התנתקות מ YES
שלום לכולם
אין לי מושג אם אני בפורום הנכון ובכל זאת ....
אני מעוניין להתנתק מ YES שבוע אחרי שסגרתי איתם על דיל.
אמרו לי שיש לי שבועיים בחוק שמותר לי לשנות את דעתי בעיניין.
עכשיו הם אומרים לי שאסור לי לעזוב אותם ויהיה קנס של 399 שח אם אני עוזב.
האם מותר לי לשנות את דעתי באמת עד שבועיים אחרי החתימה או שאני שנה עכשיו הולך יד ביד עם YES?
אין לי מושג אם אני בפורום הנכון ובכל זאת ....
אני מעוניין להתנתק מ YES שבוע אחרי שסגרתי איתם על דיל.
אמרו לי שיש לי שבועיים בחוק שמותר לי לשנות את דעתי בעיניין.
עכשיו הם אומרים לי שאסור לי לעזוב אותם ויהיה קנס של 399 שח אם אני עוזב.
האם מותר לי לשנות את דעתי באמת עד שבועיים אחרי החתימה או שאני שנה עכשיו הולך יד ביד עם YES?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
סגרת איתם בטלפון או שהגיע איש מכירות?
איזו הטבה קיבלת מהם? היה לך כבר טכנאי והתקינו לך?
איזו הטבה קיבלת מהם? היה לך כבר טכנאי והתקינו לך?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
יש לי בדיוק אותו מבצע כמו שלך ... 249 שקל
שלחו לי את החוזה בדואר. בטח עדיין לא קיבלת
לא מדובר על כך שאפשר לבטל שבועיים אחרי הכניסה למבצע בלי לשלם דמי ביטול.
אז אם זה נסגר בע"פ נראה לי שאכלת אותה ואין אפשרות להוכיח.
אני חושב שאנחנו לקוחות מטומטמים ואחרי שנטווז'ן דפקו אותי חזק החלטתי להקליט כל שיחה עם החברות האלה. (רק צריך לחשוב איך לעשות את זה טכנית)
אבל בכל מקרה כדי שתדע - רק עכשיו ראיתי שרשום בחוזה שמגיע לנו 3 ממירים בלי תשלום נוסף!
כשהתקשרתי לבקש ממיר נוסף הם דרשו ממני 15 שקל לחודש.
יש חוזה

שלחו לי את החוזה בדואר. בטח עדיין לא קיבלת
לא מדובר על כך שאפשר לבטל שבועיים אחרי הכניסה למבצע בלי לשלם דמי ביטול.
אז אם זה נסגר בע"פ נראה לי שאכלת אותה ואין אפשרות להוכיח.
אני חושב שאנחנו לקוחות מטומטמים ואחרי שנטווז'ן דפקו אותי חזק החלטתי להקליט כל שיחה עם החברות האלה. (רק צריך לחשוב איך לעשות את זה טכנית)
אבל בכל מקרה כדי שתדע - רק עכשיו ראיתי שרשום בחוזה שמגיע לנו 3 ממירים בלי תשלום נוסף!
כשהתקשרתי לבקש ממיר נוסף הם דרשו ממני 15 שקל לחודש.
יש חוזה
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
גם לי יש את המבצע הזה ואני חושב שהפרת ההתחייבות מול בזק היא הבעייתית מבחינתם.
zovirax, נשמע לי מאד תמוה שהם מתכחשים לתנאי החבילה -
החבילה הזאת כוללת 3 ממירים , כרגע אני מנצל רק ממיר אחד (ועוד yes max שלא נכלל בספירה),
על סמך מה הם מתכחשים?
zovirax, נשמע לי מאד תמוה שהם מתכחשים לתנאי החבילה -
החבילה הזאת כוללת 3 ממירים , כרגע אני מנצל רק ממיר אחד (ועוד yes max שלא נכלל בספירה),
על סמך מה הם מתכחשים?
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
אתה מוזמן לקחת אותם לביה"מ, מומלץ קודם להתייעץ בפורום צרכנות שבו אני מניח יוכלו להגיד לך האם העסקה המדוברת נחשבת עסקת רוכלות.
לפי דעתי זה נשמע שכן ונראה לי שהחוק לצידך דווקא, אבל אני לא משפטן. השעון מתקתק...
לפי דעתי זה נשמע שכן ונראה לי שהחוק לצידך דווקא, אבל אני לא משפטן. השעון מתקתק...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
boaz11,
אם אתה משוכנע ב-100% שאתה לא רוצה את זה, אז אל תוותר!!
חוזה טלפוני ללא נציג שירות יכול להחשב כעסקה טלפונית. על עיסקאות טלפוניות יש 14 יום שאתה יכול להתחרט עליהן.
תתעד הכל בכדי שתוכל להוכיח את לוח הזמנים.
אם אתה משוכנע ב-100% שאתה לא רוצה את זה, אז אל תוותר!!
חוזה טלפוני ללא נציג שירות יכול להחשב כעסקה טלפונית. על עיסקאות טלפוניות יש 14 יום שאתה יכול להתחרט עליהן.
תתעד הכל בכדי שתוכל להוכיח את לוח הזמנים.
1. רק על מוצר (טלויזיה, מצלמה וכו) שנמכר בעסקה טלפונית לקונה יש את הזכות להתחרט ולהחזיר את המוצר תוך 14 יום (מקבלת המוצר ולא מיום הקניה) וזאת בלבד שהמוצר מוחזר באותו המצב שהתקבל.
2. לגביYES-HOT אינטרנט וכו' , הם מוגדרים כשירות ולא מוצר ולכן יש להם את הזכות החוקית לדרוש פיצוי (קנס) על עבודת ההכנה שנעשתה עבורך (גם אם בפועל לא נעשה כלום)
3. גם עסקה טלפונית או הסכמה בע"פ עם הנציג מהווה לפי חוק המכר חוזה לכל דבר ועניין
הצעתי האישית היא על תילחם בתחנות רוח, אתה רק תפסיד כסף וזמן.
מה שכן ניתן לעשות זה לפנות לHOT ולומר להם שאתה רוצה להתחבר אליהם אבל יש לך קנס יציאה מ-YES ולראות האם הם מוכנים להשתתף איתך בעלות הקנס בכדי להפוך אותך ללקוח שלהם (ראיתי מקרים שהם עשו את זה)
2. לגביYES-HOT אינטרנט וכו' , הם מוגדרים כשירות ולא מוצר ולכן יש להם את הזכות החוקית לדרוש פיצוי (קנס) על עבודת ההכנה שנעשתה עבורך (גם אם בפועל לא נעשה כלום)
3. גם עסקה טלפונית או הסכמה בע"פ עם הנציג מהווה לפי חוק המכר חוזה לכל דבר ועניין
הצעתי האישית היא על תילחם בתחנות רוח, אתה רק תפסיד כסף וזמן.
מה שכן ניתן לעשות זה לפנות לHOT ולומר להם שאתה רוצה להתחבר אליהם אבל יש לך קנס יציאה מ-YES ולראות האם הם מוכנים להשתתף איתך בעלות הקנס בכדי להפוך אותך ללקוח שלהם (ראיתי מקרים שהם עשו את זה)
לא מאמין שהם יפחיתו לך.
למה להם לתת לך הנחה אם אתה כבר אתה לא הולך להיות לקוח שלהם?!?
אבל אתה כן יכול לפנות לYES ( במידה ואתה כן מעוניין להישאר שם) לציין בפניהם שקיבלת הטבה מ- HOT (חודשים חינם) ואתה נותן להם היזדמנות אחרונה לנסות להתחרות עם HOT על ההטבות.
בהצלחה
למה להם לתת לך הנחה אם אתה כבר אתה לא הולך להיות לקוח שלהם?!?
אבל אתה כן יכול לפנות לYES ( במידה ואתה כן מעוניין להישאר שם) לציין בפניהם שקיבלת הטבה מ- HOT (חודשים חינם) ואתה נותן להם היזדמנות אחרונה לנסות להתחרות עם HOT על ההטבות.
בהצלחה