הצעות לנתב טוב..
החלטתי לקחת את העניין של המחשבים בבית לידיים ולהתחיל להזיז דברים.
אני בונה עכשיו שרת שעליו יהיו כל הטרה סרטים שיש לי במחשב.. רובם ב1080p
עכשיו מחשב יש לי.. פינה יש לי.. נמשיך לנתב..
אני צריך המלצה על נתב בעל קליטה מצויין (בית 3 קומות) שיעבוד בתקן G/N ויצליח להעביר גם באינטרנט האלחוטי את שידורי הHD שיש על הכונן ללא קטיעות במחשבים רחוקים. האם קיים נתב כזה?
תודה!
PoPCoP
אני בונה עכשיו שרת שעליו יהיו כל הטרה סרטים שיש לי במחשב.. רובם ב1080p
עכשיו מחשב יש לי.. פינה יש לי.. נמשיך לנתב..
אני צריך המלצה על נתב בעל קליטה מצויין (בית 3 קומות) שיעבוד בתקן G/N ויצליח להעביר גם באינטרנט האלחוטי את שידורי הHD שיש על הכונן ללא קטיעות במחשבים רחוקים. האם קיים נתב כזה?
תודה!
PoPCoP
בקיצור: לא
בפחות קיצור: תקן N לא מספיק מהיר (בפועל) כדי להעביר 1080P
עוד הערה - נשמע שאתה מדבר פה על כמה מחשבים שיהיו על הרשת האלחוטית : עוד אלמנט מאט
ובית 3 קומות - סיכוי לא רע שתצטרך לשחק עם המיקום של הראוטר, לשים אותו בקומה האמצעית ולקוות לטוב... איך המחשבים הרחוקים מחוברים היום לאינטרנט ?
בפחות קיצור: תקן N לא מספיק מהיר (בפועל) כדי להעביר 1080P
עוד הערה - נשמע שאתה מדבר פה על כמה מחשבים שיהיו על הרשת האלחוטית : עוד אלמנט מאט
ובית 3 קומות - סיכוי לא רע שתצטרך לשחק עם המיקום של הראוטר, לשים אותו בקומה האמצעית ולקוות לטוב... איך המחשבים הרחוקים מחוברים היום לאינטרנט ?
- knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
כמו ששבלול אמר, הזרמה של HD זה לא משהו שעובד בצורה חלקה היום אלחוטית.
בקשר לקליטה. לי יש בית שני קומות ויש לי את הראוטר שמקבלים מבזק Dlink 2760U הוא תקן N, הוא אצלי ממוקם בקומה העליונה משניים ויש קליטה מעולה בכל הקומה למטה. כולל אפילו קליטה לא רעה בחדר הביטחון שגם בקומה הראשונה.
בקשר לקליטה. לי יש בית שני קומות ויש לי את הראוטר שמקבלים מבזק Dlink 2760U הוא תקן N, הוא אצלי ממוקם בקומה העליונה משניים ויש קליטה מעולה בכל הקומה למטה. כולל אפילו קליטה לא רעה בחדר הביטחון שגם בקומה הראשונה.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
FIY, אני גר בבית פרטי ארבע קומות - מרתף, קרקע, מגורים ועליית גג
בכל הקומות למעט קומת הקרקע יש מחשבים
אני משתמש בראוטר תקן N של לינקסיס, ובלפטופ שלי במרתף יש כרטיס רשת N.
הקליטה מאוד נמוכה ובשביל להתחבר אני עולה כמה מדרגות מתחבר וחוזר למטה
עד הניתוק הבא אני מחובר, אבל הקצב לא משהו...
אני מתכוון בקרוב להוסיף AP וסוויץ' אצלי בקומת המרתף כדי לשפר את המצב גם למחשבים המחוברים קווית וגם לאלחוטי
בכל הקומות למעט קומת הקרקע יש מחשבים
אני משתמש בראוטר תקן N של לינקסיס, ובלפטופ שלי במרתף יש כרטיס רשת N.
הקליטה מאוד נמוכה ובשביל להתחבר אני עולה כמה מדרגות מתחבר וחוזר למטה
עד הניתוק הבא אני מחובר, אבל הקצב לא משהו...
אני מתכוון בקרוב להוסיף AP וסוויץ' אצלי בקומת המרתף כדי לשפר את המצב גם למחשבים המחוברים קווית וגם לאלחוטי
של כל דבר עם 4 גלגלים!
הבנתי.. רציתי לעשות זאת כדי שבעתיד אם יהיה לי מחשב נייד בבית עם מסך גדול יותר לא תהיה לי בעיה לראות בכל מקום.
ואיך יעבוד 720p במחשבים אלוחטיים? ועם קו חוטי לא תהיה בעיה?
גם מצאתי פתרון טוב לבעיית ה3 קומות.. ה2 מחשבים נייחים שלי יושבים במרתף. כל ה4 האחרים הם ניידים. כך שלשבת ליד מקום עם קליטה לא תהיה בעיה. אני פשוט יקשר את הנתב הנוכחי שלי לנתב החדש והוא יהיה כמו "מרחיב" את הטווח של הקליטה. כמובן שזה יאט אותו בצורה משמעותית במרחק רב. כמו "Wireless Repeater".
ואיך יעבוד 720p במחשבים אלוחטיים? ועם קו חוטי לא תהיה בעיה?
גם מצאתי פתרון טוב לבעיית ה3 קומות.. ה2 מחשבים נייחים שלי יושבים במרתף. כל ה4 האחרים הם ניידים. כך שלשבת ליד מקום עם קליטה לא תהיה בעיה. אני פשוט יקשר את הנתב הנוכחי שלי לנתב החדש והוא יהיה כמו "מרחיב" את הטווח של הקליטה. כמובן שזה יאט אותו בצורה משמעותית במרחק רב. כמו "Wireless Repeater".