מחפש המלצה ל NAS
אני אנסה להסביר בקצרה את הצרכים העיקריים ל NAS שתוכלו להמליץ בהתאם...
סוף סוף קיבלתי החלטה לזרוק את המחשב הבייתי לפח (כנראה אני אתרום אותו לא להיבהל) הסיבה העיקרית: 99 אחוז מהעבודה על מחשב בבית מגלישה סתם באינטרנט ועד עבודה נעשית על הלפטופ בסלון... המחשב הבייתי שימש רק מקום איחסון לתמונות וסרטים בייתיים (יש לי די הרבה כמעט חצי טרה וזה רק ילד ראשון...)
בקיצור קניתי לפטופ לאישתי שלא תציק לי... ואני רוצה לקנות NAS לאחסן את כל התמונות. על הדרך אני יוציא את הדיסק מהסטרימר (HDX) ואשים אותו גם ב NAS.
ה NAS הולך לשבת במזנון בסלון לכן חשוב מאוד מאוד שלא ירעיש. כמו כן, נראה לי 2 מפרצים לדיסקים יספקו אותי כרגע.
חשוב מאוד שיהיה ניתן לגלוש לתמונות ולסרטים מהלפטופ בצורה נוחה בעזרת כונן רשת ככה שלא יורגש שהכונן יושב במקום אחר.
כמו כן, מכיוון שהוא ישמש גם את הסטרימר, חשוב שקצב הקריאה מהדיסק יהיה מהיר מספיק לסרטי בלו ריי.
כמו כן, אופציה להורדות (טורנטים) מהNAS יהיה גם אחלה, אם כי זה פחות קריטי כי גם הסטרימר מאפשר לי את זה.
תקציב: 1000-1500 ש"ח (ללא הדיסקים כמובן).
תודה מראש לכל הממליצים
סוף סוף קיבלתי החלטה לזרוק את המחשב הבייתי לפח (כנראה אני אתרום אותו לא להיבהל) הסיבה העיקרית: 99 אחוז מהעבודה על מחשב בבית מגלישה סתם באינטרנט ועד עבודה נעשית על הלפטופ בסלון... המחשב הבייתי שימש רק מקום איחסון לתמונות וסרטים בייתיים (יש לי די הרבה כמעט חצי טרה וזה רק ילד ראשון...)
בקיצור קניתי לפטופ לאישתי שלא תציק לי... ואני רוצה לקנות NAS לאחסן את כל התמונות. על הדרך אני יוציא את הדיסק מהסטרימר (HDX) ואשים אותו גם ב NAS.
ה NAS הולך לשבת במזנון בסלון לכן חשוב מאוד מאוד שלא ירעיש. כמו כן, נראה לי 2 מפרצים לדיסקים יספקו אותי כרגע.
חשוב מאוד שיהיה ניתן לגלוש לתמונות ולסרטים מהלפטופ בצורה נוחה בעזרת כונן רשת ככה שלא יורגש שהכונן יושב במקום אחר.
כמו כן, מכיוון שהוא ישמש גם את הסטרימר, חשוב שקצב הקריאה מהדיסק יהיה מהיר מספיק לסרטי בלו ריי.
כמו כן, אופציה להורדות (טורנטים) מהNAS יהיה גם אחלה, אם כי זה פחות קריטי כי גם הסטרימר מאפשר לי את זה.
תקציב: 1000-1500 ש"ח (ללא הדיסקים כמובן).
תודה מראש לכל הממליצים
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 229 פעמים
גרוטאה זה די ויותר
לגבי NAS, אני חסיד של בניה עצמית בנושא.... (תאשימו אותי)
לקנות... אפשר את http://shop.xtreamer.net/categories/eTRAYz/ הוא זול ויעשה את העבודה
יש לך גם את D-Link DNS-323 שאם אני לא טועה אפשר לקנות בארץ
לגבי NAS, אני חסיד של בניה עצמית בנושא.... (תאשימו אותי)
לקנות... אפשר את http://shop.xtreamer.net/categories/eTRAYz/ הוא זול ויעשה את העבודה
יש לך גם את D-Link DNS-323 שאם אני לא טועה אפשר לקנות בארץ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
noyitz,
ראית את הסקירות שלי של ה-SYNOLOGY?
יש לי יותר ממאגרשת אחד שלהם ואני מאוד מרוצה.
ראית את הסקירות שלי של ה-SYNOLOGY?
יש לי יותר ממאגרשת אחד שלהם ואני מאוד מרוצה.
אני משתמש ב - DNS-323. מאוד מרוצה. שמתי לו שני דיסקים כל אחד טרה. מחובר ל DIR-615. קניתי אותו אחרי שהתייעצתי עם האיש רשת שלנו. אצלנו במשרד מותקן בדיוק כזה אבל כבר ל 4 דיסקים.
אהה יש לו גם ביטורנט מובנה. שם לו טורנטים והוא מוריד אותם בעצמו.
חוץ מזה יש לו שרת FTP והפורט שלו גיגה. בזה אני לא משתמש...
קיצור ממליץ.
אהה יש לו גם ביטורנט מובנה. שם לו טורנטים והוא מוריד אותם בעצמו.
חוץ מזה יש לו שרת FTP והפורט שלו גיגה. בזה אני לא משתמש...
קיצור ממליץ.