במיוחד כשאני רואה סרטוני יוטיוב-כל המסך קופא מלא-ואני מתכנן לקנות ראוטר חדש N סדר גודל של 300-400שח עם3 אנטנות
אזה חברה של ראוטרים עדיפה? ואזה דגם מומלץ-גלישה כרגע 1.5 (אני חושב לשדרג עוד חודש ל 2.5)-ב נטוויזין
הבנתי שאדימקס יש הרבה ניתוקים שזה בעצם מה שיש לי כרגע כשאני רואה סרטונים במיוחד בשעות הצהרים-ערב
מה עדיף D-LINK או TP-LINK? ואזה דגםעד 400שח?
אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה לקנות ביום ראשון
תודה
שי
אין צורך לקנות: בזק מאפשרים לקבל מודם-ראוטר אלחוטי בתמורה להחזרת ציוד ישן (אני החזרתי מודם ישן B-FOCUS 312 בממשק usb, וקיבלתי בתמורה מודם-ראוטר אלחוטי עם חיבור לכונן / מדפסת רשת).
ישנם 2 דגמים:
D-Link 2650U .1: מודם-נתב בתקן G (כזה אני קיבלתי)
2. D-Link 2760U : מודם- נתב בתקן N (אותו הם נותנים למשדרגים למהירות גבוהה יותר של 2.5 ומעלה)
כל זאת במודל של חיוב- זיכוי של 19.9 ש"ח לחודש, למשך 24 חודשים אם אני לא טועה, כך שבסופו של דבר זה יוצא בעצם ללא תשלום.
המכשירים עצמם מצויינים ותוכננו במיוחד לפי דרישות של בזק (לא מצאתי את הדגמים הספציפיים האלה באתר של D-Link.
ישנם 2 דגמים:
D-Link 2650U .1: מודם-נתב בתקן G (כזה אני קיבלתי)
2. D-Link 2760U : מודם- נתב בתקן N (אותו הם נותנים למשדרגים למהירות גבוהה יותר של 2.5 ומעלה)
כל זאת במודל של חיוב- זיכוי של 19.9 ש"ח לחודש, למשך 24 חודשים אם אני לא טועה, כך שבסופו של דבר זה יוצא בעצם ללא תשלום.
המכשירים עצמם מצויינים ותוכננו במיוחד לפי דרישות של בזק (לא מצאתי את הדגמים הספציפיים האלה באתר של D-Link.
ה D-LINK 2760U נמצא ברשותי מספר חודשים. עם גרסת הקושחה האחרונה הוא ממש סוס עבודה. ללא ניתוקים בכלל .
קישור למפרט באתר של דילינק: http://www.dlink.co.il/il/products/3/1275.html
קישור למפרט באתר של דילינק: http://www.dlink.co.il/il/products/3/1275.html