הסקובה נתקע ! עזרה בבקשה ! (סרטון אישי מצורף !!!)

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
baraka121 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולם !
ברשותי נמצא מכשיר רובוט שוטף מבית iRobot שנרכש לפני כחודש מאתר eBay במצב חדש לחלוטין ! ולא היו איתו בעיות עד היום ! המכשיר הוא מדגם Scooba 380 (מקביל למכשיר שנמכר בישראל - Scooba 385) והיום בהפעלתו לפתע נתקלתי בבעיה מוזרה ! המכשיר נתקע מספר פעמים עד להופעת תקלה מסוג i'm stuck ו-5 צפצופים מצורפים לתקלה זו.

ע"פ אתר היצרן וחוברת ההפעלה של המכשיר התקלה היא באחד משני הדברים הבאים:

1.הסוללה לא נמצאת במקומה.
2.הגלגלים הראשיים (2- הגלגלים שממוקמים במרכז המכשיר) תקועים ואינם יכולים לזוז מסיבה כלשהי.

אני בדקתי את המכשיר ושני הבעיות הללו אינן קיימות לאחר הבדיקה שערכתי.

אחד מחבריי הפורום שברשותו נמצא מכשיר זהה נתקל גם בבעיה מסוג כזה ???
אבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה ! :mrgreen:
תודה מראש. :D
ברק.

ע"מ להמחיש את התקלה בצורה ברורה ומובנת לכל. צילמתי אותה באייפון שלי והנה היא לפניכם !

ד"א !!! התקשרתי למרכז התמיכה הישראלי (קהלת יבוא...) והטכנאי שם גימגם לי ובעצמו לא ידע מהי הבעיה מה שהוא אמר לי זה רק : "בוא אלינו ונבדוק..." הוא לא ידע כלום ורק ניסה אותי למשוך אותי אליהם למרכז השירות ביהוד ! התמיכה הישראלית גרועה ולא נותנת שירות ואפילו לא מנסה לעזור... ככה שאני לא מתחרט על כך שקניתי מ-eBay !!!

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3361
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 426 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

ניסית לנקות חיישנים ?
הוא נוסע אצלך אחורה יותר מקדימה - יכול להיות שהוא חושב שיש לו מחסום או מכשול מקדימה ולכן נסוג ונתקע?

baraka121 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #3 

כן אחי ניקיתי את כל החלק הקדמי הפנימי שלו היום... פירקתי אותו היום לחתיכות ועשיתי לו פן קר על עוצמה מקסימלית... :D יש יותר מזה ?!
בקשר לדבר השני שאמרת - הבאת עובדה או שאלת שאלה ?!

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3361
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 426 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

זו נראית לי עובדה מהצפייה בסרטון.

פירקת את המגן הקדמי ? יכול להיות שרגש פגום ולכן הוא נע ככה.- נדמה לי שיש אפשרות לנתק רגש ולראות מה קורה.
תבדוק שהרכבת הכל נכון ושאין רכיב כמו המברשות והפלסטיק שלהן שאולי לא יושב טוב בדיוק.
או איזה גג"ש שלא התלבש נכון.

ניקית את המכשיר והפילטרים כמו שצריך? נזהרת שלא יהיו נוזלים בחלק הצהוב בתושבת הפילטר?

baraka121 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #5 

אתה יכול להסביר לי איך אני יכול לנתק רגש ולבדוק מה קורה ?
הרכבתי הכל נכון ב-1,000,000% ובדקתי מלא מלא פעמים שהכל במקום ותקין !

סליחה על הבורות.. מה זה גג"ש ??? :?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5877
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 296 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

baraka121 כתב:
סליחה על הבורות.. מה זה גג"ש ??? :?
...
אני מניח שזה גלגל שיניים :)

ונראה לי שאתה ממהר לרדת על טכנאי של קהלת. הם סה"כ לא מזמן התחילו לשווק את סקובה, ואני לא מאמין שיש להם כבר ניסיון רב עם התקלות שלו. לעזור מרחוק בדברים כאלה לא ממש קל, מה הוא כבר יכול להגיד לך??? כך שאני ממש לא מתפלא מהצעה שלו לבוא אליהם למעבדה, ובנוסף אתה בטח גם תצטרך לשלם על השירות.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20653
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 1005 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

baraka121
לא ברור מה אתה רוצה מהטכנאי, שינחש מה התקלה?
תגיע ויבדקו תדע.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

baraka121 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #8 

התקלה החלה בזה שהסקובה היה מגיע למדרגות ושם הוא כבר היה צועק i'm stuck הוא לא היה מתגלגל פשוט הוא היה צועק רק i'm stuck !!! עם הזמן זה התגלגל לבעיה הנ"ל... לפי סבירות דעתי מה שהמשתמש שטוען שהלך Sensor נראה לי צודק...

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3742
נתן תודות: 255 פעמים
קיבל תודות: 218 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

baraka121 כתב:
ד"א !!! התקשרתי למרכז התמיכה הישראלי (קהלת יבוא...) והטכנאי שם גימגם לי ובעצמו לא ידע מהי הבעיה מה שהוא אמר לי זה רק : "בוא אלינו ונבדוק..." הוא לא ידע כלום ורק ניסה אותי למשוך אותי אליהם למרכז השירות ביהוד ! התמיכה הישראלית גרועה ולא נותנת שירות ואפילו לא מנסה לעזור... ככה שאני לא מתחרט על כך שקניתי מ-eBay !!!
...
אותי זה דווקא משכנע לרכוש מהיבואן בארץ, כך שבעיה כזו היתה נפתרת בתיקון ללא עלות או החלפה לחדש.
ממש לא ברורה הטענה שלך. לא רכשת מהם את המוצר כך שהם לא חייבים לך כלום. יש חברות הרבה יותר גדולות שגם שירות תיקונים לא מוכנות להציע למי שלא רכש מהם.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3500
נתן תודות: 183 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

baraka121 כתב:
...
אני ממש לא מבין אותך.
איזה מין שירות אתה מצפה לקבל בטלפון? סכימה?

בתור אחד שניצל את השירות שלהם פעמיים (במסגרת האחריות) התיקון היה לשביעות רצוני וסה"כ הייתי די מרוצה מהם.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5345
נתן תודות: 954 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

שלח מייל ליצרן בחו"ל עם הסרט , שיגידו לך כיצד לעשות RESET למכשיר , אולי זה יעזור.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

החברה מיהוד הם הכי אחלה שבעולם , הם נותנים שירות מצויין גם ללקוחות איביי , כמו שנאמר לך הסקובה חדש בארץ ולכן הניסיון של הטכנאים מועט , מה גם שטלפונית הם לא יכולים לעשות יותר ממך (הוראות יצרן) . לא ברור מה ציפית מהם אבל לדעתי בכל אופן-מגיע להם כל הכבוד על השירות שהם נותנים והאדיבות שלהם .
GO VEGAN

extra2012
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #13 

ניסית עם כבלים??

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”