את רוב הציבור לא ממש מעניין טעם הקפה- מתוך "ישראל היום"
רוב הישראלים באים לבית קפה בשביל האוירה- זו גם כנראה הסיבה לרמת הקפה....
ואפילו לא הכניסו פרמטר של איכות לכתבה...
(מובא מתוך העיתון "ישראל היום")
ואפילו לא הכניסו פרמטר של איכות לכתבה...
(מובא מתוך העיתון "ישראל היום")
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
ממש לא מפתיע. זה גם מסביר את העובדה שארומה, הרשת המצליחה ביותר בארץ, יכולה להרשות לעצמה לספק בד"כ קפה בינוני ומטה.
אנשים נמצאים שם כי זה ארומה, ולא בגלל הקפה.
אנשים נמצאים שם כי זה ארומה, ולא בגלל הקפה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
ברור שהקוראים והכותבים בפורום כאן הם לא "רוב הישראלים"...
אבל דבר אחד נכון - כשאני הולך לבית קפה זה לא בשביל הקפה. אם הייתי רוצה ללכת לבית קפה בשביל הקפה לא הייתי הולך בכלל...
אבל דבר אחד נכון - כשאני הולך לבית קפה זה לא בשביל הקפה. אם הייתי רוצה ללכת לבית קפה בשביל הקפה לא הייתי הולך בכלל...
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
אני לא חושב שיש מקום לקביעה כזו אבסולוטית. במקרה שלי לדוגמא, אני שנים עבדתי במסעדות וכל הזמן
הייתי שותה קפה מצויין (בדר"כ הייתי דואג להכין בעצמי), אבל אחרי כל זה כשאני בבית אני מבסוט מסתם
כוס של טייסטרס צ'ויס...
הייתי שותה קפה מצויין (בדר"כ הייתי דואג להכין בעצמי), אבל אחרי כל זה כשאני בבית אני מבסוט מסתם
כוס של טייסטרס צ'ויס...
העובדה הכי מעניינת בכתבה זה שיש פחות משכילים מאקדמאים
תמיד היתה לי הרגשה כזו כשהייתי סטודנט
אנשים הולכים לארומה בעיקר כי הם יודעים מה הם ימצאו שם - בדיוק כמו מקדונלדס
BETTER THE DEVIL YOU KNOW
למרות שלא הייתי פוסל את ארומה לגמרי (הכוונה לארומה ישראל) - יש סניפים עם קפה סביר, והסנדביצים הם פתרון טעים וזול
תמיד היתה לי הרגשה כזו כשהייתי סטודנט
אנשים הולכים לארומה בעיקר כי הם יודעים מה הם ימצאו שם - בדיוק כמו מקדונלדס
BETTER THE DEVIL YOU KNOW
למרות שלא הייתי פוסל את ארומה לגמרי (הכוונה לארומה ישראל) - יש סניפים עם קפה סביר, והסנדביצים הם פתרון טעים וזול
what's next?
את רוב הציבור לא ממש מעניין טעם הקפה- מתוך "ישראל היום"
מרבית הציבור לא נפגש עם קפה טוב ולכן הוא כלל לא מודע לרמה הנמוכה שהוא מקבל.
כנראה ששתיית הקפה בבית קפה נובעת מרצון / מחשבה שבבית קפה תזכה לקפה איכותי יותר ממה שאתה שותה בדרך כלל .
ודרך נהדרת לשמור על הערנות בעבודה.
נ.ב.
קפה אני שותה רק בבית .
בית קפה מבחינתי היינה דרך להעביר שעה ולסגור חור קטן בבטן .
כנראה ששתיית הקפה בבית קפה נובעת מרצון / מחשבה שבבית קפה תזכה לקפה איכותי יותר ממה שאתה שותה בדרך כלל .
ודרך נהדרת לשמור על הערנות בעבודה.
נ.ב.
קפה אני שותה רק בבית .
בית קפה מבחינתי היינה דרך להעביר שעה ולסגור חור קטן בבטן .
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
חברים, הישראלי הממומצע מחפש בית קפה שקודם יהיה בו אוכל במנות גדולות ובמחירים סבירים. אם היו מגישים פלאפל ושאוורמה בבית הקפה עוד יותר טוב
הרי הקפה זה רק קישוט, משהו חם ליד האוכל ...
ואני מסכים עם עידו לגבי זה שארומה נהפך למעין מקדונלדס, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל ומהר אבל לטעמי הכול בינוני ומטה (כולל האוכל).
איזה אווירה יש בדיוק בסניף ארומה ? יש המון רעש והרבה תחלופה של אנשים, ממש לא נעים לשהות הרבה זמן, הריהוט והעיצוב וצורת ההגשה של האוכל אינה חמימה כמו בארקפה למשל אלא הכול משדר חד פעמי, פלסטיקי, סטיריליות כזו של FAST FOOD. אפילו הרטבים ארוזים מראש כמו איזה שקית קטשופ.
ואני מסכים עם עידו לגבי זה שארומה נהפך למעין מקדונלדס, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל ומהר אבל לטעמי הכול בינוני ומטה (כולל האוכל).
איזה אווירה יש בדיוק בסניף ארומה ? יש המון רעש והרבה תחלופה של אנשים, ממש לא נעים לשהות הרבה זמן, הריהוט והעיצוב וצורת ההגשה של האוכל אינה חמימה כמו בארקפה למשל אלא הכול משדר חד פעמי, פלסטיקי, סטיריליות כזו של FAST FOOD. אפילו הרטבים ארוזים מראש כמו איזה שקית קטשופ.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אל תגזים כפיר, אם תגיע לכל מני מקומות מוזרים כמו טבריה וכאלה ותרצה קפאין אתה תלך לארומה בלי לחשוב פעמיים.
בהשוואה לכל דבר אחר בסביבה זה יהיה המקום הכי סביר לשתות קפה.
בהשוואה לכל דבר אחר בסביבה זה יהיה המקום הכי סביר לשתות קפה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני מסכים, כשאני מגיע לבתי קפה, הקפה שם זו לא הסיבה שאני מגיע וגם טעמו פחות קריטי לי.
לא זכור לי פעם אחת שנפלתי מטעמו של קפה בבית קפה ממוצע (זה כן קרה באירועים פרטיים וכו' שבהם הכינו קפה "אמיתי").
לא זכור לי פעם אחת שנפלתי מטעמו של קפה בבית קפה ממוצע (זה כן קרה באירועים פרטיים וכו' שבהם הכינו קפה "אמיתי").
יש את ''קפה גרג'' הידוע בכניסה לטבריהדבוטאנט כתב:אל תגזים כפיר, אם תגיע לכל מני מקומות מוזרים כמו טבריה וכאלה ותרצה קפאין אתה תלך לארומה בלי לחשוב פעמיים.
בהשוואה לכל דבר אחר בסביבה זה יהיה המקום הכי סביר לשתות קפה....
הקפה שלהם ממש טוב ובקשר לאווירה חבל על הזמן נוף מהמם לכנרת.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא הייתי בטבריה שנים...
אם כבר מדברים על בתי קפה במקומות הזויים אז יש במצפה אחלה קפהנטו.
הסופ"ש הזה אני באילת - הארומה בדיוק בדרך לחוף ים שקרוב למלון... אבל באמת הקפהקפה שם עדיף (יושב על חורבות הארקפה)
אם כבר מדברים על בתי קפה במקומות הזויים אז יש במצפה אחלה קפהנטו.
הסופ"ש הזה אני באילת - הארומה בדיוק בדרך לחוף ים שקרוב למלון... אבל באמת הקפהקפה שם עדיף (יושב על חורבות הארקפה)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אפרופו קפה במקומות הזויים
כדי לנסות את ''קופי ענן'' בהר בנטל סמוך למרום גולן
ממרומי הר בנטל הסמוך למרום גולן ניתן להשקיף אל עומק שטחה של סוריה, אל לבנון ואל צפון מדינת ישראל .
במקרה הזה אין ספק שהקפה זה רק תירוץ.
כדי לנסות את ''קופי ענן'' בהר בנטל סמוך למרום גולן
ממרומי הר בנטל הסמוך למרום גולן ניתן להשקיף אל עומק שטחה של סוריה, אל לבנון ואל צפון מדינת ישראל .
במקרה הזה אין ספק שהקפה זה רק תירוץ.