מקינטה
רציתי לשאול כמה שאלות לגבי המכשיר מקינטה :
1. האם ישנו מקינטה ליחיד?
2.{אם אין מקינטה ליחיד} האם הכמות אינה קטנה?
3.כשקניתי את המקינטה נאמר לי במקום {קניתי אותה דרך וואלה שופס דרך נני בית קפה בת"א רח' קפלן 4 } לעולם לא לשתוף את המקינטה בסבון האם זה נכון ? או האם רק חלקים מסוימים ואם חלקים מסוימים אז אלו?
זהו לבינתיים {אם יהיו לי עוד שאלות אשאל}
בתודה מראש שי
1. האם ישנו מקינטה ליחיד?
2.{אם אין מקינטה ליחיד} האם הכמות אינה קטנה?
3.כשקניתי את המקינטה נאמר לי במקום {קניתי אותה דרך וואלה שופס דרך נני בית קפה בת"א רח' קפלן 4 } לעולם לא לשתוף את המקינטה בסבון האם זה נכון ? או האם רק חלקים מסוימים ואם חלקים מסוימים אז אלו?
זהו לבינתיים {אם יהיו לי עוד שאלות אשאל}
בתודה מראש שי
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
מקינטה "בריקה" באה בזוגות.
אבל בהחלט אפשר למצוא מקינטה למנה אחת. לא ניסיתי אותה מעולם, אבל אין סיבה שהיא לא תהיה מצויינת (ביחס למקינטה רגילה. ברור שהבריקה תהיה עדיפה בהרבה אבל גם יקרה בהרבה).
לגבי סבון: אנחנו לא שוטפים בסבון את החלק העליון של המקינטה (היכן שהקפה נשפך) כי הסבון מסלק את השומן של הקפה הקודם.
השומן הזה, שנשאר לאחר שמוזגים את הקפה, משמש להגנה על הקפה הבא שחולטים במקינטה.
אין בעיה לשטוף עם סבון, אבל רק פעם בתקופה. אחרי השטיפה צריך לחלוט כוס או שתיים של אספרסו ל-"הרצה" של המקינטה (לציפוי הפנים שלה עם שומן קפה). אפשר לשתות את הקפה הזה, אין בעיה, אבל אתה תרגיש שהוא קצת שרוף ופחות טעים מבד"כ.
אבל בהחלט אפשר למצוא מקינטה למנה אחת. לא ניסיתי אותה מעולם, אבל אין סיבה שהיא לא תהיה מצויינת (ביחס למקינטה רגילה. ברור שהבריקה תהיה עדיפה בהרבה אבל גם יקרה בהרבה).
לגבי סבון: אנחנו לא שוטפים בסבון את החלק העליון של המקינטה (היכן שהקפה נשפך) כי הסבון מסלק את השומן של הקפה הקודם.
השומן הזה, שנשאר לאחר שמוזגים את הקפה, משמש להגנה על הקפה הבא שחולטים במקינטה.
אין בעיה לשטוף עם סבון, אבל רק פעם בתקופה. אחרי השטיפה צריך לחלוט כוס או שתיים של אספרסו ל-"הרצה" של המקינטה (לציפוי הפנים שלה עם שומן קפה). אפשר לשתות את הקפה הזה, אין בעיה, אבל אתה תרגיש שהוא קצת שרוף ופחות טעים מבד"כ.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

sam22 כתב:מוטי הוא השפילברג של עולם הקפה...
רק עכשיו שמתי לב להודעה הזו. איכשהו החמצתי אותה...
כפיר - את הסרטון הבא אני מצלם עם אוזניים של שפן מודבקות לי על הראש.
אני אראה לכם מה זה "רציני"...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

טוב, ברור לך שבהודעה המקורית שלי לא באמת כתבתי "אוזניים של שפן" אלא משהו אחר לגמרי, אבל אז החלטתי שיש סיכוי שילדים יקראו את העמוד הזה וריככתי עם "אוזניים"...