שלום לקהילת חולי ההגה,
לאחר שהזלתי ריר במשך מספר שבועות מול השרשורים של ה-GT5 החלטתי השבוע לרכוש את המשחק. אין ספק שמדובר במשחק מושקע, אך שמשחקים בו באמצעות הג'ויסטיק מרגישים שחסר משהו.. לא אמרת נואש והתחלתי לשוטט קצת באתר ולבסוף נתקלתי ב-G27 שעולה כ-300$ בחו"ל. השאלות שלי מופנות למי שמשתמש/השתמש בהגה הזה - האם מדובר בתחושה ריאליסטית שמתקרבת לחווית נהיגה אמיתית? מה הבאגים שיש במוצר?
G27
את זה אתה לא הולך לקבל משום הגה אבל לזכותו של ה G27 יאמר שהוא נחשב לאחד הטובים מסוגו.שמתקרבת לחווית נהיגה אמיתית?...
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
קודם כל - ברוך הבא לקהילת ה-GT הישראלית.... יותר נהגים יותר טוב...
לאחי יש את ה-G27 והוא היה אצלי למשך מספר חודשים על ה-GT5.
אין ספק שזה הגה מעולה !!!! החסרון היחיד הוא שהמשחק לא תומך בו באופן רשמי ולכן לא ניתן לכוון את הכפתורים איך שרוצים. אבל כל הפונקציות עובדות (הילוכים, ידני, קלאצ').
אני ממליץ עליו בחום...
נשאלת השאלה - האם יש לך אפשרות להביא את ההגה מארה"ב? כי בארץ לא ממש ניתן להשיג אותו, וגם אם כן זה באיזור ה-2500ש"ח.
לאחי יש את ה-G27 והוא היה אצלי למשך מספר חודשים על ה-GT5.
אין ספק שזה הגה מעולה !!!! החסרון היחיד הוא שהמשחק לא תומך בו באופן רשמי ולכן לא ניתן לכוון את הכפתורים איך שרוצים. אבל כל הפונקציות עובדות (הילוכים, ידני, קלאצ').
אני ממליץ עליו בחום...
נשאלת השאלה - האם יש לך אפשרות להביא את ההגה מארה"ב? כי בארץ לא ממש ניתן להשיג אותו, וגם אם כן זה באיזור ה-2500ש"ח.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab