למי יש צלחת פרטית וקולט שידורים ב HD ?
ראה את תגובתי כאן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=15458
כעקרון עדין אין הרבה מה לראות ב HD באזורנו, אבל העסק בהחלט מתחמם. יש ערוצים של מדינות שונות באירופה שעומדים להתחיל שידור. אבל המילה האחרונה בתחום היא חבילת ה HD של סקאי אנגליה שאמורה להיקלט בארץ בצלחת 1.80 אבל קשה להשיג ממיר ומנוי למי שגר מחוץ לאנגליה.
ממליץ לך לבקר אצלנו בנושא צלחות ושידורי לווין. לחץ על החתימה שלי.
כעקרון עדין אין הרבה מה לראות ב HD באזורנו, אבל העסק בהחלט מתחמם. יש ערוצים של מדינות שונות באירופה שעומדים להתחיל שידור. אבל המילה האחרונה בתחום היא חבילת ה HD של סקאי אנגליה שאמורה להיקלט בארץ בצלחת 1.80 אבל קשה להשיג ממיר ומנוי למי שגר מחוץ לאנגליה.
ממליץ לך לבקר אצלנו בנושא צלחות ושידורי לווין. לחץ על החתימה שלי.
י-א, תודה על האתר המצויין, אני כבר כמה זמן מתעניין בכל הקשור לטלוויזיה בלווין אבל לא בהכרח מחברה כמו YES.
עיינתי בפורום שסיפקת וקראתי כמה דברים שמאוד עניינו אותי אבל גם הגעתי לכמה מסקנות כואבות.
אין ספק שיש יתרונות בצלחת פרטית אבל זה נשמע כמו משהו שדורש המון השקעה.
אולי אני לא ממש חישבתי את הכל אבל ממה שהבנתי ברפרוף הקצר בכמה מהנושאים בפורום זה שהתוכן שנקלט בארץ מהלווינים השונים למיניהם הוא לא משהו, כלומר אם אין למישהו צלחת בגודל מסויים שגודל כזה בדר"כ אינו מתאים מסיבות כמו ועד בית, מקום, או חוק האיזור, וגם המחיר שלו.
אני עדיין מאוד מעוניין באופציה אז אולי אם יש לך את הזמן תעדכן כאן בקשר למערכת בה אתה משתמש ומה אתה קולט וכמה זה עולה, אם לא איכפת לך, זה ממש יעזור.
תודה
עיינתי בפורום שסיפקת וקראתי כמה דברים שמאוד עניינו אותי אבל גם הגעתי לכמה מסקנות כואבות.
אין ספק שיש יתרונות בצלחת פרטית אבל זה נשמע כמו משהו שדורש המון השקעה.
אולי אני לא ממש חישבתי את הכל אבל ממה שהבנתי ברפרוף הקצר בכמה מהנושאים בפורום זה שהתוכן שנקלט בארץ מהלווינים השונים למיניהם הוא לא משהו, כלומר אם אין למישהו צלחת בגודל מסויים שגודל כזה בדר"כ אינו מתאים מסיבות כמו ועד בית, מקום, או חוק האיזור, וגם המחיר שלו.
אני עדיין מאוד מעוניין באופציה אז אולי אם יש לך את הזמן תעדכן כאן בקשר למערכת בה אתה משתמש ומה אתה קולט וכמה זה עולה, אם לא איכפת לך, זה ממש יעזור.
תודה
אם כל מה שמעניין אותך זה HD אז באמת עדיין האפשרויות מצומצמות.
כרגע ניתן למעשה לקלוט בצורה חוקית רק ערוץ אחד בצלחת קטנה והוא HD1 של euro1080. יש עוד כמה ערוצי הדגמה.
אבל כתחליף ליס הצלחת הפרטית נותנת הרבה חומר אבל בחסרון אחד והוא העברית.
כרגע ניתן למעשה לקלוט בצורה חוקית רק ערוץ אחד בצלחת קטנה והוא HD1 של euro1080. יש עוד כמה ערוצי הדגמה.
אבל כתחליף ליס הצלחת הפרטית נותנת הרבה חומר אבל בחסרון אחד והוא העברית.
הקטע של העברית לא ממש מה שמשנה לי אישית... ובקשר לHD זה גם לא ממש בסדר העדיפויות "שלי" מבחינת צפייה בטלויזיה, דברים כאלה אפשר להשיג ממקומות אחרים, השאלה היא לגבי החומר שאפשר לקבל מצלחת קטנה.....
בוא נגיד שאני רוצה להוציא על SETUP של צלחת קטנה כולל ממיר בלא יותר מ1000 שקל, איזה ערוצים אני יכול לקלוט? התקווה היא שכמה מהערוצים יהיו באנגלית ושפות אחרות בכיף גם (סבתא שלי יכולה להינות מזה מאוד
חחחח)
איך מבחינת ספורט? יש קליטה של הEPL או ליגות אחרות בחו"ל?
בוא נגיד שאני רוצה להוציא על SETUP של צלחת קטנה כולל ממיר בלא יותר מ1000 שקל, איזה ערוצים אני יכול לקלוט? התקווה היא שכמה מהערוצים יהיו באנגלית ושפות אחרות בכיף גם (סבתא שלי יכולה להינות מזה מאוד
איך מבחינת ספורט? יש קליטה של הEPL או ליגות אחרות בחו"ל?
חחח, כמה זה יעלה ממש לא תלוי בי...
יש כל מיני פאקטורים שקובעים את המחיר והכי טוב זה שתיצור קשר עם מתקין צלחות שייתן לך הצעה וגם ידגים לך מה תראה.
כמובן שיש באנגלית ויש ספורט ויש המון מה לראות...
תעשה חשבון שבפחות מעלות שנתית של יס או הוט אתה מקים לך את המערכת שלך ללא הוצאות נוספות.
יש כל מיני פאקטורים שקובעים את המחיר והכי טוב זה שתיצור קשר עם מתקין צלחות שייתן לך הצעה וגם ידגים לך מה תראה.
תעשה חשבון שבפחות מעלות שנתית של יס או הוט אתה מקים לך את המערכת שלך ללא הוצאות נוספות.
אבל עדיין ללא HD...י-א כתב:חחח, כמה זה יעלה ממש לא תלוי בי...
תעשה חשבון שבפחות מעלות שנתית של יס או הוט אתה מקים לך את המערכת שלך ללא הוצאות נוספות....
ממה שקראתי אצלהם בפורום שיש לי-א בחתימה, העסק של הHD מתחממם שם, אני את האמת מסתכל על כל העסק של הצלחת הפרטית באופן של תחביב כזה כרגע, אני גר עם המשפחה וקשה לי להאמין שההורים שלי ירצו להתעסק עם כזה דבר עד שהם רואים שזה ממש עומד ופועל מול העיניים שלהם (במיוחד שיש ילד קטן בבית שחייב תוכניות ילדים
), יש לי מקום מצויין לצלחת ושאני אהיה בארץ אני כבר אתחיל בטח לשחק עם כל העניין קצת.
י-א עוד שאלה קטנה פה ואז אני בטח גם אתחיל לכתוב בפורום שלך כי זה יותר מתאים, מה בקשר לממירים, אני בטוח שיש לך ניסיון בעניין ואתה יכול לתת לי רעיון על איזה מחירים אני מסתכל, הסתכלתי על הDREAMBOX וזה נראה כמו "הדבר"....אבל בוא נגיד אני לא רוצה להוציא סכום כבד עליו, איזה ממיר היית ממליץ אחריו?
י-א עוד שאלה קטנה פה ואז אני בטח גם אתחיל לכתוב בפורום שלך כי זה יותר מתאים, מה בקשר לממירים, אני בטוח שיש לך ניסיון בעניין ואתה יכול לתת לי רעיון על איזה מחירים אני מסתכל, הסתכלתי על הDREAMBOX וזה נראה כמו "הדבר"....אבל בוא נגיד אני לא רוצה להוציא סכום כבד עליו, איזה ממיר היית ממליץ אחריו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
00myth00,
אין עדיין DREAMBOX עבור HDTV (זה כבר כמה חודשים "אוטוטו יוצא"). כזה באמת יצא, סביר להניח שמדובר יהיה במהפכה אמיתית.
אין עדיין DREAMBOX עבור HDTV (זה כבר כמה חודשים "אוטוטו יוצא"). כזה באמת יצא, סביר להניח שמדובר יהיה במהפכה אמיתית.
נכון, דרים בוקס 8000 מדובר שיצא "בקרוב". מהנסיון שלי עם חברת דרים מולטימדיה שהם אומרים עוד מעט הם מדברים בשנים ולא בחודשים. גם אחרי שרואים את המכשיר עובד בתערוכה שהתקיימה בגרמניה לפני חודש עדיין יקח להם לפחות חצי שנה עד שזה יגיע למדפים. אבל ללא ספק זה יהיה מכשיר מהפכני והמחיר יהיה בהתאם.
הבעייה העיקרית לקליטת שידורי HD בלווין באזורנו היא שהם עברו לגרסה 2 של שידורי לווין שנקריאת DVB-S2 מה שאומר שממירים בעלי טיונר מהדור הקודם DVB-S לא יקלטו כלום שמשודר ככה. מעבר לכך גם עברו לשיטת כיווף MPEG4 שגם אם היה לך ממיר DVB-S2 למחשב הרי לפתיחת MPEG4 H264 היית צריך מחשב תותח לפחות 3.6 GHZ.
בקיצור, המצב עדיין לא קל, אבל השנה הזו ותחילת 2007 בהחלט יביאו את הסחורה המבוקשת. אין לי ספק.
הבעייה העיקרית לקליטת שידורי HD בלווין באזורנו היא שהם עברו לגרסה 2 של שידורי לווין שנקריאת DVB-S2 מה שאומר שממירים בעלי טיונר מהדור הקודם DVB-S לא יקלטו כלום שמשודר ככה. מעבר לכך גם עברו לשיטת כיווף MPEG4 שגם אם היה לך ממיר DVB-S2 למחשב הרי לפתיחת MPEG4 H264 היית צריך מחשב תותח לפחות 3.6 GHZ.
בקיצור, המצב עדיין לא קל, אבל השנה הזו ותחילת 2007 בהחלט יביאו את הסחורה המבוקשת. אין לי ספק.