gaggia syncrony digital חדשה - מחפש טיפים והצעות :)

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
aviadbkk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

sagyle כתב:עבדתי מס' חודשים כבריסטה בארומה כדי להבין כמה אני לא מבין ...
הכנת קפה הינה אומנות . יש כל כך הרבה גורמים שישפיעו על איכות הקפה בסופו של דבר :
טמפ' של המכונה , גודל גרגירים , לחץ , מכונה חמה יותר (קפה יוצא לא משהו בשעתיים ראשונות של הדלקה) , אטימה נכונה של מנת הקפה , כמות מדוייקת של קפה (יותר או פחות מדי ישנה לחץ) ועוד ועוד .
אז ברגע שאתה שולט גם על הלחץ שמשתנה במכונה מסוג E-65 באופן אוטומטי זה מאוד מסבך את העניין . השיטה כאן היא שיטה של לחץ עם סוג של מנוף . לא התנסיתי בעצמי אבל טעמתי כאמור מנת אספרסו שהמכונה הפיקה מידיים מיומנות.

בסופו של דבר גם הנוחות חשובה ,
לדוגמא ,
רציתי בהתחלה לרכוש גם את racillio sylva (יש פה בטח איזה 100 שגיאות כתיב :lol:
לבסוף קניתי gaggia syncrony digital שהיא מוציאה קפה פחות טוב בהרבה אבל היא טוחנת את הפולים ומוציאה קפה בלי כל הלכלוך והבלאגן - חשבתי על זה שאין לי כח בבוקר להתחיל להתעסק עם מכונה ומטחנה ונקיונות ואני מרוצה ממה שבחרתי .
...
היי שגיא...

עברו שנתיים מאז הקניה שלך ורציתי לשאול אם א'- המכונה עדיין תקינה?...רכשתי עכשיו אחת כזאת ...ו ב'-האם יש לך (ולשאר חברי הפורום) המלצה לגבי הכיוונים שלה?...מידת החוזק והטחינה...ובכלל טיפים עם הנסיון שלך איתה...

אקדים תודה לבקשה....
אביעד.

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 10116
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

aviadbkk,
ברוך הבא לאתר :)

העברתי לך את ההודעה לשרשור נפרד, ייעודי בשבילה, ונתתי לה כותרת מתאימה.
אין שום סיבה לשרשר שאלה כזו לתוך שרשור בן שנתיים.

בצורה כזו, יותר אנשים יחשפו להודעתך ותקבל תשובות של יותר מאשר "שגיא".

כפי שאומרים ב Hometheater.co.il - ת.ת.ת!

(תתחדש, תהנה, תמונות!)

aviadbkk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שיא השיאים לקפה בבית!!!

שרשור שלא נקרא #3 

היום הגיע הפריט הנכסף בדואר....Bella Professional Sensio Bella Milk Frother
ואני כבר לא צריך לדאוג אם שרפתי את החלב או לא ולנסות להוציא חלב מוקצף באמת ולא סתם בועות סבון מעצבנות...
מכשיר מדהים פשוט וקל שעלה 150 ש"ח כולל משלוח...ועכשיו באמת בשילוב עם הקפה הבאמת מצוין שהמכונה מצליחה להפיק...כל בוקר יהפוך להרבה יותר שמח :-) :D
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”