שאלה לגבי YES MAX 2.0
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אין פונקציה אוטומטית וגם לא תהיה, כי זה פגיעה בתוכן (כלומר, ערוץ 2 והמפרסמים יתבעו אותם על כך שהם בעצם מאפשרים עקיפת הזיכיון שלהם).
יש שלוש מהירויות קדימה ואחורה, וקפיצה של 15 דק'. מה שאני מתכנן לעשות זה מאקרו בפרונטו שיקפיץ זמן ידוע קדימה...
יש שלוש מהירויות קדימה ואחורה, וקפיצה של 15 דק'. מה שאני מתכנן לעשות זה מאקרו בפרונטו שיקפיץ זמן ידוע קדימה...
אני לא בטוח שיש להם קייס לתבוע אותם, משלל סיבות, אבל האמת שאני לא יכול לדעת, רק המעורבים בנושא.
מה שאני יודע שהטיבו עשה את זה ועדיין עושה את זה והיה ניסיון לתביעה שנדחה על הסף.
יכול להיות שהזיכיון פה בארץ שונה ויותר מפורט אבל אני בספק.
אני משאר שהם לא עושים את זה פחות מסיבות משפטיות יותר מסיבות "סימביוזיות עסקיות" נקרא לזה...
מה שאני יודע שהטיבו עשה את זה ועדיין עושה את זה והיה ניסיון לתביעה שנדחה על הסף.
יכול להיות שהזיכיון פה בארץ שונה ויותר מפורט אבל אני בספק.
אני משאר שהם לא עושים את זה פחות מסיבות משפטיות יותר מסיבות "סימביוזיות עסקיות" נקרא לזה...
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

omeckron,
אנחנו מנסים להוריד את המחיר לחברי האתר (SO FAR, NO LUCK).
adsagi,
מנסיוני, ככה זה בכל ה-PVRs בשוק העולמי (תוספת גלובלית).
יש רעיון אחר, הרי הבעיה היא בעיקר בערוצים ספציפיים. הייתי רוצה אולי לקבוע שלא יקליטו תוספת כלל עבור ערוצים פנימיים של יס, למשל.
אנחנו מנסים להוריד את המחיר לחברי האתר (SO FAR, NO LUCK).
adsagi,
מנסיוני, ככה זה בכל ה-PVRs בשוק העולמי (תוספת גלובלית).
יש רעיון אחר, הרי הבעיה היא בעיקר בערוצים ספציפיים. הייתי רוצה אולי לקבוע שלא יקליטו תוספת כלל עבור ערוצים פנימיים של יס, למשל.
בערוצים של יס יש היום בעיה אחרת. כבר נתקלתי בכמה תוכניות, בערוץ Yes Stars, שההקלטה בשעת השידור הראשי שלהם מתחילה דקה אחרי התוכנית. יש כמה תוכניות שעברתי להקליט באופן קבוע בשידור החוזר, שם המצב בסדר. הם אמרו שזאת בעיה ידועה והיתה אמורה להיות הורדת עדכון לפני שבוע או שבועיים שתסדר את זה. כנראה שכבר הכניסו את זה לגירסה החדשה (אני מקווה).
מעניין אם בעקבות השדרוג ישדרגו גם את ה- EPG לשבוע.
מעניין אם בעקבות השדרוג ישדרגו גם את ה- EPG לשבוע.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2055
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לא ברור לי למה מוסיפים לשידור איזשהו "קוד" דיגיטלי לפני תחילת השידור, וכך ה- PVR יוכל "להקשיב" לערוץ המתאים כמה דקות לפני השידור, אך "להינעל" על תחילת השידור המדויק בעזרת אותו "קוד" המתאר את זמן תחילת השידור המדויק.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
adsagi דקה זה טוב נתקלתי בהרבה מקרים שבהם כשמזמינים תוכנית ב-22 משום מה, הוא מאחר.
קרה לי בבית הלבן ובאנטרפרייז. הוא יכול אפילו להתחיל להקליט ב-22:03
והאבסורד - הוא חושב שהוא מקליט. אם הגיעה השעה 22 ואתה מנסה לגרום לו להקליט בעזרת כפתור ההקלטה הוא שואל אותך - "אתה רוצה לבטל את ההקלטה?"
מאד מקווה שזה יפתר, נאלצתי להקליט שידורים חוזרים פעמים רבות.
קרה לי בבית הלבן ובאנטרפרייז. הוא יכול אפילו להתחיל להקליט ב-22:03
והאבסורד - הוא חושב שהוא מקליט. אם הגיעה השעה 22 ואתה מנסה לגרום לו להקליט בעזרת כפתור ההקלטה הוא שואל אותך - "אתה רוצה לבטל את ההקלטה?"
מאד מקווה שזה יפתר, נאלצתי להקליט שידורים חוזרים פעמים רבות.