עוד סיבות לשתיית קפה.
אז מה, קפה זה בריא? באסה, עכשיו זה פחות חטא לשתות אותו.
בכל מקרה, קבוצות סיכון או לא - בתקופת מבחנים קפה זה ההבדל בין ללמוד ללישון. מחקרים שלי הראו שכששתיתי פחות מ-3 כוסות קפה ליום כשלמדתי למבחן הייתי בקבוצת סיכון יותר גבוהה להכשל
בכל מקרה, קבוצות סיכון או לא - בתקופת מבחנים קפה זה ההבדל בין ללמוד ללישון. מחקרים שלי הראו שכששתיתי פחות מ-3 כוסות קפה ליום כשלמדתי למבחן הייתי בקבוצת סיכון יותר גבוהה להכשל
mickeyk כתב:אז מה, קפה זה בריא? באסה, עכשיו זה פחות חטא לשתות אותו.
בכל מקרה, קבוצות סיכון או לא - בתקופת מבחנים קפה זה ההבדל בין ללמוד ללישון. מחקרים שלי הראו שכששתיתי פחות מ-3 כוסות קפה ליום כשלמדתי למבחן הייתי בקבוצת סיכון יותר גבוהה להכשל...
גם על זה צריכים לעשות מחקר..
השפעה ישירה ועקיפה של קופאין על ציוניו של סטודנט.
שימו לב שחלק מהמחקרים המצוטטים מביאים ניתוח סטטיסטי כהוכחה, אך מחקר סטטיסטי זה לא מחקר. זו בדיקה נחמדה שיכולה להצביע על כיוון מעניין אבל אין לה שום אחיזה במציאות עד למציאת הסיבה המדעית.
היכולת לפספס במחקרים אלו היא מובנית, כי הגורמים הסביבתיים משפיעים מאוד. מי יכול לומר לי איך גילו שיותר קפאין מפחית סיכוי לסכרת נעורים?
אולי הסקנדינבים, שהם האוכלוסיה היחידה העוברת בממוצע 5 כוסות ליום, חשופים פחות לשחפת הכבד מבחינה גנטית? וכו וכו
בכל זאת אני ממליץ על שתיית קפה בזמן שאתם חושבים על זה...
היכולת לפספס במחקרים אלו היא מובנית, כי הגורמים הסביבתיים משפיעים מאוד. מי יכול לומר לי איך גילו שיותר קפאין מפחית סיכוי לסכרת נעורים?
אולי הסקנדינבים, שהם האוכלוסיה היחידה העוברת בממוצע 5 כוסות ליום, חשופים פחות לשחפת הכבד מבחינה גנטית? וכו וכו
בכל זאת אני ממליץ על שתיית קפה בזמן שאתם חושבים על זה...
what's next?
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
הדבר המוכח הלא בריא בהחלט הקשור בקפה ובנס קפה בכלל הוא ההכרח להכין גם לאישתך נס קפה לעיתים.
הגרוע מכל זה להכין אותו לה גם שאתה לא מכין אותו גם לעצמך,,,,,אי לכך ובהתאם לזאת נוספה גם תאוריה שהוכחה
לפנים שגם לא מעניין אותה מה אתה עושה בזמן נתון או שאתה גוסס,את הנס שלה היא תקבל,ומי שיכין אותו זה יהיה אתה
או אני במקרה זה
הגרוע מכל זה להכין אותו לה גם שאתה לא מכין אותו גם לעצמך,,,,,אי לכך ובהתאם לזאת נוספה גם תאוריה שהוכחה
לפנים שגם לא מעניין אותה מה אתה עושה בזמן נתון או שאתה גוסס,את הנס שלה היא תקבל,ומי שיכין אותו זה יהיה אתה
או אני במקרה זה
אמן מייסר
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
hosq - מסכים איתך. אין כאן ניסוי מבוקר שמוכיח שום דבר, אבל בכל זאת... אם מישהו יכול לארגן איזה "ניסוי" כזה שיראה שסטטיסטית, סופלה שוקולד יותר בריא מגזר, אני מאוד אשמח.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
אין ספק שזה אתר מדעי רציני.
כשתהיה לך מכונת אספרסו אמיתית בבית (לא איזה חיקוי בקפסולות), ואשה שלא יכולה להתחיל את היום בלי שאתה מכין לה קפוצינו, שמתחילה את היום שלה בשבע בבוקר, אתה תגלה שאתה ישן פחותילדיעפים כתב:הדבר המוכח הלא בריא בהחלט הקשור בקפה ובנס קפה בכלל הוא ההכרח להכין גם לאישתך נס קפה לעיתים.
או אני במקרה זה...