אנדונזיה - מדינה או אזור
אם אין דרך להוסיף תפריט גלילה שלישי (אינדונזיה/סומטרה/מנדהלינג), אני חושב שניאלץ לבקש את סליחתה של הממשלה האינדונזית ולסווג את האיזורים כ"מדינות". ג'אווה וסומטרה, על תת-זניהם, ראויים למקום מכובד משלהם.abs62 כתב:אני ומוטי (moti_r) מתלבטים איך לייצג את אנדונזיה במאגר הקפה.
כמדינה או כאיזור?
לדוגמא:
סומטרה - מדינה נפרדת או קפה סומטרה מנדהלינג בתוך אינדונזיה?
מקווה שהשאלה ברורה, אם לא אז אני מאמין שמוטי ישמח לחדד אותה יותר
תודה...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
אז האמת שיש תפריט שלישי, יש רמה של "איזור" שנמצאת מעל "מדינה" אך היא כרגע לא חשופה בממשק כי חשבתי שזה יסבך מדי
(בעתיד אני רוצה לצייר מפה של העולם שיהיה אפשר לנווט בה ולהגיע מאיזורים למדינות לזנים).
גם אני חשבתי שאינדונזיה זה איזור, ולכן פרטתי את המדינות עצמן.
מצד שני, קפה לואק, למשל, מיוצר ב-"אינדונזיה". יש לואק מסומטרה, מג'אווה וגם מבאלי. אז מה עושים איתו? שמים שלושה?
(האמת שאולי זה דווקא רעיון לא רע בכלל, כי אולי יש גם הבדלים בין הלואקים השונים).
(בעתיד אני רוצה לצייר מפה של העולם שיהיה אפשר לנווט בה ולהגיע מאיזורים למדינות לזנים).
גם אני חשבתי שאינדונזיה זה איזור, ולכן פרטתי את המדינות עצמן.
מצד שני, קפה לואק, למשל, מיוצר ב-"אינדונזיה". יש לואק מסומטרה, מג'אווה וגם מבאלי. אז מה עושים איתו? שמים שלושה?
(האמת שאולי זה דווקא רעיון לא רע בכלל, כי אולי יש גם הבדלים בין הלואקים השונים).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אל תדאג - אף אחד פה לא שותה לואק אז זאת לא בעיה...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
רעיון מצוין (אבל אני לא מוטי)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אני אשמח מאוד לכל עזרה, כמובן.
הכנתי כבר מפה של העולם, והמדינות במאגר מחולקות כבר לאיזורים (למרות שזה עדיין לא נראה בממשק).
חשבתי להראות את המפה ולתת לאנשים לנווט בין מדינות ולראות זנים בכל מדינה.
אבל לא חשבתי לעשות את זה מעל גוגל, אלא פשוט מעל תמונה אחת של העולם. אני לא בטוח שגוגל כאן זה יתרון.
האמת שחשבתי לבנות מפה של גוגל ובה נסמן בתי קפה טובים בארץ, במקום שרשור בתי הקפה שלנו.
ב-HT עשו את זה למפה שמראה איפה קולטים טוב את השידורים הדיגיטליים של המדינה. אבל המפה של גוגל קצת השתגעה, לא רואים את הישובים בעברית, אלא סתם תמונה של כל המדינה. אולי זה באג, אני לא יודע.
אם מישהו רוצה להרים כזו מפה מעל גוגל, זה יהיה מעולה! לדעתי צריך שמישהו אחד יהיה אחראי על המפה, ויקבל בקשות לתוספות ממשתמשים, ככה שהוא רק צריך לאשר תוספות למפה.
אם זה יהיה מעל גוגל זה יהיה ממש נוח, כי אפשר להגיע למפה הזו אפילו מהטלפון הסלולרי.
מה דעתכם?
abs, לגבי הניווט שהצעת - אני אשמח מאוד, כפי שאמרתי, אבל אני לא בטוח שגוגל זה הפתרון הנכון.
חשבתי גם על שילוב של WIKI בתוך המערכת. בצורה כזו, נוכל לתת לאנשים שונים לכתוב טקסטים על זנים שונים, באופן מסודר וכזה שלא מצריך בניה של מערכת תוכן.
הגיוני?
הכנתי כבר מפה של העולם, והמדינות במאגר מחולקות כבר לאיזורים (למרות שזה עדיין לא נראה בממשק).
חשבתי להראות את המפה ולתת לאנשים לנווט בין מדינות ולראות זנים בכל מדינה.
אבל לא חשבתי לעשות את זה מעל גוגל, אלא פשוט מעל תמונה אחת של העולם. אני לא בטוח שגוגל כאן זה יתרון.
האמת שחשבתי לבנות מפה של גוגל ובה נסמן בתי קפה טובים בארץ, במקום שרשור בתי הקפה שלנו.
ב-HT עשו את זה למפה שמראה איפה קולטים טוב את השידורים הדיגיטליים של המדינה. אבל המפה של גוגל קצת השתגעה, לא רואים את הישובים בעברית, אלא סתם תמונה של כל המדינה. אולי זה באג, אני לא יודע.
אם מישהו רוצה להרים כזו מפה מעל גוגל, זה יהיה מעולה! לדעתי צריך שמישהו אחד יהיה אחראי על המפה, ויקבל בקשות לתוספות ממשתמשים, ככה שהוא רק צריך לאשר תוספות למפה.
אם זה יהיה מעל גוגל זה יהיה ממש נוח, כי אפשר להגיע למפה הזו אפילו מהטלפון הסלולרי.
מה דעתכם?
abs, לגבי הניווט שהצעת - אני אשמח מאוד, כפי שאמרתי, אבל אני לא בטוח שגוגל זה הפתרון הנכון.
חשבתי גם על שילוב של WIKI בתוך המערכת. בצורה כזו, נוכל לתת לאנשים שונים לכתוב טקסטים על זנים שונים, באופן מסודר וכזה שלא מצריך בניה של מערכת תוכן.
הגיוני?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

המפות נראות מעולה, אבל צריך ללכת ללינק מסויים ולא דרך גוגל מפס הראשי.
ראה כאן: http://maps.google.com/?hl=iw&ie=UTF8&l ... .69989&z=9
נראה מצויין. מצד שני, נסה ליצור מפה שלך ולהכניס מקומות, ותראה שמשהו משתבש שם.
שווה לשאול את itay_pollak או uriler כי אני חושב שאחד מהם ארגן את נושא המפות של הטלויזיה הדיגיטלי.
ראה כאן: http://maps.google.com/?hl=iw&ie=UTF8&l ... .69989&z=9
נראה מצויין. מצד שני, נסה ליצור מפה שלך ולהכניס מקומות, ותראה שמשהו משתבש שם.
שווה לשאול את itay_pollak או uriler כי אני חושב שאחד מהם ארגן את נושא המפות של הטלויזיה הדיגיטלי.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

abs62, תראה את זה:
http://www.hometheater.co.il/article01575
כל דבר יתקבל בברכה, אבל אם זה יתבסס על גוגל מפס זה יהיה אידיאלי כי הממשק סטנדרטי ואפשר לגשת אליו גם מהסלולרי (נראה לי ממש נחמד, אני נמצא באיזור מסוים ומחפש בית קפה טוב באיזור, מפעיל את המפה בסלולרי ומוצא בקלות).
http://www.hometheater.co.il/article01575
כל דבר יתקבל בברכה, אבל אם זה יתבסס על גוגל מפס זה יהיה אידיאלי כי הממשק סטנדרטי ואפשר לגשת אליו גם מהסלולרי (נראה לי ממש נחמד, אני נמצא באיזור מסוים ומחפש בית קפה טוב באיזור, מפעיל את המפה בסלולרי ומוצא בקלות).