שדרוג ליס מקס ???
ביום חמישי האחרון שמתי לב לדבר מאוד מעניין ביס מקס, לפתע הופיע פס כחול בחלק התחתון של הפס האדום שמסמן את מיקום הסרט. לא יחסתי חשיבות, בכל אופן התחלתי להקליט את התוכנית משום שנאלצו לצאת, כאשר חזרנו ולחצנו על פלייבק, המכשיר הקליט את התוכנית מההתחלה. אז הבנתי שהיס מקס כנראה עודכן וכרגע הוא מקליט תוך כדי שידור.
נזכרתי שראיתי היכן שהוא פה שיתכן שידרוג ושיערתי שזה מה שקרה.
אכן בסוף השבוע יכולתי להקליט שני ערוצים בו זמנית גם כן.
היס מקס עבד לאט, אבל לא נורא.
אבל !! ביום שני ניסיתי לראות תוכניות מסוף השבוע ושום תוכנית לא פעלה, בנוסף היס מקס חזר להיות רגיל כמו לפני השדרוג, אחרי טלפון ליס הם אישרו אבל לא הסכימו להחזיר...
האם עוד מישהו נתקל בזה??
נזכרתי שראיתי היכן שהוא פה שיתכן שידרוג ושיערתי שזה מה שקרה.
אכן בסוף השבוע יכולתי להקליט שני ערוצים בו זמנית גם כן.
היס מקס עבד לאט, אבל לא נורא.
אבל !! ביום שני ניסיתי לראות תוכניות מסוף השבוע ושום תוכנית לא פעלה, בנוסף היס מקס חזר להיות רגיל כמו לפני השדרוג, אחרי טלפון ליס הם אישרו אבל לא הסכימו להחזיר...
האם עוד מישהו נתקל בזה??
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

adsagi,
חחח גם אני...
בכל מקרה, הסקירה המלאה של הגירסא החדשה צפויה בתחילת השבוע.
חחח גם אני...
בכל מקרה, הסקירה המלאה של הגירסא החדשה צפויה בתחילת השבוע.
תודה על האינפורמציה. אני תמיד שמח על חידושים ושיפורים לשירות אבל מה שהרגיז אותי היה זה שלא הודיעו לי על השינוי ומה שהקלטתי לא היה זמין לצפייה.
בכל אופן, דבר אחד שאני קצת מסויג ממה שכתבתי, עופר, הוא שכאשר מקליטים שתי תוכניות בו זמנית לא ניתן לצפות בתוכנית שלישית, כאשר העברתי ערוץ נשאלתי לגביי הפסקת ההקלטה. כך לפחות היה שכאני ניסיתי את זה.
אני לא בקיא בסיבה הטכנית אבל חשבתי שאם יש שני מפענחים בממיר, כיצד אפשר לצפות בשלושה ערוצים??
בכל אופן, דבר אחד שאני קצת מסויג ממה שכתבתי, עופר, הוא שכאשר מקליטים שתי תוכניות בו זמנית לא ניתן לצפות בתוכנית שלישית, כאשר העברתי ערוץ נשאלתי לגביי הפסקת ההקלטה. כך לפחות היה שכאני ניסיתי את זה.
אני לא בקיא בסיבה הטכנית אבל חשבתי שאם יש שני מפענחים בממיר, כיצד אפשר לצפות בשלושה ערוצים??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
אם כך הקלטת שתי תוכניות מנתרלת את הממיר לצפיה בטלויזיה.
מתאים לשעות לילה אך לא כל כך נוח במשך היום.
יש לי עוד שאלה: בהקלטת סידרה הממיר מקליט את הסידרה בשידור המרכזי?
אפשר לשנות לזמן "מוזר" אחר (כמו בבוקר או אמצע הלילה) ?
מתאים לשעות לילה אך לא כל כך נוח במשך היום.
יש לי עוד שאלה: בהקלטת סידרה הממיר מקליט את הסידרה בשידור המרכזי?
אפשר לשנות לזמן "מוזר" אחר (כמו בבוקר או אמצע הלילה) ?
- oferlaor
- מנהל

web,
לא ניסיתי לסמן להקלטה תוכנית בלילה ולראות איך זה מתמודד עם ההקלטה (אם זה בפעם הבאה ינסה להקליט את הפרק דווקא בשידור הראשון שלו). לשם כך צריך את המכשיר לזמן ארוך (לפחות שבוע שבועיים).
לא ניסיתי לסמן להקלטה תוכנית בלילה ולראות איך זה מתמודד עם ההקלטה (אם זה בפעם הבאה ינסה להקליט את הפרק דווקא בשידור הראשון שלו). לשם כך צריך את המכשיר לזמן ארוך (לפחות שבוע שבועיים).