המלצות לנגני מדיה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NimrodKadim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #1 

זהו. נמאס לי מהמחשב שיש לי בסלון (מחשב נייד עגלה P3 עם 196MB), ואני שוקל אפשרות להחליף אותו (ואם אפשר גם את נגן ה-DVD) בנגן מדיה.

המחשב שמשמש אותי כיום הוא בעיקר לצפות בתמונות, סרטים ולשמוע מוזיקה. אני לא משתמש בו להקלטה.

העניין שלא ממש מצאתי מבחר של נגנים מלבד השניים שמופיעים כאן (ה-Z500 וה-TVIX500).

חשוב לי שתהיה לו אפשרות חיבור ל-WiFi בבית.

האם השוק בארץ עדיין מצומצם? אשמח לקבל המלצות וקישורים לאתרים שמוכרים בארץ.

נמרוד
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2276
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

תעקוב אחרי NOWCOM - לגבי דור שהם קראו לו NOWCOM-600 יש לו WIFI11G והם שוקלים להוסיף DVD.
לי יצא לבדוק את האב טיפוס והוא בהחלט טוב גם כן מבוסס ציפ סיגמא כמו של Z500 מאותו דור.
גם PLANT הובא בדגם ראשוני לארץ מאותה סדרה של ציפים. (ראה סקירה שלי)
לגבי NOWCOM היצור המסיבי והיבוא יתחיל ברגע שיאושר הIPTV VOD לבזק! וכנראה ישווק דרך ספקי אינטרנט.
תלך לדביק הראשי בHTPC ומשם לנגני MEDIA STREAMER .

מעבר לזה יש נגנים שאני פחות מכיר שהתחילו להביא ארצה כמו PINACLECENTER 200 על ידי אלודה וגם מסדרת DLINK וKISS חדשים יותר. אחד הלינקים מכיל כתובות בדביק. גם את DATA IO JVC ניתן להשיג בארץ (עופר בדק אותו).

אגב לי יש NOWCOM NC-500 (שתומך ב11B ) ומשמש לי להצגת סרטים לפני מסילת ריצה אבל לטלויזיה היתי הולך כבר עם דור חדש ושידור אלחוטי מהיר. (תמיכה בפורמטים כמו מיקרוסופט HD זה פקטור חשוב לאורך זמן. )
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

NimrodKadim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #3 

תודה רבה. היכן אני יכול למצוא את הדגמים שהזכרת?
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2276
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”