הטלפון הקווי של נטוויזן

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
kernel77 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום ,
יש למישהו ניסיון עם המוצר הנ"ל , אני יודע שמדובר ב VOIP , יש לו איזה שהם השלכות על רוחב הפס בזמן דיבור ובאופן כללי מה איכות השמע ? אני מודע לעובדה שלא יהיה טלפון קוי אם אין חשמל או אין אינטרנט , המבצע שלהם עכשיו של 51 שקל לחודש על 5מגה וטלפון עם 1000 דקות חינם עם התחייבות לשנתיים ושנה ראשונה חינם נשמע די טוב .
תודה .

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 20360
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

רק שלא ינתקו אותך אם אתה תדחוס הרבה מילים לדקה
אז יעבירו אותך למסלול TALKER
:)
העם דורש..... כל מיני דברים

Hatori_Hanzo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

אז ככה,נתונים טכניים עובדתיים על הטלפון הביתי של "013 נטוויזן":

1.הקו מתאפשר בעזרת מתאם שיחות(מעין מודם) ,שמתחבר למודם התשתית שלך(הוט או בזק).
2.מתאם השיחות גוזל בערך 10% מרוחב הפס בזמן שיחה.
3.לא בזמן שיחה רוחב הפס אינו נפגע בדר"כ.
4.בתשתית הוט,אם יש לך מודם שהוא בעצם מודם ראוטר,אז אין ל"013 נטוויזן" אפשרות להתקין לך את הקו הביתי שלהם מכיוון שמבחינתם זה "לא נתמך".
5.איכות השמע בקו "רובוטית/אלקטרונית" ואינה מתקרבת לאיכות השמע בקו בזק,בנושא הזה ההבדל משמעותי ביותר.
6.אחוז התקלות במתאמי השיחות שבעצם מיוצרים ע"י חברת "audiocodes" הוא בערך 20% בהערכה גסה,הכוללות תקלות כגון,שמע,אלקטרוניקה פנימית,חיווי נורות,ניתוקים בקו,ריסטים ועוד.
7.השירות תלוי גם בתשתית האינטרנט שלך,אז אם אתה יודע שלעיתים יש לך איטיות,ניתוקים וכדו' בתשתית,זה ישליך באופן ישיר על הקו הביתי שלך.
8.ל"013 נטוויזן" יש מלחמה גדולה עם בזק,במידה ויש ברשותך מודם ראוטר שקיבלת מבזק(סימנס,רוטל,דילינק),המתקין של "013 נטוויזן" צריך להכניס הגדרות כמו QOS,פתיחת פורטים,ביטול NAT ALG ועוד,הוא גם מבטל את יכולת הראוטר לבצע עדכונים משרתי בזק מכיוו שאלה מוחקים את ההגדרות שהוכנסו ומשבשים את תפקוד מתאם השיחות ובזה את קו הטלפון.במידה ותצטרך תמיכה מבזק במודם ראוטר שלך והם רואים את ההגדרות של "013 נטוויזן" אין לך תמיכה מלאה במודם ראוטר כמו שהייתה לך לפני,לעיתים הם לא תומכים בכלל.
שורה תחתונה,
אם אתה שואל את דעתי,הייתי ממליץ לך להתרחק.מקווה שעזרתי.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3778
נתן תודות: 419 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

Hatori_Hanzo
תודה על הנתונים, לא ידעתי שכך המצב....
סליחה על הסטיה הקלה בנושא -אבל ידוע לך על נתונים טכניים עובדתיים על הטלפון הביתי של HOT אולי?
And the meek shall inherit the earth
...

Hatori_Hanzo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

FIRE_WIRE כתב:Hatori_Hanzo
תודה על הנתונים, לא ידעתי שכך המצב....
סליחה על הסטיה הקלה בנושא -אבל ידוע לך על נתונים טכניים עובדתיים על הטלפון הביתי של HOT אולי?
...
הקו הביתי של הוט,

אינו קשור לאינטרנט,כך שרוחב הפס לא נפגע כלל.
עובד באותה טכנולוגיה VOIP.
הייתי ממליץ למי שגר במקום שאין בדר"כ תקלות אזוריות של הוט ושהתשתית(אינטרנט) בדירה שלו עובדת בצורה משביעת רצון לפחות 99% מהזמן.במקרה כזה בדר"כ גם הקו הביתי ייתן תמורה לתשלום.
במקרים של ביקורים חוזרים של טכנאים או תקלות חוזרות,הייתי ממליץ פחות.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”