האם פיצול 8 גידים בכבל רשת ל4 יכול ליהיות בעיה
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
היי אנשים אני בדיוק עושה תשתית בבית שלי של רשת ....
עכשיו בסלון אני כנראה זקוק ל שתי שקעים של רשת ובגדול כבר אין מקום יותר לעביר עוד כבל ככה שהאופציה היחידה שלי זה פיצול של הגידים בקיים ל4 ו4 וככה אני עושה לי שתי שקעים ...
השאלה היא האם זה יכול לפגוע בביצוע של סטרימינג של תכנים של HD דרך הכבל .
כי במידה וכן אני צריך לעשות שימוש בכל ה 8 גידים לחיבור אחד , אבל אני לא בטוח בזה , אשמח לקבל תשובה .
עכשיו בסלון אני כנראה זקוק ל שתי שקעים של רשת ובגדול כבר אין מקום יותר לעביר עוד כבל ככה שהאופציה היחידה שלי זה פיצול של הגידים בקיים ל4 ו4 וככה אני עושה לי שתי שקעים ...
השאלה היא האם זה יכול לפגוע בביצוע של סטרימינג של תכנים של HD דרך הכבל .
כי במידה וכן אני צריך לעשות שימוש בכל ה 8 גידים לחיבור אחד , אבל אני לא בטוח בזה , אשמח לקבל תשובה .
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

עכשיו אני מבולבל אני יודע שהשימוש בכל 8 הגידים חיוני אך ורק אם ברצוננו לבנות רשת GigabitNba כתב:אתה לא תוכל להשתמש ברשת גיגה אלא רק ב100....
ככה שאם אני באמת עושה שימוש בכל ה 8 ומחבר את זה כרטיס רשת תואם ל GIgabit זה יעבוד בעוצה הזו +\-.
לא ככה הדבר?
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1375
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
לפי הבנתי, אני גם באותה סיטואציה כמו שלך, אין בעיה לעשות סטרימינג עם 100. רשת הגיגה היא future proof כלומר הכנת תשתית עתידית שכן היום הסטרמרים (לפי הבנתי) עדיין לא תומכים ברשת גיגה.
רשת גיגה תיהיה טובה ואולי יותר הכרחית אם בעתיד תרצה למשל לעשות סטרימינג ל 2-3 מחשבים במקביל או העברה מהירה יותר של קבצים במקביל.
אני ינסה להעביר לסלון שני כבלים בצינור 16, אך אם נגיד לא אצליח, אז אני עדיין ישתמש בכבל אחד ואולי אשתמש ב switch מתאים.
רשת גיגה תיהיה טובה ואולי יותר הכרחית אם בעתיד תרצה למשל לעשות סטרימינג ל 2-3 מחשבים במקביל או העברה מהירה יותר של קבצים במקביל.
אני ינסה להעביר לסלון שני כבלים בצינור 16, אך אם נגיד לא אצליח, אז אני עדיין ישתמש בכבל אחד ואולי אשתמש ב switch מתאים.
בברכה קובי כהן
אני עובד עם רשת 100 ומעביר תכני בלוריי וזה עובד בלי בעיה.asafalfa כתב:אוקייי , לך היה הנסיון בלעבוד עם 100 בסטרימינג של תכנים של HD?
אתה יודע לומר לי האם חיבור כזה מספיק לי או שיש צורך בשימוש מלאה של ה Gigabit ?...
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
- jaksirak
- חבר ותיק

שאלת קידבק: יש משמעות לאורך כבל?Nba כתב:אני עובד עם רשת 100 ומעביר תכני בלוריי וזה עובד בלי בעיה.asafalfa כתב:אוקייי , לך היה הנסיון בלעבוד עם 100 בסטרימינג של תכנים של HD?
אתה יודע לומר לי האם חיבור כזה מספיק לי או שיש צורך בשימוש מלאה של ה Gigabit ?......
בברכה קובי כהן
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

אני גם חשבתי על switch אבל אז זה אומר שיהיה כבלים ולא מתאים לי לראות אותם:\
אוףף אני כבר משגע את החשמלאי =) כל פעם אני אומר לו משהו אחר פעם אחת תעשה פיצול פעם שניה לא לעשות פיצול , ועכשיו אני צריך לומר לו שיעשה פיצול =) אפשר להשתגע ..
אוףף אני כבר משגע את החשמלאי =) כל פעם אני אומר לו משהו אחר פעם אחת תעשה פיצול פעם שניה לא לעשות פיצול , ועכשיו אני צריך לומר לו שיעשה פיצול =) אפשר להשתגע ..
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

בנושא תמיכה של הסטרימרים בגיגה ... עשיתי בדיקה הC-200 כן עובד עםגיגה וה XT לא עובד עם גיגה...jaksirak כתב:רשת הגיגה היא future proof כלומר הכנת תשתית עתידית שכן היום הסטרמרים (לפי הבנתי) עדיין לא תומכים ברשת גיגה.
מתאים....
- jaksirak
- חבר ותיק

תודה על העדכון. טוב לדעת. אני עתיד לקנות את ה- A200. אני אבדוק אותו קודם.asafalfa כתב:בנושא תמיכה של הסטרימרים בגיגה ... עשיתי בדיקה הC-200 כן עובד עםגיגה וה XT לא עובד עם גיגה...jaksirak כתב:רשת הגיגה היא future proof כלומר הכנת תשתית עתידית שכן היום הסטרמרים (לפי הבנתי) עדיין לא תומכים ברשת גיגה.
מתאים.......
בברכה קובי כהן