מספר שאלות לגבי RAPIDSHARE
כלומר נכון לעכשיו (שעון קיץ) בשעה 1?
חיובי.
014 עושה תיעדוף ברוב השעות ערב,אם פרמיום לא פעם 1KB
בין 3-11 HAPPY HOUR,אם לא היה את זה אין סיבה לקנות פרמיום,לפי דעתי.גם כך קהילת ה-UPLOADERIM דיי חמים עליו,יותר נכון ממורמרים,ונותשים לשרותים אחרים שלא חסרים
014 עושה תיעדוף ברוב השעות ערב,אם פרמיום לא פעם 1KB
בין 3-11 HAPPY HOUR,אם לא היה את זה אין סיבה לקנות פרמיום,לפי דעתי.גם כך קהילת ה-UPLOADERIM דיי חמים עליו,יותר נכון ממורמרים,ונותשים לשרותים אחרים שלא חסרים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3720
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 194 פעמים
- קיבל תודות: 212 פעמים
^כנ"ל
היה לי בעבר מנוי לרפידשר, היום באותו מחיר אפשר לעשות מנוי ליוזנט או לשירות HTTP אחר שנותן מהירות גבוהה וללא הגבלות.
וכמובן התעדוף שעושים על השרתים שלהם לא עוזר, אני הגעתי למסקנה שזה לא לפי שעות אלא לפי צריכה - בזב"ל פשוט מנטרים (!!!) את התעבורה לשרתי רפידשר וכאשר אחד הלקוחות מוריד יותר מדי בזמן קצר (שעה-שעתיים ברצף) הם פשוט חוסמים לו את הגישה, אפילו לאתר שלהם לא ניתן לגשת וצריך להשתמש בפרוקסי!
היה לי בעבר מנוי לרפידשר, היום באותו מחיר אפשר לעשות מנוי ליוזנט או לשירות HTTP אחר שנותן מהירות גבוהה וללא הגבלות.
וכמובן התעדוף שעושים על השרתים שלהם לא עוזר, אני הגעתי למסקנה שזה לא לפי שעות אלא לפי צריכה - בזב"ל פשוט מנטרים (!!!) את התעבורה לשרתי רפידשר וכאשר אחד הלקוחות מוריד יותר מדי בזמן קצר (שעה-שעתיים ברצף) הם פשוט חוסמים לו את הגישה, אפילו לאתר שלהם לא ניתן לגשת וצריך להשתמש בפרוקסי!
אני די בטוח שבב"ל מנטרים את התעבורה גם ליוזנט, למרות שזה לא קשור לדיון הנוכחי... אם פותח הדיון מנוי בבזק בינלאומי, רצוי שיקרא כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt111168
http://www.hometheater.co.il/vt111168
שלום חברים שאלה אליכם :האם יש תוכנה
1.אני מעוניין לדעת עם יש תוכנה שאני יכול לסדר שהיא תוריד קבצים של ראפיד שר בשעות של happy hour בלילה לבד.
שיש בא פונקציה של תחילת הורדה לפי שעה(שאני לא הצטרך לקום בלילה בשביל זה פשוט תעשה את העבודה לבד) .
2.ועוד שאלה איך אני יכול לדעת מתי בדיוק מתחיל ונגמר happy hours במהלך הלילה מבחינת שעות.
תודה לכם על המענה.
שיש בא פונקציה של תחילת הורדה לפי שעה(שאני לא הצטרך לקום בלילה בשביל זה פשוט תעשה את העבודה לבד) .
2.ועוד שאלה איך אני יכול לדעת מתי בדיוק מתחיל ונגמר happy hours במהלך הלילה מבחינת שעות.
תודה לכם על המענה.
Re: שלום חברים שאלה אליכם :האם יש תוכנה
ל- IDM - Internet Download manager יש אפשרות להגדיר שעת התחלה וסיום, השעות השמחות הן מ- 3 בלילה עד 11 בבוקר.eranamir כתב:1.אני מעוניין לדעת עם יש תוכנה שאני יכול לסדר שהיא תוריד קבצים של ראפיד שר בשעות של happy hour בלילה לבד.
תודה לכם על המענה....