חברת החשמל תרסק את HOT
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000569181
HOT יכולה לספק היום ברשת החדשה שלה, אולי ובתנאים מסוימים, מספר מגה בודדים בערוץ העולה. בזק ברשת ה-NGN - כנ"ל. בקיצור, יש כאן מהפכה שקורמת עור וגידים, לא לחינם מתחננת HOT על נפשה. היא רק התחילה במהלכי התחרות מול בזק בכל הקשור לרשת החדשה שהיא מקימה (UFI), וכבר חוטפת מתחרה בסדר גודל שיכול לרסק אותה. ההשקעה של בזק ב-NGN הופכת לבדיחה עם ה-20-30 מגה שהיא יכולה לספק אך לא רוצה לדחוף באמת.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000569181
HOT יכולה לספק היום ברשת החדשה שלה, אולי ובתנאים מסוימים, מספר מגה בודדים בערוץ העולה. בזק ברשת ה-NGN - כנ"ל. בקיצור, יש כאן מהפכה שקורמת עור וגידים, לא לחינם מתחננת HOT על נפשה. היא רק התחילה במהלכי התחרות מול בזק בכל הקשור לרשת החדשה שהיא מקימה (UFI), וכבר חוטפת מתחרה בסדר גודל שיכול לרסק אותה. ההשקעה של בזק ב-NGN הופכת לבדיחה עם ה-20-30 מגה שהיא יכולה לספק אך לא רוצה לדחוף באמת.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
אמן.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
מה אמן מה? אולי אחרי שיפריטו את חברת חשמל תוכל להגיד אמן, בינתיים זה גוף מסואב , מושחת שחי על חשבון משלם המיסים וגובה תשלום מופרז עבור השירות שלו, אה ולך תנסה להתקבל לעבודה שם, אם אין לך דוד/חבר או מכר בפנים הסיכויים שלך להתקבל לעבודה שם הם כמו הסיכוי שלך לקבל טלפון מביל גייטס ולקבל הצעת עבודה אישית ממנו.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

arik35 - אז לא אמן.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
Pavelz כתב:אני סופר ימים כבר כמה שנים שתהיה לי אלטרנטיבה לתשתית של הוט.
לא, בזק לא נחשב, לא רוצה לשלם להם 20 שקלים נוספים על קו לייט. לא משתמש בטלפון נייח....
אני לא סובל את HOT ולכן מחובר ל YES....ולכן אין לי ברירה אלה לקבל את בזק כספק התשתית לאינטרנט.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

טלHD - לייק.
בדיוק כמוך
בדיוק כמוך
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני עובד פלאפון, אפשר להגיד שיש לי תשתית סלולרית לבית אבל אני מעדיף חיבור קוי מהמון סיבות.idabari כתב:מה עם ORANGE?Pavelz כתב:אני סופר ימים כבר כמה שנים שתהיה לי אלטרנטיבה לתשתית של הוט.
לא, בזק לא נחשב, לא רוצה לשלם להם 20 שקלים נוספים על קו לייט. לא משתמש בטלפון נייח....
הם נותנים תשתית סלולרית לבית ....
פינג יותר נמוך (אני משחק המון ב PS3) רוחב פס יותר יציב ועוד.
Need more cowbell
תמיד יש ברירה! מה בדיוק הקשר פה? YES לא מספקים תשתית אנטרנט... לי יש YES לTV ואנטרנט של HOT.טלHD כתב:Pavelz כתב:אני סופר ימים כבר כמה שנים שתהיה לי אלטרנטיבה לתשתית של הוט.
לא, בזק לא נחשב, לא רוצה לשלם להם 20 שקלים נוספים על קו לייט. לא משתמש בטלפון נייח....![]()
![]()
היום בזק מונופול. אם אתה לא רוצה אותם במקום אחד תקבל אותם במקום אחר.
אני לא סובל את HOT ולכן מחובר ל YES....ולכן אין לי ברירה אלה לקבל את בזק כספק התשתית לאינטרנט....
Orange לא מספקים תשתית סלולרית לבית.idabari כתב:מה עם ORANGE?Pavelz כתב:אני סופר ימים כבר כמה שנים שתהיה לי אלטרנטיבה לתשתית של הוט.
כלומר, מבחינת נקודות טלפון ומודם עם מספר טלפון הם מספקים,
אבל זה מצריך קו ADSL. וממכרים הבנתי שהשירות על הפנים ונופל המון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הבעיה בכלל לא בתשתית של ה-LAST MILE וגם לא בין הספק לבית הלקוח.
המגבלה האמיתית היא החיבור החלש של הספקיות לחו"ל.
המונופול של מד1 זה הבעיה העיקרית של ישראל בנושא האינטרנט.
המגבלה האמיתית היא החיבור החלש של הספקיות לחו"ל.
המונופול של מד1 זה הבעיה העיקרית של ישראל בנושא האינטרנט.
זה לא בהכרח צריך להיות ADSL זה יכול להיות גם כבלים. אני לקוח שלהם בקווי ובאינטרנט ולא חווה את הבעיות שאתה מתאר ודי מרוצה מהשרות.mrgadgets כתב:Orange לא מספקים תשתית סלולרית לבית.idabari כתב:מה עם ORANGE?Pavelz כתב:אני סופר ימים כבר כמה שנים שתהיה לי אלטרנטיבה לתשתית של הוט.
כלומר, מבחינת נקודות טלפון ומודם עם מספר טלפון הם מספקים,
אבל זה מצריך קו ADSL. וממכרים הבנתי שהשירות על הפנים ונופל המון....