Saeco Talea Touch
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני דווקא מתעניין להבין מה הבעיה איתה.
שתיתי ממנה אספרסו לפני יומיים ודווקא היה לא רע (לא כמו באיטליה, אבל לא רע...)
שתיתי ממנה אספרסו לפני יומיים ודווקא היה לא רע (לא כמו באיטליה, אבל לא רע...)
בקצרה הבעיה עם האוטומטיות היא שהטחינה גסה מאוד כדי שהפעולה האוטומטית של ניקוי ראש החליטה מהקפה תתאפשר וקפה לא ישאר בו.
מעבר לזה מדובר בראשי חליטה קטנים מפלסטיק עם מגביר קרמה (חובה בכדי לפצות על הטחינה הגסה).
ובכל זאת הם מפיקים משהו סביר לקפוצינו אם הקפה איכותי.
זהו פיתרון סביר למי שרוצה קפה סביר במעט התעסקות. לטעמי האישי, ההפרש בין איכות הקפה למחיר הגבוה להחריד שלהן בעייתי.
מעבר לזה מדובר בראשי חליטה קטנים מפלסטיק עם מגביר קרמה (חובה בכדי לפצות על הטחינה הגסה).
ובכל זאת הם מפיקים משהו סביר לקפוצינו אם הקפה איכותי.
זהו פיתרון סביר למי שרוצה קפה סביר במעט התעסקות. לטעמי האישי, ההפרש בין איכות הקפה למחיר הגבוה להחריד שלהן בעייתי.
what's next?
טוב זה ויכוח חוזר!!!!קרמריקה כתב:זו בדיוק הבעיה. מכונה שעולה 7000 ש"ח ומוציאה משהו שהוא "לא רע".
בפחות משליש מחיר, אפשר לקנות מכונה + מטחנה, ולהוציא מתוך שינה קפה שעולה עליה בהרבה....
קודם כל הדגם הזה הוא באמת יקר לכן אפשר לקבל מכונות אוטומטיות בחצי מחיר שנותנות אותה תפוקה.
המחיר של המכונה גבוה מכיוון שיש בה הרבה דיגיטלי ומסך נגיעה וכל מיני דברים כאלה שבמכונות אוטומטיות זולות אין והאיכות של הקפה אותו דבר.
דבר שני אתם כבר יודעים שאני לא מסכים איתכם ובמכונה אוטומטית יוצא קפה טוב מאוד וניתן לשלוט כמעט בכל שלב של ההכנה: כמות קפה שבכל מנה,כמות מים, ועובי טחינה ...המכונות היום טוחנות ברמה הרבה יותא מדוייקת והמכונות של פעם יש שידרוג רציני בנושא .
קרמריקה: לא לכל אחד מתאים מכונה קטנה ומטחנה (יש לי סיפור טרי מאוד בנושא)...וללא ספק בן אדם שלא רוצה התעסקות ואין לא ידע בהכנת קפה האוטומטית נותנת פיתרון מצויין ויעיל.
נכון, אבל במקרה הזה הבן אדם שאל לגבי אוטומטית אל מול מכונת E61.. הוא בעליה של סילביה כך שהוא מודע להתעסקות הכרוכה ומחפש שדרוג באיכות ולא שנמוך.oridavid כתב:קרמריקה: לא לכל אחד מתאים מכונה קטנה ומטחנה (יש לי סיפור טרי מאוד בנושא)...וללא ספק בן אדם שלא רוצה התעסקות ואין לא ידע בהכנת קפה האוטומטית נותנת פיתרון מצויין ויעיל.קרמריקה כתב:זו בדיוק הבעיה. מכונה שעולה 7000 ש"ח ומוציאה משהו שהוא "לא רע".
בפחות משליש מחיר, אפשר לקנות מכונה + מטחנה, ולהוציא מתוך שינה קפה שעולה עליה בהרבה.......
לגבי האיכות, כן, עבר קצת זמן מאז טעמתי תוצר אוטומטי מקפה טרי וטוב אבל גם אם היה שיפור דרסטי אין לי ספק שתוצר של מכונה + מטחנה ב2000 ש"ח עולה על כל מכונה אוטומטית.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
כשמישהו בא ושואל סתם על מכונה אוטומטית, אז נדריך אותו בהתאם.
אבל אם הוא מנסה להשוות אוטומטית ל-E61, זה בערך כמו שמישהו יכנס לפורום רכב וישאל איך סובארו B4 מול BMW סדרה 5 ידנית...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
צודקים, לא שמתי לב להשוואה שלו..
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com