האם יש מגבלת הורדה ב- NETLOAD ?
שלום לכולם,
אני מסיים עוד מעט את המנוי שלי ב- RS וחשבתי קצת להתרענן כי קצת מתחיל להציק לי המגבלות שלהם (למרות הצופר של happy hour).
ניסיתי לחפש מידע בהקשר הזה לגבי NETLOAD ולא כל כך מצאתי.
מישהו יכול לעדכן אותי לגבי הנהלים של NETLOAD - האם הם מגבילים בהורדות ? גם להם יש משהו כמו happy hour ? יהאם כמות התכנים שלהם מספקת ? ובכלל, האם המעבר הזה משתלם (למרות שהוא טיפה יותר יקר) ?
תודה
אני מסיים עוד מעט את המנוי שלי ב- RS וחשבתי קצת להתרענן כי קצת מתחיל להציק לי המגבלות שלהם (למרות הצופר של happy hour).
ניסיתי לחפש מידע בהקשר הזה לגבי NETLOAD ולא כל כך מצאתי.
מישהו יכול לעדכן אותי לגבי הנהלים של NETLOAD - האם הם מגבילים בהורדות ? גם להם יש משהו כמו happy hour ? יהאם כמות התכנים שלהם מספקת ? ובכלל, האם המעבר הזה משתלם (למרות שהוא טיפה יותר יקר) ?
תודה
1. אין הגבלה בהורדות.
2. אין דבר כזה happy hour - למה אתה צריך את זה?! ההורדה חופשית בכל היום וללא הגבלה.
3. אם התכנים שאתה מחפש זה סרטים, זה יש מעל ומעבר. אם מוסיקה אז כמעט ואין .
4. אם העניין שלך בסרטים, אז כן, המעבר מאוד משתלם . וההפרש הכספי זניח ,אתה מקבל תמורה רבה יותר מראפידשאר (אם אתה מחפש סרטים.
5. בבקשה
2. אין דבר כזה happy hour - למה אתה צריך את זה?! ההורדה חופשית בכל היום וללא הגבלה.
3. אם התכנים שאתה מחפש זה סרטים, זה יש מעל ומעבר. אם מוסיקה אז כמעט ואין .
4. אם העניין שלך בסרטים, אז כן, המעבר מאוד משתלם . וההפרש הכספי זניח ,אתה מקבל תמורה רבה יותר מראפידשאר (אם אתה מחפש סרטים.
5. בבקשה
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1809
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
יתרון משמעותי עם NETLOAD - אפשר להעלות דרך פרוטוקול FTP,ואפשר גם להעביר משרתים אחרים (למי שלא רוצה להעלות מהבית).
עד כמה אני יודע,אף מארח קבצים גדולים לא מציע את זה חוץ מהם.
עד כמה אני יודע,אף מארח קבצים גדולים לא מציע את זה חוץ מהם.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty