אעדכן בהמשך, אם הקפיצה אכן משמעותית וההשקעה משתלמת (הכותב נודע כחסר פלצנות),
אסי

החלום שלי זה למצוא מקום עבודה בו טבלת החופשות של הילדים בגן תהיה זהה לטבלת החופשות של העבודה. חנוכה הוא חג כזה...moti_r כתב:איזה דיכאון, באמת![]()
תתחדש!קניה מצויינת.
(מה לגבי חנוכה? 8 ימים החזיק פח-השמן הזה, זה לא נחשב?)
...
לא נגעתי בבורג למטה, וכמו שהיא מכוונת עכשיו (מהמפעל?) היא טוחנת הרבה מעל מנה בודדת (כמעט כפולה). נראה לי שכיול כזה יכול להימשך הרבה זמן....דבוטאנט כתב:תתחדש!
אם אתה מכוון את הטיימר (למטה) אז 2 לחיצות רצופות יפיקו מנה כפולה....
מוטי, זה פך, לא פח (פחחחח....לא ידעת ששמן ממלאים בפך?)אייסמן כתב:החלום שלי זה למצוא מקום עבודה בו טבלת החופשות של הילדים בגן תהיה זהה לטבלת החופשות של העבודה. חנוכה הוא חג כזה...moti_r כתב:איזה דיכאון, באמת![]()
תתחדש!קניה מצויינת.
(מה לגבי חנוכה? 8 ימים החזיק פח-השמן הזה, זה לא נחשב?)
......

אייסמן כתב:לא נגעתי בבורג למטה, וכמו שהיא מכוונת עכשיו (מהמפעל?) היא טוחנת הרבה מעל מנה בודדת (כמעט כפולה). נראה לי שכיול כזה יכול להימשך הרבה זמן....דבוטאנט כתב:תתחדש!
במטחנה הישנה שלי יכולתי לקבוע בכל טחינה אש מישכה, וכך גם עבור תערובות שונות יכולת החזריתיות שלי היתה גבוהה ולא נזדקקתי לכיולים.[/quote
לשם הבהרה, אם הבנתי נכון את הקושיה..
אתה לא חייב לשים על מצב אוטומאטי. לכפתור יש שלושה מצבים - סגור, אוטומאטי ו'ידני', שבו אתה קובע את משך הטחינה בכל פעם....
doron_boogie כתב:אני גם קניתי K3 לפני שבועיים בערך ועדיין לא הגעתי לרמת הטחינה המדויקת. בכלל אני עכשיו בניסיונות עם המטחנה והמכונה ולצערי עדיין לא הצלחתי להגיע לשילוב הנכון בין עובי הטחינה וכמות הקפה בסלסלה וזה קצת מתסכל..אייסמן כתב:לא נגעתי בבורג למטה, וכמו שהיא מכוונת עכשיו (מהמפעל?) היא טוחנת הרבה מעל מנה בודדת (כמעט כפולה). נראה לי שכיול כזה יכול להימשך הרבה זמן....דבוטאנט כתב:תתחדש!
במטחנה הישנה שלי יכולתי לקבוע בכל טחינה אש מישכה, וכך גם עבור תערובות שונות יכולת החזריתיות שלי היתה גבוהה ולא נזדקקתי לכיולים.[/quote
אתה לא חייב לשים על מצב אוטומאטי. לכפתור יש שלושה מצבים - סגור, אוטומאטי ו'ידני', שבו אתה קובע את משך הטחינה בכל פעם....
אייסמן, תתחדש ולשאלתך לגבי מנה בודדת וכפולה עם הטיימר אז ממה שאני התרשמתי- למטחנה 3 מצבים: 0,1 ו-2: 0 כמובן כבוי, 2- המטחנה טוחנת באופן ידני (כלומר אתה מחליט מתי להתחיל ולסיים את הטחינה) ומצב 1 מאפשר לך להשתמש בטיימר, כאשר לחיצה אחת מורידה כמות של מנה אחת לקפה ושתי לחיצות מורידות כמות כפולה של קפה, כלומר לסלסלה כפולה.
עם זאת, אני חייב לציין שמהניסיונות שלי עד עכשיו- אין סינכרון בין טיימר למנה אחת וטיימר ל-2 מנות: אם הטיימר מכוון נכון למנה אחת, בד"כ הוא יוציא קצת יותר מדי עבור 2 מנות.. דבר שמאוד מקשה על העבודה...
אני מקווה שהצלחתי להסביר...
כיוון הטיימר נעשה על ידי פין בתחתית המטחנה, כאשר סיבובו בכיוון השעון מגדיל את משך הטחינה וסיבובו נגד כיוון השעון מפחית אותה..
אם יש לך הערות/ הארות לגבי טחינה נכונה עם הK3, אשמח מאד שתיידע אותי כי כמו שאמרתי- אני קצת מתוסכל..
בהצלחה!...

alogobi כתב:אני מבין. במטחנה הישנה שלי שלי הטיימר היה בר שליטה, כך שיכולת לדעת שאת תערובת א' יש לטחון במשך 5 שניות ואת תערובת ב' במשך 6 שניות. הידני ב=K3 הוא ממושך. לא לכך התכוונתי.doron_boogie כתב:אני גם קניתי K3 לפני שבועיים בערך ועדיין לא הגעתי לרמת הטחינה המדויקת. בכלל אני עכשיו בניסיונות עם המטחנה והמכונה ולצערי עדיין לא הצלחתי להגיע לשילוב הנכון בין עובי הטחינה וכמות הקפה בסלסלה וזה קצת מתסכל..אייסמן כתב:לא נגעתי בבורג למטה, וכמו שהיא מכוונת עכשיו (מהמפעל?) היא טוחנת הרבה מעל מנה בודדת (כמעט כפולה). נראה לי שכיול כזה יכול להימשך הרבה זמן....דבוטאנט כתב:תתחדש!
אייסמן, תתחדש ולשאלתך לגבי מנה בודדת וכפולה עם הטיימר אז ממה שאני התרשמתי- למטחנה 3 מצבים: 0,1 ו-2: 0 כמובן כבוי, 2- המטחנה טוחנת באופן ידני (כלומר אתה מחליט מתי להתחיל ולסיים את הטחינה) ומצב 1 מאפשר לך להשתמש בטיימר, כאשר לחיצה אחת מורידה כמות של מנה אחת לקפה ושתי לחיצות מורידות כמות כפולה של קפה, כלומר לסלסלה כפולה.
עם זאת, אני חייב לציין שמהניסיונות שלי עד עכשיו- אין סינכרון בין טיימר למנה אחת וטיימר ל-2 מנות: אם הטיימר מכוון נכון למנה אחת, בד"כ הוא יוציא קצת יותר מדי עבור 2 מנות.. דבר שמאוד מקשה על העבודה...
אני מקווה שהצלחתי להסביר...
כיוון הטיימר נעשה על ידי פין בתחתית המטחנה, כאשר סיבובו בכיוון השעון מגדיל את משך הטחינה וסיבובו נגד כיוון השעון מפחית אותה..
אם יש לך הערות/ הארות לגבי טחינה נכונה עם הK3, אשמח מאד שתיידע אותי כי כמו שאמרתי- אני קצת מתוסכל..
בהצלחה!......