עוד כמה זמן לדעתכם יצאו סרטי hd באותו יום שיצאו סרטי dvd?
סתם מעניין אותי.
מתי אתם חושבים סרטי hd יצאו באותו יום שיצאו סרטי dvd.
אתה חושבים בקרוב? או בעוד שנה?
אישית אני חושב עד סרטי dvd וhd (כמובן אותו כותר) יצאו באותו יום, ייקח בערך שנה לפחות או אפילו שנה וחצי.
חושבים יזחל כל עניין כותרי הhd למכירה?
מה אתכם?
מתי אתם חושבים סרטי hd יצאו באותו יום שיצאו סרטי dvd.
אתה חושבים בקרוב? או בעוד שנה?
אישית אני חושב עד סרטי dvd וhd (כמובן אותו כותר) יצאו באותו יום, ייקח בערך שנה לפחות או אפילו שנה וחצי.
חושבים יזחל כל עניין כותרי הhd למכירה?
מה אתכם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הרבה יותר זריז מזה.
יש תנועה שלמה שמטרתה להוציא DVD, HD-DVD, שידור טלויזיוני בתשלום וקולנוע כולם באותו יום בדיוק. אם אני זוכר נכון קוראים לזה SAME DAY RELEASE.
הרעיון הוא שתבחר את הפורמט שאתה מעדיף עבור כל סרט. כלומר, אם אהבת את הסרט שכרגע יצאת ממנו הם רוצים לאפשר לך לרכוש את ה-DVD או HD DVD כבר בבית הקולנוע...
יש תנועה שלמה שמטרתה להוציא DVD, HD-DVD, שידור טלויזיוני בתשלום וקולנוע כולם באותו יום בדיוק. אם אני זוכר נכון קוראים לזה SAME DAY RELEASE.
הרעיון הוא שתבחר את הפורמט שאתה מעדיף עבור כל סרט. כלומר, אם אהבת את הסרט שכרגע יצאת ממנו הם רוצים לאפשר לך לרכוש את ה-DVD או HD DVD כבר בבית הקולנוע...
ההחלטה מתי יצאו סרטי DVD גם בפורמט HD-DVD במקביל זוהי סך הכל החלטה של הנוגעים בדבר שיכולה לקרות מחר עוד בעוד חצי שנה, מה גם שאנחנו מתבשרים כל פעם על סרטים נוספים שיוצאים בפורמט זה , במה שנוגע לנו נראה לי שזה יקח זמן רב מאוד עד שנראה ספריות עם סרטי HD .
לירון, כמובן ספריות hd לא נראה בזמן הקרוב.
עופר,
בהתחשב בכך שבערך יש רק מיליון ומשהו אנשים בארצות הברית עם מסכי hd,
אני באמת חושב שזה שוק קטן עבור האולפנים הגדולים, והם לא ירוצו ויוציאו hd כל כך מהר.
אני בטוח שתתקן אותי בנוגע למליון איש, אבל כמו שלא כל אחד קונה סרטי dvd לא בטוח שכולם יקנו hd ישר, כך שהמספר של אלה שירכשו יותר קטן.
אני באמת חושב שיקח מעט זמן עד שבאמת זה יהיה same day release לגבי הפורמט, ואפילו אם כן מספר זניח ביותר (בקנה מידה גודל).
אגב זה גם לא כל כך משנה, מכוון שבישראל אנחנו במצב שונה, אפילו אם קנה המידה יהיה קטן, בסופו של דבר אנחנו נוכל להוריד מng.
עופר,
בהתחשב בכך שבערך יש רק מיליון ומשהו אנשים בארצות הברית עם מסכי hd,
אני באמת חושב שזה שוק קטן עבור האולפנים הגדולים, והם לא ירוצו ויוציאו hd כל כך מהר.
אני בטוח שתתקן אותי בנוגע למליון איש, אבל כמו שלא כל אחד קונה סרטי dvd לא בטוח שכולם יקנו hd ישר, כך שהמספר של אלה שירכשו יותר קטן.
אני באמת חושב שיקח מעט זמן עד שבאמת זה יהיה same day release לגבי הפורמט, ואפילו אם כן מספר זניח ביותר (בקנה מידה גודל).
אגב זה גם לא כל כך משנה, מכוון שבישראל אנחנו במצב שונה, אפילו אם קנה המידה יהיה קטן, בסופו של דבר אנחנו נוכל להוריד מng.
- oferlaor
- מנהל

tevel3,
זה בכלל לא הפואנטה. הרעיון של HD זה שהם יכולים למכור שוב את אותו קטלוג סרטים, וגם בכך שמדובר בפורמט שכרגע אין דרך לעשות לו RIP.
ההיפך, שווה להם לעבור ל-HD DVD או BD אקסקלוסיבית...
זה בכלל לא הפואנטה. הרעיון של HD זה שהם יכולים למכור שוב את אותו קטלוג סרטים, וגם בכך שמדובר בפורמט שכרגע אין דרך לעשות לו RIP.
ההיפך, שווה להם לעבור ל-HD DVD או BD אקסקלוסיבית...
שיחרור הHD DVD כנראה יקרה מהר מאוד, סכ"ה יותר קל וזול לחברות לעשות מסטרים לHD DVD מאשר לDVD רגיל.
בקשר ליציאתם של כותרים לDVD וקולנוע באותו יום , זה כנראה לא יקרה בזמן הקרוב, הקולנוע סופג מכה קשה מתוכן הHD והתוכן הדיגיטאלי בכלל, ההכנסות שלהם יורדות באופן חד מאוד כל שנה, האולפנים כבר דיברו על זה שהקולנוע הוא היעד שהם מעדיפים, אז הם יעשו הכל כדי לשמור עליו חיי.
מה שאותי מעניין זה מתי נראה אוספים שלמים של סרטים על דיסק של BD, הרי דיסק כזה יכול להכיל מ25GB עד 200GB, בשלב הראשון יכיל כ50GB, על 50GB אתה יכול להכניס את כל האוסף של ג'ימס בונד באיכות די וי די על דיסק אחד!
או את כל המהדורה המורחבת של שר הטבעות ב720P על דיסק אחד!
בקשר ליציאתם של כותרים לDVD וקולנוע באותו יום , זה כנראה לא יקרה בזמן הקרוב, הקולנוע סופג מכה קשה מתוכן הHD והתוכן הדיגיטאלי בכלל, ההכנסות שלהם יורדות באופן חד מאוד כל שנה, האולפנים כבר דיברו על זה שהקולנוע הוא היעד שהם מעדיפים, אז הם יעשו הכל כדי לשמור עליו חיי.
מה שאותי מעניין זה מתי נראה אוספים שלמים של סרטים על דיסק של BD, הרי דיסק כזה יכול להכיל מ25GB עד 200GB, בשלב הראשון יכיל כ50GB, על 50GB אתה יכול להכניס את כל האוסף של ג'ימס בונד באיכות די וי די על דיסק אחד!
או את כל המהדורה המורחבת של שר הטבעות ב720P על דיסק אחד!
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
Omeckron
למה 720P? כבר הורדת לי ברזולוציה?
וסמוך עליהם שהם ימרחו את האוספים על כמה קופסאות, זה פשוט נראה יותר טוב...
tevel3
HD זה לא רק לקניה, גם להשכרה בספרייה.
אני לא רואה סיבה נגד יציאת HDDVD באותו יום של ה DVD הרגיל.
למה 720P? כבר הורדת לי ברזולוציה?
וסמוך עליהם שהם ימרחו את האוספים על כמה קופסאות, זה פשוט נראה יותר טוב...
tevel3
HD זה לא רק לקניה, גם להשכרה בספרייה.
אני לא רואה סיבה נגד יציאת HDDVD באותו יום של ה DVD הרגיל.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
עופר,oferlaor כתב:הרבה יותר זריז מזה.
הרעיון הוא שתבחר את הפורמט שאתה מעדיף עבור כל סרט. כלומר, אם אהבת את הסרט שכרגע יצאת ממנו הם רוצים לאפשר לך לרכוש את ה-DVD או HD DVD כבר בבית הקולנוע......
לדעתי הקטנה זה לא סביר.
הוצאת דיסקים יחד עם היציאה לקולנוע יגרום לזה שייצאו ריפים איכותיים ביותר יחד עם הסרט, דבר שיקטין את כמות הצופים בקולנוע.
מה, זה כל כך לא סביר שיוכלו לפרוץ את הקידוד?
הקידוד ייפרץ חודשיים אחרי שהפורמט הזה יצא....
אין שום הצפנה או הגנת זכויות שהיא בלתי פגיעה, אז בהתחלה זה יהיה מסורבל, דומאת ריפ וקידוד והרבה זמן והשקעה עבור כל סרט, אבל בסוף זה יעשה מתוחכם וקל לשימוש.
אפילו את ההצפנה של האקסבוקס 360, שאישית לכל קונסולה ומוטבעת במעבד דרך הלוח אם והכונן שלו, פרצו תוך חצי שנה.
מהסיבה הפשוטה, תקן יש לך הזדמנות אחת להוציא ואי אפשר לעדכן אותו, ברגע שפרצו אותו אין לך אפשרות לשפר או לעדכן, בייחוד תקן בעייתי כמו HDCP.
אין שום הצפנה או הגנת זכויות שהיא בלתי פגיעה, אז בהתחלה זה יהיה מסורבל, דומאת ריפ וקידוד והרבה זמן והשקעה עבור כל סרט, אבל בסוף זה יעשה מתוחכם וקל לשימוש.
אפילו את ההצפנה של האקסבוקס 360, שאישית לכל קונסולה ומוטבעת במעבד דרך הלוח אם והכונן שלו, פרצו תוך חצי שנה.
מהסיבה הפשוטה, תקן יש לך הזדמנות אחת להוציא ואי אפשר לעדכן אותו, ברגע שפרצו אותו אין לך אפשרות לשפר או לעדכן, בייחוד תקן בעייתי כמו HDCP.
עופר,
בינינו (ובין כל הפורום), אולפני הסרטים כבר השלימו עם המצב - סרטים יגיעו במוקדם או במאוחר לרשת - הכל זמני.
באמת שהם לא בונים על זה.
אבל העניין הוא שכבר ידוע לי שהם מתחילים להוציא גירסות של סרטים מעט ישנים, אבל אותי מעניין כמה זמן באמת יקח עד שהם יחליטו להוציא סרטים חדשים בשני הפורמטים (hd and dvd) - במקביל.
בינינו (ובין כל הפורום), אולפני הסרטים כבר השלימו עם המצב - סרטים יגיעו במוקדם או במאוחר לרשת - הכל זמני.
באמת שהם לא בונים על זה.
אבל העניין הוא שכבר ידוע לי שהם מתחילים להוציא גירסות של סרטים מעט ישנים, אבל אותי מעניין כמה זמן באמת יקח עד שהם יחליטו להוציא סרטים חדשים בשני הפורמטים (hd and dvd) - במקביל.
- oferlaor
- מנהל

חודשיים כבר כמעט עברו.
אולי נקבע תאריך יעד. תגידו מתי לדעתכם זה בטוח יפרץ.
אני אשים תזכורת ונראה איפה אנחנו עומדים
אולי נקבע תאריך יעד. תגידו מתי לדעתכם זה בטוח יפרץ.
אני אשים תזכורת ונראה איפה אנחנו עומדים
עופר,
מכוון שזו הגנה כתובה, אני באמת לא נותן לו הרבה זמן...
או שאני טועה והמציאו הגנה פיזית מוזרה, שרק היפנים מסוגלים להמציא
אני באמת לא רוצה לזרוק מספר לאוויר, אז אני קצת חוקר על ההגנה וכל זה, נראה באמת מתי יפרצו.
אני משער ש....יקח עוד בערך 4 וחצי חודשים...
ובגלל שזה פורמט חדש ומקווים שזה יהיה קשה, אני אפילו מניח שיותר מ4 וחצי חודשים.
אבל בגלל שאיכשהו עבודה על פריצה של משהו, ועבודה עליו במשך שישה חודשים, איכשהו זה הולך ביחד ובסוף נפרץ.
לדוגמא xbox 360 - חצי שנה, ונפרץ.
מכוון שזו הגנה כתובה, אני באמת לא נותן לו הרבה זמן...
או שאני טועה והמציאו הגנה פיזית מוזרה, שרק היפנים מסוגלים להמציא
אני באמת לא רוצה לזרוק מספר לאוויר, אז אני קצת חוקר על ההגנה וכל זה, נראה באמת מתי יפרצו.
אני משער ש....יקח עוד בערך 4 וחצי חודשים...
ובגלל שזה פורמט חדש ומקווים שזה יהיה קשה, אני אפילו מניח שיותר מ4 וחצי חודשים.
אבל בגלל שאיכשהו עבודה על פריצה של משהו, ועבודה עליו במשך שישה חודשים, איכשהו זה הולך ביחד ובסוף נפרץ.
לדוגמא xbox 360 - חצי שנה, ונפרץ.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2055
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
למיטב ידיעתי, מה שנפרץ הוא ה- XBOX הישן ולא ה- 360.Omeckron כתב: אפילו את ההצפנה של האקסבוקס 360, שאישית לכל קונסולה ומוטבעת במעבד דרך הלוח אם והכונן שלו, פרצו תוך חצי שנה.
מהסיבה הפשוטה, תקן יש לך הזדמנות אחת להוציא ואי אפשר לעדכן אותו, ברגע שפרצו אותו אין לך אפשרות לשפר או לעדכן, בייחוד תקן בעייתי כמו HDCP....