לפני מספר שבועות קיבלתי אינפורמציה מעופר מ"קפה ג'ו" על דיל מעולה למטחנות איבריטל צ'אלאנג'.
עופר שלח לי מייל ועדכן אותי שיש אצלו מלאי של כ 15 מטחנות איבריטל חדשות שהוא מעוניין למכור במחירי דילר ממש. מדובר במטחנות משנת ייצור 2007 ללא מחלק מנות ונאמר שהן חדשות + אחריות של קפה ג'ו לשנה.
המחיר (לא יאומן) הוא 400 שקלים + מע"מ לעומת 1200 בחנויות.
למי שלא מכיר מדובר במטחנה הזו (38 מ"מ קונית עם כיוונון רציף של עובי הטחינה):
http://kedmagift.co.il/showSingleProduc ... id=9&cid=0
כמובן שלא יכלתי להתאפק והלכתי לבדוק, אפילו קניתי אחת לעצמי כמטחנה משנית לפילטר/בריקה ואחת לחבר.
האריזה נראתה כאילו עמדה מעט במחסן (אבק וכו'), המטחנה חדשה לגמרי כלומר לא טחנה קפה אך יש מצב שהיא עמדה בתצוגה (לא בטוח) אבל בכל מקרה המוצר חדש לגמרי עם אחריות לשנה של קפה ג'ו.
לגבי המטחנה, אני מניח שרובכם מכירים אבל מהתרשמות אישית שלי היא נחותה מהרוקי מבחינת מאסיביות ורעש ודיי דומה לאסקאסו,לליט וכו' כשיש לה טיימר, בורג לכיוון טחינה רציף שמהווה יתרון רק לאספרסו, לעבור מטחינה כזו לפילטר לוקח לא מעט זמן ... בסך הכול עושה את העבודה היטב וטוחנת לא רע ועבור כל מתחיל (במיוחד מוגבל תקציב) היא תהיה בחירה מצויינת שתוזיל לא מעט את עלויות הרכישה.
בקיצור מי שמעוניין הבחור מוכר את המטחנה ישירות במשרדי החברה שלהם בחולון (גם בית הקליה שם), רחוב המלאכה 15א. עופר אמר לי שמי שיקנה יקבל הדרכה, בדיקה וסיוע במקום.
יאללה תהנו !
המייל של הבחור [email protected].
טלפון של המשרדים: 03-5562228