רשמים מהיום הראשון של מבצע הקופונים באמיגו
אני פותח את השרשור הראשון כדי לשמוע דעתכם על החוויה של המבצע ה״נדיר״ הזה, ונחמד לשמוע במה התחדשתם
אני אתחיל
הגעתי ב 9:10 בבוקר לאמיגו, בחיפה וכבר היו לפני כ 10 אנשים! ליד כל בחור עמד הר של מוצרים, אני ראיתי כ 5 קולים לפחות שנמכרו וכמויות של קפה ירוק, אני לקחתי 8 kg קפה ירוק וזה הגיע מהמחסן כבר כי רוב המדפים התרוקנו.
אני קניתי סנטו, png , גואטמלה, ימן מוקה. פילטרים של בריטה וקפסולות קופיאיטלי
אני יכול לציין לטובה את הסניף שעשה רושם שהתארגן לעניין ומפי הבעלים עושה רושם שאין דאגה גם מה שנגמר אפשר להזמין יש 60 יום.
נסכם שזה היתה חוויה מפתיעה, בשבילי בכל מקרה, אף פעם לא ראיתי אנשים יוצאים מאמיגו אם כ 10kg קפה בידיים ומתנפלים פשוט על כל קילו על המדף( אנשים לקחו זנים בלי לדעת מה הם בכלל)
חוויה מהנה ונקווה שיבואו עלינו עוד המון כאלה
אני אתחיל
הגעתי ב 9:10 בבוקר לאמיגו, בחיפה וכבר היו לפני כ 10 אנשים! ליד כל בחור עמד הר של מוצרים, אני ראיתי כ 5 קולים לפחות שנמכרו וכמויות של קפה ירוק, אני לקחתי 8 kg קפה ירוק וזה הגיע מהמחסן כבר כי רוב המדפים התרוקנו.
אני קניתי סנטו, png , גואטמלה, ימן מוקה. פילטרים של בריטה וקפסולות קופיאיטלי
אני יכול לציין לטובה את הסניף שעשה רושם שהתארגן לעניין ומפי הבעלים עושה רושם שאין דאגה גם מה שנגמר אפשר להזמין יש 60 יום.
נסכם שזה היתה חוויה מפתיעה, בשבילי בכל מקרה, אף פעם לא ראיתי אנשים יוצאים מאמיגו אם כ 10kg קפה בידיים ומתנפלים פשוט על כל קילו על המדף( אנשים לקחו זנים בלי לדעת מה הם בכלל)
חוויה מהנה ונקווה שיבואו עלינו עוד המון כאלה
- sgoldfel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אמיגו חיפה
אני הייתי בין ה10 שהיו בסניף חיפה מ 9 בבוקר.
באמת כל הכבוד על הארגון היפה.
יצאתי רק עם 5 קילו קפה ירוק+מתחנה עבור חבר,אבל נשאר לי 200 ש" קופונים
לצערי תקציב משפחתי לאיפשר לי לקנות קולה קפה בתקופה זו
באמת כל הכבוד על הארגון היפה.
יצאתי רק עם 5 קילו קפה ירוק+מתחנה עבור חבר,אבל נשאר לי 200 ש" קופונים
לצערי תקציב משפחתי לאיפשר לי לקנות קולה קפה בתקופה זו
אני ביקרתי היום בסניף של ראשון.
המבצע באמת מעולה, אבל יצאתי טיפה מאוכזב,
כמעט כל מוצר שלקחתי מהמדף, המחיר שלו באתר היה גבוהה בעשרות אחוזים מהמחיר ההמחיר המצוין על המוצר עצמו.
נשמע הגיוני שלא יהיה כפל מבצעים, אבל האם ייתכן שכל המוצרים בחנות נמצאים ב"מבצע" כל השנה?
בסופו של דבר ההנחה הסתכמה בכ30% במקום 50%, שזה עדיין יפה, אבל עדיין יש תחושת פספוף מסויימת.
המבצע באמת מעולה, אבל יצאתי טיפה מאוכזב,
כמעט כל מוצר שלקחתי מהמדף, המחיר שלו באתר היה גבוהה בעשרות אחוזים מהמחיר ההמחיר המצוין על המוצר עצמו.
נשמע הגיוני שלא יהיה כפל מבצעים, אבל האם ייתכן שכל המוצרים בחנות נמצאים ב"מבצע" כל השנה?
בסופו של דבר ההנחה הסתכמה בכ30% במקום 50%, שזה עדיין יפה, אבל עדיין יש תחושת פספוף מסויימת.
אל תרוצו כל כך מהר ,רצוי להתקשר לפני שמגיעים.
אני הגעתי לסניף בראשון ב9:30 וכבר קנו את הGENE היחיד שהיה להם.
גם קפה ירוק לא נשאר הרבה.
הם פתחו שם רשימת הזמנות של מוצרים שחסרים , שיגיעו במהלך השבוע. ניתן להזמין טלפונית.
שאלה למי שקנה כבר ,
אם חסרים לי כמה שקלים, האם ניתן להוסיף מזומן ? או שהקנייה צריכה לצאת בול , בסכום הקופונים.
אני הגעתי לסניף בראשון ב9:30 וכבר קנו את הGENE היחיד שהיה להם.
גם קפה ירוק לא נשאר הרבה.
הם פתחו שם רשימת הזמנות של מוצרים שחסרים , שיגיעו במהלך השבוע. ניתן להזמין טלפונית.
שאלה למי שקנה כבר ,
אם חסרים לי כמה שקלים, האם ניתן להוסיף מזומן ? או שהקנייה צריכה לצאת בול , בסכום הקופונים.
הגעתי לסניף תל אביב באיזור 10, הייתה פחות בהלה ממה שחששתי שתהיה.. למרות שאחרי כבר התחיל תור יפה:)אל תרוצו כל כך מהר ,רצוי להתקשר לפני שמגיעים....
הגעתי במיוחד בשביל לקנות מטחנה I MINI בצבע שחור, אמרו יש רק לבן, שחורה הייתה אחת ולקחו אותה.
הזמנתי ויגיע תוך יומיים לפי מה שאמרו, אבל בכל זאת מסתבר שלפחות בתל אביב לא היה ארגון מראש לכמויות (אולי בגלל שאין להם כל כך מקום לאחסן שם) וכדאי להתקשר ולבדוק אם יש.
אמנם נראה שבלחץ שהם נמצאים לא כל כך יהיה להם זמן לענות, אבל אולי זה רק נראה ככה.
רשמתי כבר בשירשור אחר,
אני הייתי בין הראשונים שהגיעו לסניף של חיפה. כנראה שפגשתי שם כמה מכם, הייתי בין הראשונים (בגלל טעות בניווט (אוי, כבישי השירות הארורים הללו) בזבתי מספר דקות אבל הייתי שם כבר ב- 0915.
התרשמתי מהרצינות והארגון ומשלוות הנפש של שאול והצוות. קיבלתי שירות מעולה הכולל המלצות שונות שנראות לעניין.
כפי שרשמתי הגעתי עם קופונים שהספיקו לרכישה של המון קפה קלוי לחבר, לעצמי ולמשפחתי קולה ומכונת גלידה ומלאי של קפה לקוי וירוק.
בסה"כ חווית הקנייה הייתה טובה מאוד וגם במקביל הכינו שם כיבוד קל ושתייה לאורחים וקפה.
בהצלחה לרוכשים, למשתדרגים ולנהנים מהמבצע. התחושב שלי היא שהמבצע יעשה יחסי ציבור רבים ופרסום רב לחנות ובל נשכח כי כל אחד שקנה קולה הוא עתה רוכש פוטנציאלי לקפה ירוק, לו אין הרבה מקורות רבים...
נ.ב. - תודה לאמיגו ולשאול
אני הייתי בין הראשונים שהגיעו לסניף של חיפה. כנראה שפגשתי שם כמה מכם, הייתי בין הראשונים (בגלל טעות בניווט (אוי, כבישי השירות הארורים הללו) בזבתי מספר דקות אבל הייתי שם כבר ב- 0915.
התרשמתי מהרצינות והארגון ומשלוות הנפש של שאול והצוות. קיבלתי שירות מעולה הכולל המלצות שונות שנראות לעניין.
כפי שרשמתי הגעתי עם קופונים שהספיקו לרכישה של המון קפה קלוי לחבר, לעצמי ולמשפחתי קולה ומכונת גלידה ומלאי של קפה לקוי וירוק.
בסה"כ חווית הקנייה הייתה טובה מאוד וגם במקביל הכינו שם כיבוד קל ושתייה לאורחים וקפה.
בהצלחה לרוכשים, למשתדרגים ולנהנים מהמבצע. התחושב שלי היא שהמבצע יעשה יחסי ציבור רבים ופרסום רב לחנות ובל נשכח כי כל אחד שקנה קולה הוא עתה רוכש פוטנציאלי לקפה ירוק, לו אין הרבה מקורות רבים...
נ.ב. - תודה לאמיגו ולשאול
יש במבצע הזה הרבה היגיון, אם נסתכל על זה ככה: אז כן אולי בקפה ירוק הוא הפסיד או לא הרוויח כלום, אבל, כמה אנשים קנו היום קולה קפה, מכונות קפה שונות,ועוד דברים שקשורים לתחום, לדעתי הם פשוט הגדילו משמעותית את קהל הלקוחות שלהם במבצע הזה אז גם לזמן הקרוב אפשר להגיד שהוא הרוויח הרבה מעל הממוצע החודשי כי הוא מכר פשוט המון ועוד ימכור בשבוע הזה, ולטווח הארוך יכול להיות שיש פה כדאיות טובה מאוד לעסק בהסתכלות קדימה
זאת רק השערה שלי
או שאולי בכלל הוא מרוקן הכל ובורח בזמן הקרוב
סתם אני לא מאכל להם את זה, אמיגו חיפה זו חנות שאני קונה ממנה כבר 3 שנים ונהנה להכנס אליה כל פעם מחדש
Shutd עוסק בתחום? אפשר פירוט?
זאת רק השערה שלי
או שאולי בכלל הוא מרוקן הכל ובורח בזמן הקרוב
Shutd עוסק בתחום? אפשר פירוט?
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
החשבון הוא פשוט:
2600 שוברים נמכרו כלומר הם הרוויחו 260000 שח פחות ( אני בכוונה לא אומר ש הפסידו כי לא בטוח שהם הפסידו)
במושגים של מגה פירסום וקידום מכירות זה שווה ערך ל דקת שידור ב טלביזיה ו זה מוכר בהוצאות שזה חשוב מאדלקראת סוף שנה
ו הם מחסלים את המלאים כי בשנה חדשה יש דגמים חדשים של ציוד, קפה ירוק טרי יותר וכו"
אבל מישהו כבר אמר פה בפורום למה לעשות את החשבון שלהם, לי זה היה משתלם וכמו ש אני אומר לאישתי
" לא ביזבזתי - חסכתי "
2600 שוברים נמכרו כלומר הם הרוויחו 260000 שח פחות ( אני בכוונה לא אומר ש הפסידו כי לא בטוח שהם הפסידו)
במושגים של מגה פירסום וקידום מכירות זה שווה ערך ל דקת שידור ב טלביזיה ו זה מוכר בהוצאות שזה חשוב מאדלקראת סוף שנה
ו הם מחסלים את המלאים כי בשנה חדשה יש דגמים חדשים של ציוד, קפה ירוק טרי יותר וכו"
אבל מישהו כבר אמר פה בפורום למה לעשות את החשבון שלהם, לי זה היה משתלם וכמו ש אני אומר לאישתי
" לא ביזבזתי - חסכתי "
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
- נתן תודות: 93 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
באמת חבל לי בשבילך. היית צריך לברר לפני אם יש. תשאל אותם אם יש סיכוי להחזר כספי ואם לא אז תדרוש שיתנו לך זיכוי שלא מוגבל בזמן (מעבר ל-60 יום מהיום), אפילו אם זה יהיה רק על ה 2500 ששילמת ולא 5000 (זה יהיה הוגן גם מצידך וגם מצידם).gigikobi כתב:בעסה, רציתי לקנות את האוסקר אבל אין להם במלאי וגם לא יהיה להם לפי מה שהם אומרים.
אבא שלי קנה את הג'ין קפה .
עכשיו צריך למצוא מה לעשות עם 25 תלשוים של 200 ש"ח...