ספל או כוס זכוכית?
במה אתם מעדיפים לשתות את האספרסו שלכם,בספל או בכוס זכוכית? האם ישנם כללים של נכון ולא נכון לעניין? ההשואה היא כמובן בין ספלים לכוסות טרמיות ולא לכוס זכוכית פשוטה, למרות שכבר החזרתי את האספרסו שהוגש לי בכוס זכוכית שנראית כמו כוס תה של פקידי ההסתדרות בכמה בתי קפה "נחשבים". אני אישית מעדיף תמיד לשתות מספל, ורצוי כמה שיותר עבה שכמובן חומם היטב מראש (פטנט לא רע: 25 שניות במיקרו) ושומר על חום הקפה. לדעתי גם התחושה עצמה של שתיה מתוך ספל היא יותר נעימה למרות שייתכן שזה סוביקטיבי לגמרי. מצורפות תמונות של הספלים האהובים עליי לאספרסו כפול.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
- נתן תודות: 93 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
בתאוריה הייתי מעדיף ספל. אבל רק בכוס זכוכית אני מצליח 'למדוד' את הכמות לפי היכרות עם הכוסות שלי.
בספלים אטמים (אלא אם כן יהיה סימון פנימי) לא אדע בדיוק כמה משקה יש בכוס ויהיה לי קשה לתקן טחינה ודחיסה.
בספלים אטמים (אלא אם כן יהיה סימון פנימי) לא אדע בדיוק כמה משקה יש בכוס ויהיה לי קשה לתקן טחינה ודחיסה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני מת להשיג כוס דנזי כזאת - לא מצאתי איפה אפשר לקנות כזאת (רק באמזון עם הובלה יקרה).
היום עושים כוסות זכוכית עם תחתית עבה ששומרת על חום גם כן.
היום עושים כוסות זכוכית עם תחתית עבה ששומרת על חום גם כן.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
את שלי קניתי בשוק הפשפשים בחיפה, ארבעה ספלים בעשרה שקלים....לאחר מיקוח קצר, ביקשו 15 ש"חדבוטאנט כתב:אני מת להשיג כוס דנזי כזאת - לא מצאתי איפה אפשר לקנות כזאת (רק באמזון עם הובלה יקרה).
היום עושים כוסות זכוכית עם תחתית עבה ששומרת על חום גם כן....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני נותן לך 10 ש"ח על אחת גם עם שאריות של קפה בפנים!ydn2 כתב:את שלי קניתי בשוק הפשפשים בחיפה, ארבעה ספלים בעשרה שקלים....לאחר מיקוח קצר, ביקשו 15 ש"חדבוטאנט כתב:אני מת להשיג כוס דנזי כזאת - לא מצאתי איפה אפשר לקנות כזאת (רק באמזון עם הובלה יקרה).
היום עושים כוסות זכוכית עם תחתית עבה ששומרת על חום גם כן.......
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
תקפוץ ל "מיסטרל" ביפו יש שם כל מיני כוסות עכשיו גם מזכוכית מחיר ממוצע 4 שח ליחדבוטאנט כתב:אני נותן לך 10 ש"ח על אחת גם עם שאריות של קפה בפנים!ydn2 כתב:את שלי קניתי בשוק הפשפשים בחיפה, ארבעה ספלים בעשרה שקלים....לאחר מיקוח קצר, ביקשו 15 ש"חדבוטאנט כתב:אני מת להשיג כוס דנזי כזאת - לא מצאתי איפה אפשר לקנות כזאת (רק באמזון עם הובלה יקרה).
היום עושים כוסות זכוכית עם תחתית עבה ששומרת על חום גם כן..........
אני כל חודש עובר שם קונה עוד כוסות כבר יש לי אוסף:)
אשתי שואלת אותי למה אתה קונה עוד כבר יש לך כוסות?
-- למה את קונה עוד בגדים ? כבר יש לך ,אני עונה לה
ענק !!!Kerenfood כתב:תקפוץ ל "מיסטרל" ביפו יש שם כל מיני כוסות עכשיו גם מזכוכית מחיר ממוצע 4 שח ליחדבוטאנט כתב:אני נותן לך 10 ש"ח על אחת גם עם שאריות של קפה בפנים!ydn2 כתב:את שלי קניתי בשוק הפשפשים בחיפה, ארבעה ספלים בעשרה שקלים....לאחר מיקוח קצר, ביקשו 15 ש"חדבוטאנט כתב:אני מת להשיג כוס דנזי כזאת - לא מצאתי איפה אפשר לקנות כזאת (רק באמזון עם הובלה יקרה).
היום עושים כוסות זכוכית עם תחתית עבה ששומרת על חום גם כן..........
אני כל חודש עובר שם קונה עוד כוסות כבר יש לי אוסף:)
אשתי שואלת אותי למה אתה קונה עוד כבר יש לך כוסות?
-- למה את קונה עוד בגדים ? כבר יש לך ,אני עונה לה...
אני בכל מקרה שותה את שלי בכוס זכוכית עבה במידה.