קורות חיי עד האספרסו הראשון.לאן פני מועדות?
ואלו הן נקודות מפנה בחיי :גיוס -נשואין-3 ילדים-נכדים-אספרסו ראשון. זהו פחות או יותר.
בשיווק מדברים על נאמנות הלקוח וכדוגמא מביאים את הקפה והעיתון אשר הינך קורא.לא עוד.
למעלה מ40 שנה אני שותה נס קפה +קפה שחור. עד ששתיתי את האספרסו הראשון לפני כחודשיים (נספרסו).מאז אנני מסוגל לשתות לא נס קפה ולא קפה שחור .למען האמת זה
דוחה.הגרוע מכול היא העובדה שהתמכרתי.מודה .התמכרתי פיזית.
תוך חודשיים רכשתי קפסולות ב 500 ש"ח ואת הרוב אני שתיתי (אשתי גם שותה)
התחליפים אשר הוצעו בפורום יקרים (מטחנה +מכונה)
האם מתדון יותר זול?בכלל מתאים?
יש הצעות?
וחוץ מזה אני אוהב את הפורום הזה
תודה
נעם
בשיווק מדברים על נאמנות הלקוח וכדוגמא מביאים את הקפה והעיתון אשר הינך קורא.לא עוד.
למעלה מ40 שנה אני שותה נס קפה +קפה שחור. עד ששתיתי את האספרסו הראשון לפני כחודשיים (נספרסו).מאז אנני מסוגל לשתות לא נס קפה ולא קפה שחור .למען האמת זה
דוחה.הגרוע מכול היא העובדה שהתמכרתי.מודה .התמכרתי פיזית.
תוך חודשיים רכשתי קפסולות ב 500 ש"ח ואת הרוב אני שתיתי (אשתי גם שותה)
התחליפים אשר הוצעו בפורום יקרים (מטחנה +מכונה)
האם מתדון יותר זול?בכלל מתאים?
יש הצעות?
וחוץ מזה אני אוהב את הפורום הזה
תודה
נעם
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
האמת, ידידי, שלא איש בשורות אני...
לא רק שאין תחליף, אלא שעם הזמן המצב רק הולך ונעשה יותר גרוע.
אתה תמצא את עצמך חושב על האספרסו, מחכה כבר לאספרסו, מספר על האספרסו, חולם על האספרסו...
נראה לי שדווקא העובדה שאסור לשתות הרבה קפה ביום, הופכת את הנושא הזה לכ"כ כיף. כי אי אפשר, הלכה למעשה, למצות אותו עד מיאוס.
הצעות קונקרטיות?
לדעתי אם בכל זאת תלך בכיוון של עבודה ידנית יותר, אתה תהנה יותר ותעריך יותר את הקפה שלך. זו הנאה צרופה.
לא צריך ללכת על מטחנה+מכונה יקרות במיוחד.
בשלב הראשון תוכל לרכוש מקינטה טובה (בריקה) ומטחנת להבים זולה. 400 ש"ח ואתה מסודר עם אספרסו נהדר, ועבודה ידנית שתעשה לך הרבה חשק לעוד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5132
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
נועם
אתה לא היחידי, ואכן זו התמכרות , וקשה
אני במשך 7 שנים רכשתי מנספרסו מעל 13000 קפסולות רובם ריסטרטו ושותה אותו ללא שום ממתיק .
בחודשים האחרונים עברתי למטחנה ומכונה ידנית (אם הייתי יודע אז מה שאני יודע היום הייתי חוסך ים בכסף
)
בקיצור, אם אתה שתיין קפה כפייתי כדאי לך לשדרג את הנספרסו למכונה ללא קפסולות , אם אתה בכוס או 2 ביום והנוחות חשובה ואתה מרוצה מהקפה (אני אוהב את הריסטרטו שלהם) אז תשאר עם המכונה הזו.
אתה לא היחידי, ואכן זו התמכרות , וקשה
אני במשך 7 שנים רכשתי מנספרסו מעל 13000 קפסולות רובם ריסטרטו ושותה אותו ללא שום ממתיק .
בחודשים האחרונים עברתי למטחנה ומכונה ידנית (אם הייתי יודע אז מה שאני יודע היום הייתי חוסך ים בכסף
בקיצור, אם אתה שתיין קפה כפייתי כדאי לך לשדרג את הנספרסו למכונה ללא קפסולות , אם אתה בכוס או 2 ביום והנוחות חשובה ואתה מרוצה מהקפה (אני אוהב את הריסטרטו שלהם) אז תשאר עם המכונה הזו.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תוסיף להתמכרות לקפה גם התמכרות לקניית ציוד קפה ואז אתה מסודר...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)