מכונות מכירה אוטומטיות (קפה לעסקים)
שלום,
אני השלבי חיפוש אחר ספק מכונות מכירה אוטומטית לפחיות, שתייה חמה וחטיפים אשר תוצבנה במוקד שירות.
השאלה הבאה עוסקת במכונת השתייה החמה בלבד. הבנתי שרצוי לערוך מבחן טעימות בין מכונות שונות, מפאת חוסר הזמן אני מעדיף לחפש את התשובה כאן, אצל מביני דבר: מתוך ניסיונכם במקום עבודתכם או כל מקום אחר בו קיימת מכונה דומה, האם נתקלתם במכונות טובות יותר או פחות? האם אתם יכולים להמליץ על מכונה ספציפית?
אני יודע שגם במכונה הטובה ביותר האיכות עדיין תהיה ירודה ושהשאלה מקבילה לשאלה איזה רמקול טרנזיסטור הוא הטוב ביותר אך עדיין חשוב לי שהקפה יהיה סביר באיכותו והמכונה תמלא את יעודה על הצד הטוב ביותר.
אני השלבי חיפוש אחר ספק מכונות מכירה אוטומטית לפחיות, שתייה חמה וחטיפים אשר תוצבנה במוקד שירות.
השאלה הבאה עוסקת במכונת השתייה החמה בלבד. הבנתי שרצוי לערוך מבחן טעימות בין מכונות שונות, מפאת חוסר הזמן אני מעדיף לחפש את התשובה כאן, אצל מביני דבר: מתוך ניסיונכם במקום עבודתכם או כל מקום אחר בו קיימת מכונה דומה, האם נתקלתם במכונות טובות יותר או פחות? האם אתם יכולים להמליץ על מכונה ספציפית?
אני יודע שגם במכונה הטובה ביותר האיכות עדיין תהיה ירודה ושהשאלה מקבילה לשאלה איזה רמקול טרנזיסטור הוא הטוב ביותר אך עדיין חשוב לי שהקפה יהיה סביר באיכותו והמכונה תמלא את יעודה על הצד הטוב ביותר.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כמה שאני יודע המכונה הכי מתקדמת היא של la cimbali שאינטרפרק מוכרים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
הייתי שמח לעזור אבל לא מבין בכך דבר.
רק עצה אחת - לדעתי, בניגוד גמור לאופי הפורום שלנו, אתה לא אמור לבחור מכונה אוטומטית למשרד בהתאם לאיכות הקפה שלה.
יש פרמטרים הרבה יותר חשובים, כמו תחזוקה, אמינות ושירות למכונה, וכמובן מחיר לכוס קפה.
בסופו של דבר, את רוב האנשים לא מעניינת איכות הקפה, בטח שלא כמונו. בנוסף, כל האוטומטיות הן פחות-או-יותר אותו הדבר.
רק עצה אחת - לדעתי, בניגוד גמור לאופי הפורום שלנו, אתה לא אמור לבחור מכונה אוטומטית למשרד בהתאם לאיכות הקפה שלה.
יש פרמטרים הרבה יותר חשובים, כמו תחזוקה, אמינות ושירות למכונה, וכמובן מחיר לכוס קפה.
בסופו של דבר, את רוב האנשים לא מעניינת איכות הקפה, בטח שלא כמונו. בנוסף, כל האוטומטיות הן פחות-או-יותר אותו הדבר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
דווקא אילו שטוחנות לא ממש רעות ועדיפות על פני האבקות למיניהן.
אני מסכים שאת רוב הציבור ששותה את הנמס של עלית ומתמוגג אבקה זה מצויין אך לטעמי אילו שטוחנות בשילוב עם קפה סביר (ויחסית טרי) יהיה עדיף עשרות מונים.
הבעיה כפי שמוטי ציין שמכונות אלו עדינות יותר ונוטות לצאת מכיול ואז זה מייצר תעסוקה ...
אני מסכים שאת רוב הציבור ששותה את הנמס של עלית ומתמוגג אבקה זה מצויין אך לטעמי אילו שטוחנות בשילוב עם קפה סביר (ויחסית טרי) יהיה עדיף עשרות מונים.
הבעיה כפי שמוטי ציין שמכונות אלו עדינות יותר ונוטות לצאת מכיול ואז זה מייצר תעסוקה ...
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5132
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לנו הכניסו בעבודה את המכונה הזו
http://www.vendo.wetherbyweb.com/index_1.php?val=13
אם אני לא טועה עלית מתחזקת אותם , ספציפית אני לא אוהב את התוצאה , אבל אני חושב שאף אחד פה לא קנה מידה.
http://www.vendo.wetherbyweb.com/index_1.php?val=13
אם אני לא טועה עלית מתחזקת אותם , ספציפית אני לא אוהב את התוצאה , אבל אני חושב שאף אחד פה לא קנה מידה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אתה עובד באלביט או אחת השלוחות שלה (תדיראן או כל מה שהם קנו)?
ראיתי כאלה שם בכל קומה - קפה כמו בכל מכונה אוטומטית (דלוח) אבל אחלה סטימר.
ראיתי כאלה שם בכל קומה - קפה כמו בכל מכונה אוטומטית (דלוח) אבל אחלה סטימר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5132
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אכן, "אלישרא" ,וההגדרה שלך לקפה שלה מדוייקת .
יש לנו בחדר מכונת נספרסו וכשהתקינו את המכונות היינו בטוחים (לפי איך שהיא נראית) ששודרגנו פלאות.
איזה שידרוג ואיזה נעליים , אנחנו עושים קפה בנספרסו והוא פי אלף יותר טוב.
יש לנו בחדר מכונת נספרסו וכשהתקינו את המכונות היינו בטוחים (לפי איך שהיא נראית) ששודרגנו פלאות.
איזה שידרוג ואיזה נעליים , אנחנו עושים קפה בנספרסו והוא פי אלף יותר טוב.