החלו שידורי נסיון ראשונים של מערך שידור HD שHOT מקימים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ערוצים 10 ו-2 כמובן שלא משודרים ב-HDTV, כך שיתכן מאוד שהם עוברים UPSCALING (סידור לא רע אם זה נעשה באופן מספיק טוב).
היתה כבר הודעה על משהו שמתבשל ב-HOT לקראת יוני (רמז רמז) וקיבלתי על כך גם אישור עקרוני ממשרד יחסי הציבור של הוט אתמול.
היתה כבר הודעה על משהו שמתבשל ב-HOT לקראת יוני (רמז רמז) וקיבלתי על כך גם אישור עקרוני ממשרד יחסי הציבור של הוט אתמול.
- oferlaor
- מנהל

bnn3xa,
המכשיר הזה, כמו רוב האחרים הוא תאורטי לחלוטין.
LG לא נחשבת גדולה בתחום STB, חברות כמו תומפסון, ADB, PACE, ZINWELL, ודומיהם תופסים את מרבית הנתח בשוק. כרגע עושה רושם שיש בעיות יציבות (תקיעות, חימום יתר, וכו') עם צ'יפים רבים. יש גם תלונות על בעיות תאימות בין מכשיר X לבין שידור מ-ENCODER של חברה Y... כלומר, יש גם בעיות תאימות.
הבעיה שכולם חשבו שנהיה במצב הזה לפני חצי שנה. כולם כ"כ מאחרים שהמונידאל יבוא וילך והם עדיין יתברברו
המכשיר הזה, כמו רוב האחרים הוא תאורטי לחלוטין.
LG לא נחשבת גדולה בתחום STB, חברות כמו תומפסון, ADB, PACE, ZINWELL, ודומיהם תופסים את מרבית הנתח בשוק. כרגע עושה רושם שיש בעיות יציבות (תקיעות, חימום יתר, וכו') עם צ'יפים רבים. יש גם תלונות על בעיות תאימות בין מכשיר X לבין שידור מ-ENCODER של חברה Y... כלומר, יש גם בעיות תאימות.
הבעיה שכולם חשבו שנהיה במצב הזה לפני חצי שנה. כולם כ"כ מאחרים שהמונידאל יבוא וילך והם עדיין יתברברו
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
guyezra- בעיקרון אני מדריך טכני.
אני חבר באתר מתוך אהבתי לתחום האודיו וידאו (כמו כל החברים כאן...) , לומד בכל יום
דברים חדשים מהאתר וכמובן אוהב ושמח לעזור לחברים - משתדל לעזור במה שאני יודע ויכול.
כל החברים (הפעילים) לומדים ומלמדים אחרים בצורה כזאת או אחרת ללא יוצא מהכלל - אני מאמין שגם עופר ומרטין לומדים דברים חדשים מהאתר (תקנו אותי אם אני טועה...
) וכמובן מלמדים הרבה.
האתר שלנו הוא אחד המקצועיים ביותר בישראל בתחום האודיו וידאו (לפי דעתי הוא הכי מקצועי) ומה שעושה אותו לכזה נפלא ומקצועי זה כמובן החברים המקצועיים והנפלאים שנמצאים פה.
בשתי מילים אני - מכור לאתר.
אני חבר באתר מתוך אהבתי לתחום האודיו וידאו (כמו כל החברים כאן...) , לומד בכל יום
דברים חדשים מהאתר וכמובן אוהב ושמח לעזור לחברים - משתדל לעזור במה שאני יודע ויכול.
כל החברים (הפעילים) לומדים ומלמדים אחרים בצורה כזאת או אחרת ללא יוצא מהכלל - אני מאמין שגם עופר ומרטין לומדים דברים חדשים מהאתר (תקנו אותי אם אני טועה...
האתר שלנו הוא אחד המקצועיים ביותר בישראל בתחום האודיו וידאו (לפי דעתי הוא הכי מקצועי) ומה שעושה אותו לכזה נפלא ומקצועי זה כמובן החברים המקצועיים והנפלאים שנמצאים פה.
בשתי מילים אני - מכור לאתר.
-golan-
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
חוץ מזה שאני מסכים ב-1000% למה שכתבתRCA כתב:guyezra- בעיקרון אני מדריך טכני.
כל החברים (הפעילים) לומדים ומלמדים אחרים בצורה כזאת או אחרת ללא יוצא מהכלל - אני מאמין שגם עופר ומרטין לומדים דברים חדשים מהאתר (תקנו אותי אם אני טועה...) וכמובן מלמדים הרבה.
בשתי מילים אני - מכור לאתר....
התכוותי יותר לכיוון הידע בממירי הוט והתכנים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

שניהם מסוגלים לשדר HDTV באיכות גבוהה. המגבלה התאורטית של הכבלים גבוהה מזו של יס, אבל זה תלוי בפורמט וברוחב הסרט שיקצו לנושא.
מקווה שמדובר בערוץ תוכן אמיתי (ולא עוד גירסא של HD1).
מקווה שמדובר בערוץ תוכן אמיתי (ולא עוד גירסא של HD1).