מצלמת SLR מומלצת למתחיל + עדשה
דבר ראשון שצריך לדעת זה שאין DSLR "גרועה". כולן מצלמות טובות והשאלה היא מה אתה מתכוון לעשות
איתה (גם התקציב משחק תפקיד כמובן). האם אתה אוהב להשתמש בעינית אופטית או שאתה מעדיף להיעזר
במסך החיצוני? האם אתה מתכוון לשדרג בעתיד לעדשות נוספות? האם חשוב לך צילום וידאו? וכו'.
איתה (גם התקציב משחק תפקיד כמובן). האם אתה אוהב להשתמש בעינית אופטית או שאתה מעדיף להיעזר
במסך החיצוני? האם אתה מתכוון לשדרג בעתיד לעדשות נוספות? האם חשוב לך צילום וידאו? וכו'.
-
tiptipon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
- שם מלא: גיא ברוך
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תודה על התשובה
התקציב בסביבות 3000 כולל עדשה אני מבין שעדשה זה החלק היקר בסיפור .
כן אני אוהב להשתמש בעינית עדיף מבחינתי לשדרג עדשה יכול להיות לא בטוח
וידאו לא כל כך חשוב ...
המליצו לי על NIKON D5100
התקציב בסביבות 3000 כולל עדשה אני מבין שעדשה זה החלק היקר בסיפור .
כן אני אוהב להשתמש בעינית עדיף מבחינתי לשדרג עדשה יכול להיות לא בטוח
וידאו לא כל כך חשוב ...
המליצו לי על NIKON D5100
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כשהתקציב הוא 3000, החלק היקר הוא המצלמה, בשביל להתאים לך עדשה צריך לדעת מה אתה מתכוון לצלם.
שאלה\ות חשובה\ות מאוד: למה אתה רוצה SLR? יש לך ידע בצילום? אתה מתכוון ללמוד את התחום? זה מעניין אותך? לSLR שמצלמת רק במצב אוטומטי אין יתרון משמעותי על מצלמות סופר-זום. אתה מוכן להתעסקות עם עדשות ולסרבול של סחיבת המצלמה והאביזרים הכבדים?
שלא תוציא הרבה כסף ותתאכזב מהתמונות או מהחוויה.
יש סגנון צילום ספציפי שאתה מתעניין בו?
אני אישית מעדיף את קנון, ברמת כניסה יש את 600D או 1100D.
שאלה\ות חשובה\ות מאוד: למה אתה רוצה SLR? יש לך ידע בצילום? אתה מתכוון ללמוד את התחום? זה מעניין אותך? לSLR שמצלמת רק במצב אוטומטי אין יתרון משמעותי על מצלמות סופר-זום. אתה מוכן להתעסקות עם עדשות ולסרבול של סחיבת המצלמה והאביזרים הכבדים?
שלא תוציא הרבה כסף ותתאכזב מהתמונות או מהחוויה.
יש סגנון צילום ספציפי שאתה מתעניין בו?
אני אישית מעדיף את קנון, ברמת כניסה יש את 600D או 1100D.
-
tiptipon
- חבר פעיל מאוד

יש לי מצלמת P&S של סוני כבר 7 שנים הגיע הזמן להתקדם גם מבחינה מקצועית יש לי טיפה ידע
אני מתכוון לרכוש כרגע עדשה אחת בעתיד הכול פתוח ...
השימוש העיקרי זה צילום של "התכשיט" של הבית ( הבת שלי כמובן
) בחוץ וגם בבית
תקציב זה בעיה אבל בשביל ההתחלה לא רציתי להוציא סכום גבוה מדי ולהסתבך עם "ההנהלה"
אני מתכוון לרכוש כרגע עדשה אחת בעתיד הכול פתוח ...
השימוש העיקרי זה צילום של "התכשיט" של הבית ( הבת שלי כמובן
תקציב זה בעיה אבל בשביל ההתחלה לא רציתי להוציא סכום גבוה מדי ולהסתבך עם "ההנהלה"
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
D5100 זו יופי של מצלמה. במצלמה הזו יש כרגע את החיישן הטוב ביותר שיש כרגע בשוק מבחינת רזולוציה \ טווח דינאמי \ רעש. ממליץ לך לרכוש אותה לא בדיוטי פרי אלא בקאמרה מיה או ארליך זה פשוט יצא לך יותר זול. מה גם שתוכל להתאמן וללמוד אותה קצת לפני הנסיעה. אחרי שההנהלה תרגע מההוצאה הכספית אני ממליץ לך בחום לרכוש את ה 35mm f/1.8 העדשה הזו תעזור לך לצלם את התכשיט בבית ללא פלאש חיצוני.
ליאור
ליאור
-
tiptipon
- חבר פעיל מאוד

OK תודה רבה אני טס מחר ( - : אז אין לי כלכך הרבה זמן לחפש וללמוד נראה לי שנרכוש בדיוטי (הבדל גדול במחיר ? ) ונתאמן בטיול
תודה רבה לכוווולכם על העזרה לאחר הרכישה נעדכן כולל תמונות
תודה רבה לכוווולכם על העזרה לאחר הרכישה נעדכן כולל תמונות
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יקח לך כמה זמן להסתדר עם המצלמה, אני לא יודע אם אתה מתכוון לנפוש בבית מלון, או לעשות טיול בשטח,tiptipon כתב:OK תודה רבה אני טס מחר ( - : אז אין לי כלכך הרבה זמן לחפש וללמוד נראה לי שנרכוש בדיוטי (הבדל גדול במחיר ? ) ונתאמן בטיול
תודה רבה לכוווולכם על העזרה לאחר הרכישה נעדכן כולל תמונות...
תקח בחשבון שאם זאת האופצייה השנייה אז רוב הסיכויים שלא תהייה מרוצה מהתמונות מהטיול, אלא אם כן למדת או התנסית לפני בSLR כלשהוא
DSLR רוכשים כאשר יש לך רצון מסויים להתקדם ולהשקיע הרבה זמן בצילום, אחרת אתה תקבל תמונות פחות טובות ממצלמות קומפקטיות.
כיום יש מצלמות קומפקטיות אשר נותנות איכות תמונה זהה למצלמת DSLR+עדשת קיט אבל עם היתרון שהן יכולות להיכנס לכיס והרבה יותר נוחות לשימוש - לדוגמה כמו האולימפוס XZ-1
החיישן של DSLR בערך פי-3 יותר רגיש מהחיישן של XZ1 - אך העדשה של XZ-1 מכניסה בידיוק פי-2 יותר אור מהעדשת קיט של DSLR, לכן בגדול אתה מקבל את אותה התמונה כמו בDSLR, בגלל הצמצם גם העומק השדה אליו ניתן להגיע הוא זהה
למצלמה יש זום שמגיע עד 112מ"מ, מספיק לרוב השימושים (חוץ מלמשחקי זום)
באם תרצה תוכל לרכוש עינית איכותית כתוספת לXZ-1
על פי האינפורמצייה שרשמת אין לי ספק שהיא הרבה יותר מתאימה לך אבל בישבילזה צריך קודם כל להפנים שDSLR הוא לא התשובה תמיד
אם ברצונך להשקיע בעדשות ולהתעסק עם צילום בצורה רצינית ואו מקצועית רק אז אני ממליץ על DSLR
-
tiptipon
- חבר פעיל מאוד

חזרתי אתמול בערב ללא מצלמה חדשה
בגלל תור עצום בבידוק
אז עכשיו יש לי זמן ברגוע לחפש מצלמה DSLR לאחר השימוש בטיול במצלמה P&S של סוני הבנתי שאני מפספס הרבה אז עכשיו צריך לחפש מצלמה ועדשה
תקציב לא משנה השימוש בעיקר לצילום המשפחה בבית וכמובן לטיולים בארץ ובחו"ל
אני מחפש מצלמה שלב אחד יותר ממתחיל מכיוון שיש לי קצת ניסיון וגם קורס לפני כמה שנים אני חושב שעדשה 18-200 תספיק להתחלה A/F לא יזיק
תודה לכל המשיבים ממקודם
תקציב לא משנה השימוש בעיקר לצילום המשפחה בבית וכמובן לטיולים בארץ ובחו"ל
אני מחפש מצלמה שלב אחד יותר ממתחיל מכיוון שיש לי קצת ניסיון וגם קורס לפני כמה שנים אני חושב שעדשה 18-200 תספיק להתחלה A/F לא יזיק
תודה לכל המשיבים ממקודם
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
מצטער לשמוע שלא קנית בסוף.
אני חושב ש18-200 זה טווח גדול מידי, בעדשות עם טווח גדול מאוד אתה מתחיל לאבד איכות, הקצוות נהיים רכים וכהים, יש עויית בצבעים ואתה נהיה מוגבל מבחינת מפתח צמצם בקצה הארוך, חבל, בייחוד כשעכשיו אתה מעוניין בקצת יותר מ"רמת כניסה".
אני חושב שכדאי לחלק את הטווח הזה לשתי עדשות לפחות. (למשל : 17-70, 70-200 או קומבינציה דומה)
אני חושב ש18-200 זה טווח גדול מידי, בעדשות עם טווח גדול מאוד אתה מתחיל לאבד איכות, הקצוות נהיים רכים וכהים, יש עויית בצבעים ואתה נהיה מוגבל מבחינת מפתח צמצם בקצה הארוך, חבל, בייחוד כשעכשיו אתה מעוניין בקצת יותר מ"רמת כניסה".
אני חושב שכדאי לחלק את הטווח הזה לשתי עדשות לפחות. (למשל : 17-70, 70-200 או קומבינציה דומה)
- LiorDrZ
- חבר ותיק

עדשת 18-200 של ניקון עולה יותר מ 3200 ש"ח חדשה וכ 2400 יד שניה. עדשות צד שלישי בטווח הזה לא מתקרבות לאיכות של הניקון הזו ולכן לא הייתי מתפשר. בקיצור התקציב שלך קצת בעייתי לעדשה הזו + מצלמת DSLR חדשה.
-
tiptipon
- חבר פעיל מאוד

הלכתי לפי המלצותיכם ומצאתי את העסקה הזאת
http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=3243
מה אתם אומרים ???
תקציב לא בעייתי
מה אתם אומרים ???
תקציב לא בעייתי
הייתי ממליץ לך מאוד ללכת על קנון 1100D עם עדשה בסיסית 18-55 שמגיעה איתה
ולרכוש עדשה "משלימה" 55-250 או 75-300 הן ממש לא יקרות באזור ה 800 ש"ח
חשוב מאוד לקנות עדשה עם IS יש כאלו עם USM הבנתי שזה "משתיק קול" יותר רלוונטי למי שמצלם חיות כדי שהרעש של תזוזת העדשה לא יבריח אותם.
תקבל איתה טווח עצום והיא מפיקה תמונות מדהימות!
אני קיבלתי את הדגם הקודם 1000D מתנה, ואני מאוד מרוצה מהמצלמה!!
ולרכוש עדשה "משלימה" 55-250 או 75-300 הן ממש לא יקרות באזור ה 800 ש"ח
חשוב מאוד לקנות עדשה עם IS יש כאלו עם USM הבנתי שזה "משתיק קול" יותר רלוונטי למי שמצלם חיות כדי שהרעש של תזוזת העדשה לא יבריח אותם.
תקבל איתה טווח עצום והיא מפיקה תמונות מדהימות!
אני קיבלתי את הדגם הקודם 1000D מתנה, ואני מאוד מרוצה מהמצלמה!!
Kobi D
- LiorDrZ
- חבר ותיק

הסט הכי טוב שאתה יכול לקנות היום בניקון.tiptipon כתב:הלכתי לפי המלצותיכם ומצאתי את העסקה הזאת
מה אתם אומרים ???
תקציב לא בעייתי...