YesMax לקנות או לא לקנות ?
שלום לכולם.
פעם ראשונה שאני כותב בפורום, האתר מצויין, עזר לי בהרבה נושאים.
כמה שאלות:
1. בא לי לרכוש מכשיר YESMAX כבר זמן מה, אבל ממה שרואים באתר עם כל הבאגים של זה האם זה כדאי ?
2. האם לרכוש את המכשיר או לקחת בהשאלה (פקדון) ?
3. האם אפשר להוריד תוכן מהדיסק של המכשיר למחשב ? (למשל לפרק את הדיסק ?, או כמו TIVO)
תודה.
פעם ראשונה שאני כותב בפורום, האתר מצויין, עזר לי בהרבה נושאים.
כמה שאלות:
1. בא לי לרכוש מכשיר YESMAX כבר זמן מה, אבל ממה שרואים באתר עם כל הבאגים של זה האם זה כדאי ?
2. האם לרכוש את המכשיר או לקחת בהשאלה (פקדון) ?
3. האם אפשר להוריד תוכן מהדיסק של המכשיר למחשב ? (למשל לפרק את הדיסק ?, או כמו TIVO)
תודה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
שלום satawn,
1. אמנם יש באגים במכשיר אבל נכון לעדכון הגרסה האחרון הם ממש לא משמעותיים. היתרון של המכשיר הוא עצום ומאז שיש לי אותו (כ 14 חודשים), הרגלי הצפייה שלי השתנו לגמרי.
2. תבדוק עם יס ותראה מה הכי משתלם לך.
3. אין אפשרות, המידע מוצפן
1. אמנם יש באגים במכשיר אבל נכון לעדכון הגרסה האחרון הם ממש לא משמעותיים. היתרון של המכשיר הוא עצום ומאז שיש לי אותו (כ 14 חודשים), הרגלי הצפייה שלי השתנו לגמרי.
2. תבדוק עם יס ותראה מה הכי משתלם לך.
3. אין אפשרות, המידע מוצפן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
1. בגדול אני חושב שכמו שהוא היום הוא כבר נותן את מה שצריך. האלטרנטיבות (HTPC או מקליט נפרד) דורשים יותר מאמץ מצידך. הוא רחוק מלהיות מושלם אבל בהחלט עושה את העבודה כיום.
2. פיקדון.
3. שכח מזה.
2. פיקדון.
3. שכח מזה.
תודה על התגובות.
גם הMPEG על הדיסק מקודד ? או מאונדקס (TIVO) ? איזה קידוד ?
אם לוקחים בפקדון זה יוצא 3300שח עם פחת, שזה לשלם 1000 שח תוך 3 שנים בערך..
מעניין לראות אם אפשר לעשות לו מודינג, לא הצלחתי להשיג סכמות..
תודה..
גם הMPEG על הדיסק מקודד ? או מאונדקס (TIVO) ? איזה קידוד ?
אם לוקחים בפקדון זה יוצא 3300שח עם פחת, שזה לשלם 1000 שח תוך 3 שנים בערך..
מעניין לראות אם אפשר לעשות לו מודינג, לא הצלחתי להשיג סכמות..
תודה..
אז אני אתן לך נקודת מבט שונה. יש לי את המכשיר מהיום שהוא יצא לשוק החופשי. היו בו באגים לאורך כל התקופה, חלקם רציניים יותר, חלקם פחות. הבעיה שאני לא רואה מגמה של ירידה בכמות הבאגים או בהשפעתן. רק לפני חודשיים היה באג שגרם להזמנות להימחק. אחרי שירד תיקון לבאג הזה נוצר באג חדש שכל פעם שאתה עושה rewind, ההקלטה יכולה לקפוץ גם חצי שעה אחורה בלחיצה אחת. בקיצור, תקלות שאני ממש לא מצפה שיקרו במכשיר בן שנה.
נכון להיום אין תקלות מיוחדות, אך כמו שלמדתי לצפות, הן יכולות להופיע בהורדת גירסה הבאה.
אני אומר לך משהו כזה: חכה. חכה שתצא הגירסה החדשה של התוכנה של המקס. זאת שמאפשרת הקלטת סדרות, הקלטת 2 תוכניות במקביל, הקלטה לבאפר. חכה אפילו חודש או חודשיים אחרי שהיא יוצאת, לראות שאין באגים מיוחדים.
נכון להיום אין תקלות מיוחדות, אך כמו שלמדתי לצפות, הן יכולות להופיע בהורדת גירסה הבאה.
אני אומר לך משהו כזה: חכה. חכה שתצא הגירסה החדשה של התוכנה של המקס. זאת שמאפשרת הקלטת סדרות, הקלטת 2 תוכניות במקביל, הקלטה לבאפר. חכה אפילו חודש או חודשיים אחרי שהיא יוצאת, לראות שאין באגים מיוחדים.
חשבתי באמת לחכות..
אבל, מעצם היותי תכנת מערכות משובצות מחשב חשבתי בזמני החופשי להשתעשע עם הצעצוע הזה בנסיון למצוא איך אפשר לעשות גיבוי למחשב/דיסק חיצוני.
הפוטנציאל האמיתי של מכשיר כזה זה חיבורו לרשת, ואפשרות לפחות לעשות סטרימינג למכשיר אחר בחדר אחר (TIVO), וסטרימינג ממחשב אליו.
סביר להניח שהנתונים בדיסק מוצפנים (כי זה יותר קל ליצרן לממוש), אבל מעניין לראות אם יש אפשרות להוציא סטרים וידאו דיגיטלי אחרי פענוח של המכשיר, או להשתמש ביכולות שלו לפענח וידאו ממכשיר חיצוני.
אם יש למישהו אינפורמציה לגבי איזה מעבד, מערכת הפעלה, סכמות פנימיות וכו'..
אני אנסה לחקור את מודול המדיה-גרד לראות אם אפשר להשמיש אותו חיצונית (אלקטרונית או תוכנתית), וכדי לעשות את זה אני צריך את המכשיר פיזית.
מה שגם מעניין לדעת, איזה קבלן תוכנה תומך ביסמקס, זה בטוח לא יס.
כל המטרה שיהיה לי אפשרות לגבות סטרים דיגיטלי (אפילו מוצפן) כך שאפשר להחזיר את זה לדיסק של היסמקס ולצפות בזה, או הכי טוב זה לשמור את זה מפוענח ואז לראות את זה בכל מכשיר עם יכולות MPG - כי דיסק 80G או כמה שיש למקס לא מספיק לכלום.
תודה לכולכם, אני ישמח לכל עזרה.
[/i]
אבל, מעצם היותי תכנת מערכות משובצות מחשב חשבתי בזמני החופשי להשתעשע עם הצעצוע הזה בנסיון למצוא איך אפשר לעשות גיבוי למחשב/דיסק חיצוני.
הפוטנציאל האמיתי של מכשיר כזה זה חיבורו לרשת, ואפשרות לפחות לעשות סטרימינג למכשיר אחר בחדר אחר (TIVO), וסטרימינג ממחשב אליו.
סביר להניח שהנתונים בדיסק מוצפנים (כי זה יותר קל ליצרן לממוש), אבל מעניין לראות אם יש אפשרות להוציא סטרים וידאו דיגיטלי אחרי פענוח של המכשיר, או להשתמש ביכולות שלו לפענח וידאו ממכשיר חיצוני.
אם יש למישהו אינפורמציה לגבי איזה מעבד, מערכת הפעלה, סכמות פנימיות וכו'..
אני אנסה לחקור את מודול המדיה-גרד לראות אם אפשר להשמיש אותו חיצונית (אלקטרונית או תוכנתית), וכדי לעשות את זה אני צריך את המכשיר פיזית.
מה שגם מעניין לדעת, איזה קבלן תוכנה תומך ביסמקס, זה בטוח לא יס.
כל המטרה שיהיה לי אפשרות לגבות סטרים דיגיטלי (אפילו מוצפן) כך שאפשר להחזיר את זה לדיסק של היסמקס ולצפות בזה, או הכי טוב זה לשמור את זה מפוענח ואז לראות את זה בכל מכשיר עם יכולות MPG - כי דיסק 80G או כמה שיש למקס לא מספיק לכלום.
תודה לכולכם, אני ישמח לכל עזרה.
[/i]
- oferlaor
- מנהל

NDS תומכים בזה.
עד כמה שאני יודע, המכשיר מקליט פשוט TRANSPORT STREAM מוצפן (אחד לאחד מה שיוצא מהלויין), מה שאומר שדרוש מפענח וכרטיס בשביל לפענח את זה.
בכל מקרה, אנחנו לא נהיה במה לכל נסיון לפרוץ (גם למטרות "טובות" כגון שימוש אישי) של מכשיר זה, או מכשירים אחרים.
אני מבקש לכבד בקשה זו.
עד כמה שאני יודע, המכשיר מקליט פשוט TRANSPORT STREAM מוצפן (אחד לאחד מה שיוצא מהלויין), מה שאומר שדרוש מפענח וכרטיס בשביל לפענח את זה.
בכל מקרה, אנחנו לא נהיה במה לכל נסיון לפרוץ (גם למטרות "טובות" כגון שימוש אישי) של מכשיר זה, או מכשירים אחרים.
אני מבקש לכבד בקשה זו.
אופס!
לא הייתה לי שום כוונה לפרוץ את זה (אפילו אם רציתי, זה די בלתי אפשרי).
פשוט רציתי שיטה יותר נוחה לגבות את מה שהקלטתי במכשיר.
בכל אופן אני מתנצל אם השתמעו מדברי כוונות "פליליות" כלשהם, זאת בהחלט לא הכוונה.
תודה לכולם.
לא הייתה לי שום כוונה לפרוץ את זה (אפילו אם רציתי, זה די בלתי אפשרי).
פשוט רציתי שיטה יותר נוחה לגבות את מה שהקלטתי במכשיר.
בכל אופן אני מתנצל אם השתמעו מדברי כוונות "פליליות" כלשהם, זאת בהחלט לא הכוונה.
תודה לכולם.
- oferlaor
- מנהל

- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים