חיפשתי קצת ולא הצלחתי למצוא תוכנה שמאפשרת הקלטה של 2-3 מצלמות רשת (USB Webcams) עם יכולת Motion detect לטובת הקלטה של מצלמות אבטחה לבית.
מישהו מכיר תוכנה סבירה (ועדיף בחינם) לווינדוס 7?
תודה

עוד לא חקרתי לעומק, אבל אני חושב שאתה טועה. התוכנה היא זו שאמורה לזהות אם חלק מהמסך השתנה מהמצב הקודם שלו ולהפעיל התראה. המצלמה היא לא פקטור כאן..agent__smith כתב:זיהוי תנועה מצריך שהחומרה תתמוך, לא כל מצלמה יודעת....
יש לי תוכנה כזה אבל היא לא בחינם (אני כתבתי אותה....TomerP כתב:עוד לא חקרתי לעומק, אבל אני חושב שאתה טועה. התוכנה היא זו שאמורה לזהות אם חלק מהמסך השתנה מהמצב הקודם שלו ולהפעיל התראה. המצלמה היא לא פקטור כאן..agent__smith כתב:זיהוי תנועה מצריך שהחומרה תתמוך, לא כל מצלמה יודעת.......

אני יכול להראות לך מצלמה שמצלמת קיר בירושלים ותראה כמה התראות תנועה תקבל בשעות הערב כאשר מעבד התמונה של המצלמה גורם לשינויים בתמונה ולא מדובר על מצלמה פשוטה או זולהziv_r כתב: לגבי מה שהוזכר מוקדם יותר על חיישני תנועה, אין חובה בחיישן כזה בצד של המצלמה, תוכנה יודעת לעשות את זה טוב מאוד.
Yawcam...

כשכתבתי "שאני כתבתי את התוכנה" זה אומר שקניתי SDK מוכן לקשר בין התוכנה שלי למצלמות בודדות (IP, מקומיות...)ziv_r כתב:a_yaron,
אני מדבר מנסיון, אני מריץ פרוייקט כזה בהצלחה כבר מעל לחודש עם 0 התראות שווא ומספר מדוייק של התראות אמת וזאת לאחר קצת Trial & Error עם רגישות חיישן התנועה. בפרוייקט הזה יש שימוש ב-3 מצלמות USB, אחת זולה מאוד ועוד 2 יותר יקרות - אין התרעות שווא לא משנה מה עלות המצלמה.
במקרה שלך אתה רשמת שאתה כתבת את התוכנה, אז ייתכן ומשהו בתוכנה או במצלמה לא תקין וגם ייתכן כי הרגישות מכוונת על גבוה מידי.
אני מריץ פרוייקט נוסף עם מצלמת Web-Cam, אך שם השימוש בתוכנה אחרת בשם Surveillance Station 5. בתצורה זאת ניתן לבחור בין חיישן התנועה במצלמה או בתוכנה, בשתי המקרים מספר אזעקות השווא הינן 0 לאחר כיוון רגישות חיישן התנועה....