בקשת עזרה בחיבורים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
saleshop פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לגולשי האתר...
פשוט אתר מדהים לטעמי
אני צריך את עזרתכם.

רכשתי LCD 37" טושיבה דגם 37WL66
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Categ ... ram=37WL66
+
מערכת קלנוע ביתי מרנץ MX4500
http://www.elmor.co.il/Index.asp?Articl ... amp;Page=1

(בקישורים הנל מופיע איזה חיבורים יש למכשירים)

אני מחובר להוט בכבלים (אני מקבל השבוע ממיר דוקסיס)

המתקין של הLCD אמר לי שהאיכות הכי טובה שאני יכול לקבל כיום בממיר של הוט הוא חיבור SCART מהממיר, ולחבר בטלווזיה S-VIDEO ואת השמע (2 בננות).
ולאחר מכן יש לכוון בהגדרות הממיר את החיבור... (למה אני צריך לשנות אותו לאיזה הגדרה?).

יש לי מספר שאלות
1. האם אכן זה החיבור הטוב ביותר שניתן לחבר את המוצר ע"פ החיבורים שיש לו?

2. מדוע אני לא יכול לעשות חיבור זה ללא ממיר דוקסיס? הרי לשניהם יש חיבור SCART בממיר...(זה נראה לי בדיוק אותו הדבר בחיבור פיזית...)

3. הבנתי שחיבור RGB הוא ברמה הכי גבוהה שיש כיום, אין כבל שקצה אחד SCART וצד שני חיבור RGB?

4. איזה חיבור הכי איכותי לחבר את הטלווזיה למערכת קולנוע ביתי (שישמעו את הטלווזיה דרך המערכת)

5. איזה חיבור לחבר את ה- DVD + השמע במערכת קולנוע ביתי ל- LCD (קומפוננט או או RGB? או משהו אחר...)

6. מה ההבדל העיקרי בין חיבור קומפוננט לקומפוסייד?

אשמח לקבל את עזרתכם....
אני מבולבל לחלוטין...
mx4500.jpg
חיבורים מערכת קולנוע ביתי
(99.58 KiB) הורד 1103 פעמים
37wl66.jpg
חיבורים LCD
(70.32 KiB) הורד 1103 פעמים

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

RGB נחשב החיבור הכי טוב. נותן הפרדה של צבע ע"ב 3 הצבעים הפרימריים שמשמשים לטיפול בצבע בטכנולוגיה הויזואלית. S VIDEO נותן פחות הפרדה (LUMA-שחור/לבן- ו CHROMA - כל הצבעים פרט משחור לבן ). באות COMPOSITE אין הפרדת צבעים.

הכניסה ל RGB שיש לטלויזיה שלך הוא בשביל RGB של מחשב, זה אות שונה מה RGB של הממיר. תחפש ההגדרות הושונות של RGB במאמרים.

אתה יכול לעבוד עם כל ממיר עם יציאה SCART, אבל היום ממליצים על ממירים עם טכנולוגיה DOCSIS. אלה ממירים חדשים וחדישים, אני לא ראיתי עדיין את התמונה שנותנים.

כדי להשתמש ביציאה RGB של הממיר אתה צריך להעביר את האות RGB בחזרה ל COMPONENT (הממיר מקבל COMPONENT וממיר אותו ל RGB.). אין כל הפסד עם ההמרות האלה. ממיר כזה עולה 440 ש"ח (יש מבצע באתר).

את ה DVD רצוי ב COMPONENT ולבחור PROGRESSIVE SCAN.

החיבור הכי איכותי כדי לחבר למערכת קולנוע ביתי תמצא ב DOCSIS, יציאה אופטית.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”