קניית 1 ק"ג של פולי קפה
ברצוני לרכוש 1 ק"ג של "קפה מאורו" מפרס קפה (הם מוכרים קילו מאורו דלוקס ב-126 ש"ח לחברי מועדון/ רוכשי סילביה).
הבעיה שלי היא שהקפה נמכר בחבילות של 1 ק"ג ומניסיוני הוא לא ישמור על טריותו למשך יותר משבועיים, גם אם אשמור אותו בצינצנת ואקום אטומה .
הם הציעו לי לפתוח את השקית אצלם ולחלק את הקפה לאריזות סגורות אבל לא אטומות לחלוטין של 250 גרם.
האם זה ישמור על טריות הקפה או שעדיף לי לרכוש קילו קפה טרי מבית קלייה באריזות של 250 גרם?
שאלה נוספת,
האם אתם מכירים קפה לא ממותג במחיר סביר שמתקרב בטעמו ואיכותו לקפה מאורו?
אני שותה רק קפוצ'ינו.
הקפה האחרון שרכשתי היה טזורו זהב של אוא, לדעתי הוא מתאים יותר לאספרסו ופחות לקפוצ'ינו.
תודה
הבעיה שלי היא שהקפה נמכר בחבילות של 1 ק"ג ומניסיוני הוא לא ישמור על טריותו למשך יותר משבועיים, גם אם אשמור אותו בצינצנת ואקום אטומה .
הם הציעו לי לפתוח את השקית אצלם ולחלק את הקפה לאריזות סגורות אבל לא אטומות לחלוטין של 250 גרם.
האם זה ישמור על טריות הקפה או שעדיף לי לרכוש קילו קפה טרי מבית קלייה באריזות של 250 גרם?
שאלה נוספת,
האם אתם מכירים קפה לא ממותג במחיר סביר שמתקרב בטעמו ואיכותו לקפה מאורו?
אני שותה רק קפוצ'ינו.
הקפה האחרון שרכשתי היה טזורו זהב של אוא, לדעתי הוא מתאים יותר לאספרסו ופחות לקפוצ'ינו.
תודה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני שם חצי קילו ב vacuvin והוא נשמר טוב. את החצי השני אני שם במקפיא.
תנסה את תערובת הבית של קופיטיים או של קדמה. לאמיגו יש כמה תערובת לקפוצ'ינו: טוסקנה, פרימיום.
אתה גם יכול לנסות את הקפה של רולדין - 120 ש"ח ואחלה קפה (אווה קולים להם כמו לקופיטיים, קדמה ולהפבוריטה).
תנסה את תערובת הבית של קופיטיים או של קדמה. לאמיגו יש כמה תערובת לקפוצ'ינו: טוסקנה, פרימיום.
אתה גם יכול לנסות את הקפה של רולדין - 120 ש"ח ואחלה קפה (אווה קולים להם כמו לקופיטיים, קדמה ולהפבוריטה).
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מכל התערובות של קפה בוטיק אני הכי אוהב את הטרייסטה (בעיקר כי אין בה רובוסטה).
בכל השאר נראה לי שכדאי לחכות איזה שבועיים לפני ששותים כי יש עודף קרמה ויותד מדי טעם של רובוסטה (לטעמי).
מה שטוב זה שאתה יכול להזמין רבע קילו מכמה סוגים - אתה לא חייב להזמין קילו אחד מהכל.
יש לי עכשיו קלבריה בארון שאני מחכה אתו חודשיים עד לשתייה... אני רוצה לבדוק אם רובוסטה עושה טוב לקפה ישן.
כשהוא היה טרי הוא "התנפל" עלי יותר מדי (קלבריה = מקום של עארסים, הכי קרוב לסיציליה...)
בכל השאר נראה לי שכדאי לחכות איזה שבועיים לפני ששותים כי יש עודף קרמה ויותד מדי טעם של רובוסטה (לטעמי).
מה שטוב זה שאתה יכול להזמין רבע קילו מכמה סוגים - אתה לא חייב להזמין קילו אחד מהכל.
יש לי עכשיו קלבריה בארון שאני מחכה אתו חודשיים עד לשתייה... אני רוצה לבדוק אם רובוסטה עושה טוב לקפה ישן.
כשהוא היה טרי הוא "התנפל" עלי יותר מדי (קלבריה = מקום של עארסים, הכי קרוב לסיציליה...)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

breeze - אני קונה קפה ברולדין כפר-סבא למכונה בעבודה ב 120 ש"ח.
detailer - בבוקר אספרסו בערב קפוצ'ינו (באמצע מקינטה) אבל אני יותר בן אדם של אספרסו.
detailer - בבוקר אספרסו בערב קפוצ'ינו (באמצע מקינטה) אבל אני יותר בן אדם של אספרסו.
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 538
- נתן תודות: 101 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
גם אני אהבתי הכי הרבה את הטרייאסטה של בדיחי, בלי שידעתי שאין בו טעם של רובוסטה...דבוטאנט כתב:מכל התערובות של קפה בוטיק אני הכי אוהב את הטרייסטה (בעיקר כי אין בה רובוסטה).
כשהוא היה טרי הוא "התנפל" עלי יותר מדי (קלבריה = מקום של עארסים, הכי קרוב לסיציליה...)...
..אבל עכשיו אני מוכרח לדעת מה זה טעם של רובוסטה!
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 538
- נתן תודות: 101 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
זה הקונגו הזה של אמיגו?
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~170~42~0.htm
הם אמרו לי שזה הסוג הכי קרוב שלהם היום ל"בורונדי"... לפחות לפי המחיר זה נראה כך. למעשה אותו הקישור שהוביל פעם אל הבורונדי, מוביל עכשיו לקונגו הזה. מעניין..
ספר לנו איך זה אחרי שתטעם.
רגע, אבל כתוב שזה 100% ערביקה! איזה רובוסטה?
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~170~42~0.htm
הם אמרו לי שזה הסוג הכי קרוב שלהם היום ל"בורונדי"... לפחות לפי המחיר זה נראה כך. למעשה אותו הקישור שהוביל פעם אל הבורונדי, מוביל עכשיו לקונגו הזה. מעניין..
ספר לנו איך זה אחרי שתטעם.
רגע, אבל כתוב שזה 100% ערביקה! איזה רובוסטה?