שאלה למשתמשי פרימיום בראפידשר (לפני רכישת מנוי)
את המחירים אתה יכול למצוא בלינק לפי זמן השכרת החשבון:erezsolan כתב:כמה זה עולה והאם יש מגבלת כמות ג"ב?
איך ניתן לחפש בראפידשר?...
מחירי פרימיום ל-RapidShare
יש מגבלת הורדה של 5GB ליום עם אפשרות צבירה של עד 25GB.
לפנות בוקר יש Happy Hour. שכשאתה מוריד זה מחשיב לך רק עשירית מכמות ההורדה הכוללת. לדוגמא, הורדת בשעות הנ"ל סרט השוקל 50GB, ירד לך מהטראפיק רק 5GB. זה מצויין למורידים כבדים...
בעיקרון, ל-RapidShare אין מנוע חיפוש מובנה, אבל אתה יכול לחפש הורדות ל-RapidShare מהמון אתרי הורדות גדולים מהארץ ומהעולם. אם אתה צריך עזרה בנוגע לזה אני מוכן לעזור לך בפרטי.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
3 בבוקר עד 11 בבוקר (לפני שינוי לשעון קיץ)
אני לא ממליץ לך לעשות מנוי - כרגע סיימתי אחד.
הבעיה היא שאתה משלם מנוי ועדיין מרגיש כמו מנוי חופשי מכיוון שמגבילים אותך כל הזמן ואתה צריך לתזמן הורדות ללילה וזה ממש מעצבן.
בקיצור - אני ממליץ על אחד השרתים הגדולים כמו megaupload הרבה יותר מעל מנוי נכה לראפיד שייר
אני לא ממליץ לך לעשות מנוי - כרגע סיימתי אחד.
הבעיה היא שאתה משלם מנוי ועדיין מרגיש כמו מנוי חופשי מכיוון שמגבילים אותך כל הזמן ואתה צריך לתזמן הורדות ללילה וזה ממש מעצבן.
בקיצור - אני ממליץ על אחד השרתים הגדולים כמו megaupload הרבה יותר מעל מנוי נכה לראפיד שייר
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1809
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
ה HAPPY HOURS לא עבד לי הבוקר.
הוספתי הורדה של 2.2גיגה ואחרי כמעט שעה שסיימתי להוריד,בדקתי ב LOGS של המנוי,והופיע לי שהורדתי 2.2גיגה (ולא 220מגה כמו שהיה אמור להיות).
מוזר.
הוספתי הורדה של 2.2גיגה ואחרי כמעט שעה שסיימתי להוריד,בדקתי ב LOGS של המנוי,והופיע לי שהורדתי 2.2גיגה (ולא 220מגה כמו שהיה אמור להיות).
מוזר.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty