מהירות הורדה איטית בכבלים הערב
מעניין אותי לדעת אם עוד אנשים חווים איטיות בלתי מוסברת בגלישה בתשתית בכבלים באזור המרכז הערב. בבדיקה עם הספק אינטרנט שלי מתברר שהבעיה היא בתשתית, הכבלים מודים שהבעיה אצלהם אבל "זה מה שיש", העניין הוא ש"זה מה שיש" זה שליש, כלומר אני גולש על 1 MB ומטה מזה, במקום על 2.5 MB!! והכבלים אומרים שזה פשוט ככה.. זה הגיוני ?
זה התשובה שלהם ואתה קיבלת את זה?gelibter כתב:מעניין אותי לדעת אם עוד אנשים חווים איטיות בלתי מוסברת בגלישה בתשתית בכבלים באזור המרכז הערב. בבדיקה עם הספק אינטרנט שלי מתברר שהבעיה היא בתשתית, הכבלים מודים שהבעיה אצלהם אבל "זה מה שיש", העניין הוא ש"זה מה שיש" זה שליש, כלומר אני גולש על 1 MB ומטה מזה, במקום על 2.5 MB!! והכבלים אומרים שזה פשוט ככה.. זה הגיוני ?...
פשוט יורקים על הצרכן הקטן במדינה שלנו,זה לא יאמן לאן הגענו.
הבנאדם משלם ממיטב כספו ולא מקבל את המוצר שעליו שילם והבטיחו לו
באשמת החברה והם מודים בכך ותשובה שלהם זה "זה מה יש" ???
מיד הייתי עוזב אותם אם לא ימצא פתורן מידי.
הייתי מגיש תלונה בהמועצה הישראלית לצרכנות בתור התחלה
מקווה בשבילך שאתה מקליט את השיחות,זה כלל מספר 1.
ממש לא קבלתי את זה, אני מרחם על הנציג תמיכה שנאלץ לשמוע אותי חופר לו חפור וחפור עד שנמצא גז טבעי או נפט , אבל הרבה הוא לא יכל לעשות, השיחה תועדה בכתב, מחר נראה מה אפשר לעשות עם זה בשרות לקוחות, זה פשוט שערורייה העניין הזה.jepe כתב:זה התשובה שלהם ואתה קיבלת את זה?gelibter כתב:מעניין אותי לדעת אם עוד אנשים חווים איטיות בלתי מוסברת בגלישה בתשתית בכבלים באזור המרכז הערב. בבדיקה עם הספק אינטרנט שלי מתברר שהבעיה היא בתשתית, הכבלים מודים שהבעיה אצלהם אבל "זה מה שיש", העניין הוא ש"זה מה שיש" זה שליש, כלומר אני גולש על 1 MB ומטה מזה, במקום על 2.5 MB!! והכבלים אומרים שזה פשוט ככה.. זה הגיוני ?...
פשוט יורקים על הצרכן הקטן במדינה שלנו,זה לא יאמן לאן הגענו.
הבנאדם משלם ממיטב כספו ולא מקבל את המוצר שעליו שילם והבטיחו לו
באשמת החברה והם מודים בכך ותשובה שלהם זה "זה מה יש" ???
מיד הייתי עוזב אותם אם לא ימצא פתורן מידי.
הייתי מגיש תלונה בהמועצה הישראלית לצרכנות בתור התחלה
מקווה בשבילך שאתה מקליט את השיחות,זה כלל מספר 1....