איך מייצרים נס קפה
אני לא אוהב נס.. לא בגלל פלצנות אספרסו אלא בגלל שזה פשוט לא טעים לי
עם זאת, אני מאוד אוהב קפה שחור וזה משקה שאני שותה גם אם יש לי אפשרות לאספרסו- לדוגמה בבוקר אני שותה שחור כי אני קורא עיתון ואוהב לשתות קפה בזמן הזה, אספרסו יחזיק לי בדיוק דקה וזה לא מספיק.. אז אני עושה לי ספל של שחור.
בכלל אני חושב שקפה שחור זה משקה לא רע בכלל, אבל תלוי באיזה סוג קפה משתמשים- לאחר קניית המטחנה אני מכין קפה שחור מקפה שטחנתי.. עד אז שתיתי לנדוור בטעם אספרסו (שם מטומטם אה? מישהו בלנדוור או שלא מבין בקפה או שעושה צחוק מציבור שלם) ולפני זה קפה שחור עלית..
עם זאת, אני מאוד אוהב קפה שחור וזה משקה שאני שותה גם אם יש לי אפשרות לאספרסו- לדוגמה בבוקר אני שותה שחור כי אני קורא עיתון ואוהב לשתות קפה בזמן הזה, אספרסו יחזיק לי בדיוק דקה וזה לא מספיק.. אז אני עושה לי ספל של שחור.
בכלל אני חושב שקפה שחור זה משקה לא רע בכלל, אבל תלוי באיזה סוג קפה משתמשים- לאחר קניית המטחנה אני מכין קפה שחור מקפה שטחנתי.. עד אז שתיתי לנדוור בטעם אספרסו (שם מטומטם אה? מישהו בלנדוור או שלא מבין בקפה או שעושה צחוק מציבור שלם) ולפני זה קפה שחור עלית..
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
שחור של סתם מים על קפה טחון?
אין בזה מספיק טעם - רק שמבשלים הוא מתחיל להיות לי טעים.
אין בזה מספיק טעם - רק שמבשלים הוא מתחיל להיות לי טעים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
קפה נמס = זה לא נס !!! תאמין לי - זה קשקוש!!!
מהרגע שהכנסתי לבית את ה"רנציליו סילביה" שלי - אין מצב שאני חוזר לשתות נס קפה!!!
יתרה מכך - אם תטחן את פולי הקפה (טחינה דקה) ותעשה קפה שחור בפינג'ן = יש לזה טעם גן עדן!
ולכל נושא הזמנים....תקום 5 דקות בדיוק יותר מוקדם! ויהיה לך זמן לקפה איכותי!!! זה מה שאני עושה,
גם לי בעבודה אין לי מכונת קפה איכותית - אז יש קפה עלית טרי....שכיף לשתות....
מהרגע שהכנסתי לבית את ה"רנציליו סילביה" שלי - אין מצב שאני חוזר לשתות נס קפה!!!
יתרה מכך - אם תטחן את פולי הקפה (טחינה דקה) ותעשה קפה שחור בפינג'ן = יש לזה טעם גן עדן!
ולכל נושא הזמנים....תקום 5 דקות בדיוק יותר מוקדם! ויהיה לך זמן לקפה איכותי!!! זה מה שאני עושה,
גם לי בעבודה אין לי מכונת קפה איכותית - אז יש קפה עלית טרי....שכיף לשתות....
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
זה לא מטומטם, זה גאוני שיווקית 
אבל זה לחלוטין לא אפשרי. קפה שחור בטעם אספרסו זה בערך כמו שיפודי פרגית בטעם שניצל.
הדבר היחיד שמשותף לקפה שחור ולאספרסו זה ששניהם נחלטים מפולי קפה.
אבל מדובר בשני משקאות שונים לגמרי, עם טעם אחר לחלוטין בפה.
אבל זה לחלוטין לא אפשרי. קפה שחור בטעם אספרסו זה בערך כמו שיפודי פרגית בטעם שניצל.
הדבר היחיד שמשותף לקפה שחור ולאספרסו זה ששניהם נחלטים מפולי קפה.
אבל מדובר בשני משקאות שונים לגמרי, עם טעם אחר לחלוטין בפה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -