תגובות לכתבה: קפיצת מדרגה ענקית ברשת האינטרנט בחסות סיסקו
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1628
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה - קפיצת מדרגה ענקית ברשת האינטרנט בחסות סיסקו
הנה לכם שאלת טריוויה - מה יותר מהיר: מהירות האור, מהירות הקול או מהירות רשת האינטרנט ?
http://www.htmobile.co.il/article01827
הנה לכם שאלת טריוויה - מה יותר מהיר: מהירות האור, מהירות הקול או מהירות רשת האינטרנט ?
http://www.htmobile.co.il/article01827
צבי
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2055
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
בתור החבר היחיד באתר שכנראה יכול להגיב ממקור ראשון על ההכרזה, אשמח לענות על שאלות במגבלות המסחריות המובנות (רק חומר טכני שאמצא באתר החיצוני של החברה).
אני עובד כ- 10 שנים בסיסקו כמתכנן רכיבים. הצטרפתי לחברה כאחד העובדים הראשונים לפרוייקט שלימים נודע כ- CRS-1 ולאחר מכן הייתי חבר בצוות הפרוייקט ה- CRS-3
מה שלא פורסם גם באתרים בארץ זה שבסך הכל פותחו בארץ 2 מ-6 הרכיבים המרכזיים בפרויקט, כשאחד מתוכם הוא מעבד התקשורת של המערכת.
גם בפרויקט הקודם פותחו בארץ 2 רכיבים מתוך כלל רכיבי הפרויקט (הדור הקודם של המעבד ורכיב נוסף).
אני עובד כ- 10 שנים בסיסקו כמתכנן רכיבים. הצטרפתי לחברה כאחד העובדים הראשונים לפרוייקט שלימים נודע כ- CRS-1 ולאחר מכן הייתי חבר בצוות הפרוייקט ה- CRS-3
מה שלא פורסם גם באתרים בארץ זה שבסך הכל פותחו בארץ 2 מ-6 הרכיבים המרכזיים בפרויקט, כשאחד מתוכם הוא מעבד התקשורת של המערכת.
גם בפרויקט הקודם פותחו בארץ 2 רכיבים מתוך כלל רכיבי הפרויקט (הדור הקודם של המעבד ורכיב נוסף).
זה מתבקש...
כמה חברים דנו בשאלה מה הכי מהיר בעולם.
"מהירות מחשבה" ציין הראשון.
"מה פתאום - לא למדת פיזיקה? מהירות האור!" ענה השני
"מהירות החרא" ניסה השלישי.
דממה - ואחר כך שואלים אותו למה הוא התכוון.
"אתמול הייתי צריך ללכת מה זה דחוף לשירותים" - " נכנסתי ולפני שהספקתי אפילו לחשוב או להדליק את האור..."
כמה חברים דנו בשאלה מה הכי מהיר בעולם.
"מהירות מחשבה" ציין הראשון.
"מה פתאום - לא למדת פיזיקה? מהירות האור!" ענה השני
"מהירות החרא" ניסה השלישי.
דממה - ואחר כך שואלים אותו למה הוא התכוון.
"אתמול הייתי צריך ללכת מה זה דחוף לשירותים" - " נכנסתי ולפני שהספקתי אפילו לחשוב או להדליק את האור..."
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3281
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 779 פעמים
משער שהשאלה הלצתית (אם לא אז מצטער), ולמען הסר ספק אז התשובה היא - לא.Track כתב:השאלה שלי, ככך שבסיסית היא - האם אפשר להשתמש בזה לשימוש פרטי ולהתחבר לאינטרנט ב332Tbps.. במקום ה16Mbps שיש לי כעט.....