פירמטתי את המחשב ואין לי דרייבר של כרטיס רשת
אני כרגע מקליד ממחשב נייד
את המחשב הנייח שלי פרמטתי ולא עשיתי גיבוי לדרייבר של כרטיס הרשת
עכשיו אין לי מושג איזה כרטיס רשת יש לי ומה אני צריך להוריד
נכנסתי לתוכנה CPU-Z בישביל לראות איזה לוח אם יש לי בידיוק ואיזה מודל
הינה התוצאה
יצרן - gigabyte
מודל- GA-M55PLUS-S3G
Nvidia Nforce 410/430
נכנסתי לאתר של גיגהביט ולא מצאתי דרייבר לכרטיס רשת שתואם ללוח אם
אולי הכרטיס רשת שלי לא מובנה על הלוח אם
אז זאת בעייה כי אין לי מושג איזה סוג יש לי...אפילו פתחתי את המארז לראום אם רשום על כרטיס משהו אבל אין כלום
מה אני עושה??
את המחשב הנייח שלי פרמטתי ולא עשיתי גיבוי לדרייבר של כרטיס הרשת
עכשיו אין לי מושג איזה כרטיס רשת יש לי ומה אני צריך להוריד
נכנסתי לתוכנה CPU-Z בישביל לראות איזה לוח אם יש לי בידיוק ואיזה מודל
הינה התוצאה
יצרן - gigabyte
מודל- GA-M55PLUS-S3G
Nvidia Nforce 410/430
נכנסתי לאתר של גיגהביט ולא מצאתי דרייבר לכרטיס רשת שתואם ללוח אם
אולי הכרטיס רשת שלי לא מובנה על הלוח אם
אז זאת בעייה כי אין לי מושג איזה סוג יש לי...אפילו פתחתי את המארז לראום אם רשום על כרטיס משהו אבל אין כלום
מה אני עושה??
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3720
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 194 פעמים
- קיבל תודות: 212 פעמים
sagyle,
אין דרייברים לWIN7 ואני מניח שלזה הוא זקוק.
RoyalVitz,
תנסה להתקין דרייברים של XP או ויסטה.
אם זה לא עובד הפתרון הכי פשוט שאני יכול לחשוב עליו זה להתחבר לאינטרנט באמצעות דונגל Wifi ולנסות להוריד את הדרייברים דרך Windows Update.
אין דרייברים לWIN7 ואני מניח שלזה הוא זקוק.
RoyalVitz,
תנסה להתקין דרייברים של XP או ויסטה.
אם זה לא עובד הפתרון הכי פשוט שאני יכול לחשוב עליו זה להתחבר לאינטרנט באמצעות דונגל Wifi ולנסות להוריד את הדרייברים דרך Windows Update.
תתקין את התוכנה EVEREST. דרכה תוכל לבדוק מה הדגם של הכרטיס רשת ולהוריד דרייבר מתאים.
איך אתה יודע ???
וואלה בידיוק חזרתי עכשיו מטכנאי שמתי אצלו את המחשב שיסדר לי את זה לקח לי 100 שקל ורק מחר הוא ישים עם זה :\
למדתי מכל העניין הזה שלפני פירמוט חובה לגבות דרייבר כרטיס רשת ..במיוחד אם אין לי את הדיסק שלו
עכשיו נשאר לי רק להשיג את התוכנה שלוקחת את כל הדרייבירים מהמחשב ומגבה אותם ..מה שמה?
וואלה בידיוק חזרתי עכשיו מטכנאי שמתי אצלו את המחשב שיסדר לי את זה לקח לי 100 שקל ורק מחר הוא ישים עם זה :\
למדתי מכל העניין הזה שלפני פירמוט חובה לגבות דרייבר כרטיס רשת ..במיוחד אם אין לי את הדיסק שלו
עכשיו נשאר לי רק להשיג את התוכנה שלוקחת את כל הדרייבירים מהמחשב ומגבה אותם ..מה שמה?
RoyalVitz כתב:איך אתה יודע ???
עכשיו נשאר לי רק להשיג את התוכנה שלוקחת את כל הדרייבירים מהמחשב ומגבה אותם ..מה שמה?...
עדיף יותר מגיבוי לפני פירמוט (כשהמחשב כבר מלא וירוסים וצרות אחרות...), לעשות "גוסט" למחשב, מיד לאחר התקנה נקייה של מע' ההפעלה והדרייברים. בשעת הצורך - אתה משחזר את המחשב למצב הראשוני, ביט אחרי ביט, תוך כ-10 דקות מבלי לבזבז זמן על התקנות מיותרות.
תוכנה מומלצת - Norton Ghost.